Bayern München trekt overwinningslijn door tegen Düsseldorf

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 mei 2020     0 REACTIES

Nadat de midweekse kraker tegen Dortmund Borussia gewonnen werd lijkt Bayern München op weg naar de landstitel. Dit weekeinde speelt de koploper van de Bundesliga thuis tegen Fortuna Düsseldorf, dat uit de gevarenzone probeert te komen. De Belgische wedkantoren schroeven de odds flink op als de ploeg uit Düsseldorf weet te stunten. Welke uitslag voorspelt u?  

Hans-Dieter Flick: “Benaderen Düsseldorf net als alle andere teams”

De hosanna stemming in het kamp van Bayern München is na de zege van voorbije dinsdag op naast concurrent Dortmund alleen maar groter geworden. Niets kan een 30e landstitel nog in de weg staan of toch? Wellicht zorgt underdog Fortuna Düsseldorf voor een onverwachte deuk in het zelfvertrouwen. Trainer Hans-Dieter Flick wil de staartploeg dan ook zeker en vast niet onderschatten. “We benaderen elke wedstrijd op dezelfde manier als de eerste drie wedstrijden aan het begin van het seizoen. Ook Düsseldorf mogen wij niet onderschatten. We kunnen later misschien over de titel praten, maar voorlopig zal ik dat niet doen”, stelt trainer Hansi vast.

Bayern München wint de wedstrijd
1.06
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
10.00
Fortuna Sittard wint de wedstrijd
25.50

“Fijn dat we een voorsprong hebben”

De coach van Bayern ontkent niet dat hij nochtans ook vandaag nog blij is dat Borussia Dortmund verslagen werd. “Ik ben geen coach die veel projecteert, maar het is fijn om een voorsprong van zeven punten te hebben op Dortmund. Voor de winterstop stonden we vier punten achter. We hebben onze duels dit jaar weten te winnen door mooi voetbal te spelen. Daar ben ik bijzonder fier op!”

Uwe Rösler: “Bayern wordt een uitdaging”

Fortuna Düsseldorf boekte voorbije woensdag een belangrijke zege tegen Schalke’04 om uit de degradatiezone te komen. De ploeg van trainer Uwe Rösler is er nog lang niet. Zeker niet nu Düsseldorf zaterdag tegen Bayern in München moet spelen. Dat wordt weer een uitdaging”, zegt Rösler.

“Kalm blijven en doorgaan”

Begin dit jaar nam Rösler het stokje over van de ontslagen Friedhelm Funkel. Inmiddels is Düsseldorf uit een diep dal geklommen. “Toen ik aankwam, stonden we onderaan de tabellen en staan ​​we nu derde van onder, dus we hebben een duidelijke verbetering gezien, maar we moeten een aantal van onze matches omzetten in overwinningen. Er is een proces van verbeteren, beter worden en consequent zijn, maar we nemen het spel voor spel en hoewel er wendingen zullen zijn, moeten we kalm blijven en doorgaan, zelfs tegen een ploeg als Bayern München”, aldus Rösler

Statistieken

Bayern München staat met 64 uit 28 op de eerste plek. Borussia Dortmund heeft 57 punten verzameld en moet voorlopig toekijken.

Onderaan de tabellen wedijvert Fortuna Düsseldorf met de overige degradanten. Fortuna staat met 27 punten op de zestiende plek. Vanaf plaats vijftien ontloopt de ploeg van Rösler degradatievoetbal. Om die veilige positie te bemachtigen moet het allereerst 1. FC Mainz proberen te achterhalen. Die equipe heeft tot nu toe 28 punten, slechts één meer dan Düsseldorf.

Head 2 Head

Pas vanaf het seizoen 2018/2019 mag Fortuna Düsseldorf zich een Bundesliga-club noemen. De laatste keer dat de ploeg naar de Allianz Arena afreisde wist het nog knap een gelijkspel 3-3 uit het vuur te slepen. Dit was eind 2018. De ontmoeting daarvoor vond plaats in het jaar 2013 en destijds wist Bayern wel te winnen, zij het nipt: 3-2. Het zijn dus altijd doelpuntrijke matches, die niet met speels gemak worden binnen gehengeld door de thuisploeg.

Huidige vorm Bayern München

Bayern München wint duel na duel, maar bij Borussia Dortmund ging het de ploeg van trainer Hansi Flick niet voor de wind. Er werd maar met een doelpunt gewonnen (0-1) en die werd net voor de thee gemaakt door Kimmich. Dit was natuurlijk wel een heel belangrijke doelpunt in deze topmatch, want hierdoor zit Bayern voorlopig op rozen in de Duitse competitie.

Huidige vorm Fortuna Düsseldorf

Fortuna Düsseldorf won voorbije woensdag met 2-1 de derby tegen Schalke’04. Die zege had de ploeg van Rösler hard nodig. De twee voorgaande matches leverden telkens net niet de volle buit op. Het werd tegen Paderborn 0-0 en FC Köln 2-2 twee keer over een draw.

Lappenmand

De thuismatch van Bayern München zal zaterdag zonder de spelers Thiago Alcantara (liesblessure), Philippe Coutinho (enkelblessure) en Corentin Tolisso (enkelblessure) gespeeld moeten worden. Middenvelder Leon Goretzka heeft al vier gele kaarten achter zijn naam heeft en zaterdag moet oppassen voor nog een prent. Dat zou namelijk een schorsing opleveren voor de volgende match.

Fortuna Düsseldorf kan in Zuid-Beieren dan weer niet beschikken over doelman Zackary Steffen die kampt met een knieblessure. Daarnaast zijn ook Bernhard Tekpetey (dijblessure) en Dawid Kownacki (knieblessure) geblesseerd en gaan niet mee op reis naar München.

Prognose

Ook Bayern komt een keer een tegenstander tegen die de ploeg van trainer Flick te kijk gaat zetten, maar wij verwachten niet dat Düsseldorf die ploeg zal zijn. Onze voorspelling is 3-0 voor Die Bayern. Dit is natuurlijk ook maar een indicatie en uw voorspelling kan natuurlijk fors afwijken van onze prognostiek. Ga daarbij altijd op uw voetbalgevoel af, maar neem geen onverantwoorde financiële risico’s. Check hieronder alvast het gemiddelde odds-overzicht van de bookies en hou het gokken op voetbal leuk!

Quoteringen Bayern München – Fortuna Düsseldorf

De wedkantoren hebben duidelijk goesting in de 29e speelronde van de Bundesliga. Mocht Düsseldorf zegevieren, dan keren de bookies met x 25.50 keer uw inleg een torenhoge odd uit! Ook een gelijkspel krijgt met een odd van x 10.00 keer uw speelbedrag een zeer straffe odd mee. Denkt u dat Bayern deze voetbalmatch wint? Een overwinning van FC Hollywood is gemiddeld goed voor een beloning van x 1.06 keer het aantal ingebrachte euro’s.

De Bundesliga match Bayern München – Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 30 mei om 18:30 uur in de Allianz Arena te München. Trekt Die Rekordmeister de lange ongeslagen reeks door naar de wedstrijd tegen het wankelende Düsseldorf? Of bent u ervan overtuigd dat Düsseldorf wel zeker iets in te brengen heeft? Sluit nu de beste deal via VoetbalGokken.be en haal alles uit de kast voor een correcte prognose op de Bundesliga-matches van komende week.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN