Wedden op PO1 match Club Brugge – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 mei 2023     0 REACTIES

In PO1 bekampen Club Brugge en Royale Union SG elkaar deze zaterdag op Jan Breydel. Beide ploegen verloren de eerste speelronde in de play-offs. Er moet dus nog een pak werk verzet worden om koplopers RKC Genk en Royal Antwerp bij te benen. Welke ploeg pakt deze zaterdag de punten in Brugge? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en speel mee voor straffe pre-odds!

Rik De Mil: “Titel pakken wordt nu wel heel moeilijk”

Club Brugge begon PO1 met de match op verplaatsing bij KRC Genk. De ploeg van coach Rik De Mil verloor met 3-1 in de Cegeka Arena en dus moet de match tegen Union gewonnen worden al gelooft de coach steeds minder in het halen van de titel. “We hebben altijd gezegd dat we het match per match moeten bekijken. Vorige week heb ik inderdaad gezegd dat de titel nog mogelijk was. Nu wordt het weer een heel pak moeilijker als we realistisch zijn. Mathematisch kan het nog, maar dat is het ook”, zegt de coach van de Bruggenaren.

“Match per match”

De coach van Club Brugge wil de strijd om kampioenschap nog niet opgeven. Coach De Mil kijkt uit naar de match tegen Royale Union in eigen Jan Breydel. “Nogmaals: match per match. We gaan nu eerst proberen te winnen van Union en dan zullen we zien wat onze situatie is. Zo hebben we play-offs altijd benaderd”, aldus de T1 van Blauw-zwart.

Karel Geraerts: “Met winnaarsmentaliteit verschil maken bij Club Brugge”

Ook Royale Union SG begon PO1 niet zoals verwacht. De ploeg van coach Karel Geraerts verloor thuis met 0-2 van Royal Antwerp en hoopt in Brugge wel drie punten te gaan rapen. “We moeten de ambitie hebben om voor de titel te blijven gaan. Voor een figurantenrol spelen we niet. Met onze winnaarsmentaliteit en onze spelersgroep moeten we het verschil maken, ook bij Club Brugge.  De spelers hebben elkaar het ganze seizoen door gesteund, op goede en op minder goede momenten”, aldus de coach van de Brusselse ploeg.

“Niet echt logisch dat we zaterdag spelen”

De match tegen Royal Antwerp werd woensdagavond gespeeld en zaterdag komt Union SG alweer in actie tegen Club Brugge. Terwijl Antwerp FC zondag pas speelt tegen Racing Genk. “Dat we zaterdag al opnieuw moeten spelen? Ik kan daar weinig op zeggen, het is niet dat ze het nu nog gaan veranderen. Iedereen voelt wel ergens dat het niet echt logisch is, maar ik wil mij er niet achter verstoppen”, besluit coach Geraerts.

Statistieken

Na één speelronde in PO1 staat Racing Genk met 41 punten op de eerste plaats. Royal Antwerp staat tweede met 39 punten. De eerste twee plaatsen geven recht op kwalificatie voor de UEFA Champions League. Op de derde plek staat Royale Union SG met 38 punten. Club Brugge staat vierde met dertig punten.

Head 2 Head

Club Brugge en Royale Union speelden op 10 februari voor de laatste keer tegen elkander. Drie maanden geleden werd het een 1-1 gelijkspel op Jan Breydel. Dit Jupiler Pro League seizoen deelden de teams de punten ook al in het Dudenpark waar het op 22 oktober van het voorbije kalenderjaar 2-2 werd.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije zondag de match tegen KRC Genk. De Bruggenaren werden met 3-1 verslagen door de Genkies. Hans Vanaken was de speler die in deze match als eerste scoorde, maar dat leverde Blauw-zwart geen driepunter op.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union speelde voorbije woensdag pas de eerste PO1 match. Dit in verband met de bekerfinale van Royal Antwerp tegen KV Mechelen dat voorbije zondag werd gespeeld. De ploeg van coach Geraerts werd in Brussel verslagen met 0-2 door de kersverse bekerwinnaar uit Antwerpen.

Lappenmand

Club Brugge kan zaterdag niet aantreden met de geblesseerde spelers Jack Hendry, Tajon Buchanan en Casper Nielsen.

Coach Geraerts heeft zijn gehele selectie fit en hoeft dus niet op zoek naar vervangers voor de match tegen de Bruggenaren. Ook zijn er geen spelers geblesseerd.

Prognostiek

Omdat wij er ook goesting in hebben hierbij onze prognostiek voor de PO1 match Club Brugge – Royale Union SG. De Belgische wedkantoren wijzen de Brusselse ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 0-0 match op Jan Breydel. Wat is uw voorspelling voor dit cruciale PO1 duel voor Union en Club Brugge?

Quoteringen Club Brugge – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren schalen de strafste pre-odds bij deze match in bij een gelijkspel. Als de nummer drie en vier van PO1 de punten delen in Brugge, dan keren de bookmakers tot maximaal 3.65 keer de inleg uit.

Bij een overwinning van Royale Union wordt een straffe quotering van maximaal 3.10 keer het speelbedrag aangehouden. Ook bij een zege van Brusselse formatie kan het speelbedrag dus drie keer meer waard worden.

In het 1X2 spelsysteem staan de odds bij een overwinning van Club Brugge op maximaal 2.28 keer het wedbedrag ingecalculeerd. Een ferme quotering voor winst van de regerend kampioen.

De PO1 match Club Brugge – Royale Union SG wordt gespeeld op zaterdag 6 mei om 18:15 uur op Jan Breydel te Brugge. Speel mee en scoor de strafste bookmakerdeals bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN