Tipico

Tipico
Registreer u hier bijwww.tipico.be
€ 100
Inschrijfbonus via onsBONUSVOORWAARDEN: 3x Rondspelen op een minimale notering x 2,00

Voetbal gokken bij Tipico

Tipico is een bookmaker die voornamelijk al jaren succesvol actief is in Duitsland en Oostenrijk. Maar sinds 2014 heeft Tipico ook een officiële licentie voor de Belgische gokmarkt. Deze licentie is uitgegeven door de Belgische Kansspelcommissie, die erop toeziet dat iedereen zich netjes aan de gemaakte afspraken houdt. Het plaatsten van weddenschappen is hierdoor bij Tipico.be volledig legaal voor inwoners in Belgie. Bent u benieuwd wat deze bookmaker allemaal te bieden heeft? VoetbalGokken.be zocht het uit!

Gokken op voetbal bij Tipico

De Duitse bookmaker Tipico staat bekend om de grote diversiteit aan sportweddenschappen. Zo kunt u onder andere wedden op tennis, basketbal, honkbal en ijshockey. Toch ligt de nadruk vooral op voetbal. Alle grote Europese competities komen aan bod: de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A en de Belgische Pro League. Ook kunt u beperkt inzetten op wedstrijden in Azië, Zuid-­Amerika en het Midden-­Oosten. Bent u meer van de grote toernooien? Geen probleem, want natuurlijk behoren ook het EK en WK tot het grote aanbod aan weddenschappen. Kortom, als u wilt gokken op voetbal heeft u bij Tipico keuze genoeg.

” Nieuwe spelers ontvangen tot wel 100 euro bonus bij Tipico.be! “

Hoe gebruiksvriendelijk is deze bookmaker?

Tipico is in Duitsland marktleider op het gebied van sportweddenschappen. En dat is niet voor niets. De bookmaker heeft namelijk een zeer overzichtelijke website, die voor Belgische spelers beschikbaar is in het Nederlands, Frans en Engels. Onder het kopje ‘sportwedden’ staan alle wedstrijden vermeld waar u op kunt wedden. In het menu vinkt u aan waar uw interesse ligt. Wilt u alleen gokken op wedstrijden uit de Engelse Premier League en de Champions League of bent u ook geïnteresseerd in sporten als tennis of basketbal? U bepaalt het zelf. Prettig is dat de website dit onthoudt zodat u de volgende keer direct de wedstrijden van uw voorkeur op het scherm te zien krijgt. Naast de normale sportweddenschappen heeft Tipico een aparte pagina met live weddenschappen. Hier ziet u in één oogopslag welke wedstrijden er gespeeld worden en wat de statistieken op dat moment zijn. Hoe handig is dat?

Tipico scoort met live wedden

Tipico scoort pluspunten als het gaat om live wedden. De bookmaker heeft namelijk een verrassend groot aanbod aan live weddenschappen, vooral als het gaat om voetbal. Bij deze live weddenschappen kunt u inzetten tot het laatste fluitsignaal geklonken heeft. Toch heeft u wel minder opties dan wanneer u van tevoren inzet op een wedstrijd. U kunt wedden op wie er wint, welke speler het volgende doelpunt maakt en hoeveel doelpunten er nog mogelijk vallen vanaf het moment dat u inzet. Maar daar houden de mogelijkheden bij het live wedden wel ongeveer op. Wie op andere zaken wil inzetten, is dus aangewezen op het traditionele wedden.

Mobiel wedden via de Tipico app

Tegenwoordig zijn er steeds meer bookmakers die mobiel wedden aanbieden. Dit geldt ook voor Tipico. De mobiele website van de Duitse bookmaker werkt prima zodat u overal waar u bent gemakkelijk een weddenschap kunt plaatsen. Naast de mobiele website heeft Tipico zelfs een speciale app ontwikkeld voor iOS en Android. Deze app heeft precies dezelfde functies als de reguliere website van Tipico. Zo is het met de app zelfs mogelijk om live te wedden. U kunt dus nog snel even inzetten terwijl u op de bank of in de kroeg naar die spannende voetbalwedstrijd zit te kijken.

image_tv-reclame

Uw geld beheren bij Tipico

Als u wilt gaan wedden op voetbal moet u natuurlijk eerst geld in uw account storten. Tipico accepteert diverse betaalmethodes, zoals Paysafecard, Skrill en Neteller. Al deze betaalmethodes zijn veilig en ze werken snel. Het bedrag dat u via deze weg overmaakt, wordt namelijk al direct aan uw accountsaldo toegevoegd zodat u meteen kunt inzetten. Tipico biedt tevens de mogelijkheid om via de traditionele bankoverschrijving geld naar uw spelersaccount te storten. Als u wint, kunt u het geld drie keer per week kosteloos laten uitbetalen. Voor extra uitbetalingen betaalt u €5,­ aan administratiekosten.

Tipico bonus t.w.v. € 100!

Tipico werk zo min mogelijk met bonussen. Toch hanteert de bookmaker wel een grote bonus voor nieuwe spelers. Wie voor de eerste keer geld stort bij Tipico krijgt namelijk een éénmalige welkomstbonus van 100%. Hierbij geldt een maximumbedrag van maar liefst € 100,­-. De bonus kan u dus meteen een flinke extra winst opleveren. Om van deze bonus te profiteren, bent u wel aan een aantal regels gebonden. Zo moet u de bonus minimaal drie keer rondspelen tegen een quotering van ten minste 2.00. U moet dus wel eerst actief aan het gokken gaan voor u de bonus kunt incasseren.

Hulp van de Tipico helpdesk

De Nederlandstalige website van Tipico heeft een eigen helpdesk. U kunt de vragen over uw account dus gewoon in het Nederlands stellen. En dat is natuurlijk wel zo handig. Telefonisch contact met de medewerkers van Tipico is op dit moment nog niet mogelijk, maar u kunt wel met ze praten via de live chat. Het enige alternatief is het online contactformulier, waar u 24/7 terecht kunt. Doorgaans reageert de klantenservice van Tipico via het contactformulier snel op al uw vragen.

Tipico

Wilt u een gokje wagen bij Tipico.be? Tipico is in Duitsland al jarenlang steevast marktleider op het gebied van sportwedden. Sinds 2014 heeft Tipico een officiële licentie, welke is uitgegeven door de Belgische Kansspel Commissie. Hiermee wilt de bookmaker ‘ook’ de harten van de Belgische voetbalfans gaan veroveren. Dit doet Tipico middels het vertrouwde recept: Een overzichtelijke professionele website, zeer uitgebreid aanbod aan weddenschappen en aantrekkelijke inschrijfbonus tot maar liefst 100 euro! Wacht niet langer en claim vandaag nog uw bonus via onze website…

www.tipico.be