Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 mei 2023     0 REACTIES

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich geen puntverlies veroorloven om koploper Royal Antwerp FC bij te houden. Er kan er zondag maar één zegevieren in Genk. Welk team zal dat volgens u zijn of worden de punten gedeeld in deze vierde speelronde van de PO1? Vergelijk, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Wouter Vrancken: “In topmatchen moet je er staan”

In PO1 speelde KRC Genk voorbije weekeinde op verplaatsing bij Royale Union SG. De ploeg van coach Wouter Vrancken verloor met 3-0 van de Brusselse ploeg. Deze zondag speelt Genk terug tegen Union SG, maar dan in eigen huis. “In de topmatchen moet je er staan of je krijgt slaag en zeker in de play offs. De basisprincipes om aan de match te starten zoals gretigheid en de wil waren er niet. Dat moet zondag anders”, verklaart de coach van de Genkies.

“Het moet drie keer prijs zijn”

KRC Genk heeft nog drie speelronden te gaan om terug koploper te worden. Coach Vrancken houdt de moed erin. “We zijn nu wel de underdog geworden. Nu zal het drie keer prijs moeten zijn om nog kans te maken op de titel. Het goede gevoel van het tweede deel tijdens de match van voorbije zondag moet mee naar de match tegen Royale Union om eenzelfde wedstrijdbegin te voorkomen”, besluit hij resoluut.

Karel Geraerts: “Zondag kan het helemaal anders zijn”

Royale Union SG wist voorbije weekeinde met 3-0 te winnen van Racing Genk, maar toch vindt coach Karel Geraerts niet dat de Genkies, die nu al op vier punten volgt, nu uitgeteld is voor kampioenschap. “Zeker niet. Zondag kan het helemaal anders zijn. Zij willen nu lessen trekken uit hun eerste helft en wij hebben ook lessen getrokken uit onze nederlaag tegen Antwerp FC”, zegt de coach van Union SG.

“We zijn zeker nog met drie titelkandidaten”

In PO1 was de match tegen Royal Antwerp de enige die verloren ging. Volgens coach Geraerts heeft zijn team daar van geleerd. “Daar werden we er wat anti-Union afgelopen. Iets waar we totaal niet voor staan. De spelers hebben dat maar al te goed beseft en zelf de knop omgedraaid. We zijn zeker nog met drie titelkandidaten”, zo besluit coach Geraerts.

Statistieken

Op de eerste plaats staat Royal Antwerp met 45 punten. Royale Union SG volgt de Antwerpenaren met 44 punten. Op plek drie van de tabel staat Racing Genk met 41 punten. Club Brugge staat vierde met dertig punten en is geen bedreiging meer voor de top drie.

Head 2 Head

KRC Genk en Royale Union SG speelden voorbije weekeinde tegen elkander in de Cegeka Arena. De ploeg van coach Geraerts won er met 1-2. De Genkies kwamen al snel op voorsprong door een benutte penalty van Bryan Heynen. Royale Union kwam voor rust nog terug met een doelpunt van Bart Nieuwkoop en Simon Adingra.

Huidige vorm KRC Genk

KRC Genk verloor van Royale Union en wist een weekeinde daarvoor ook al geen punten te pakken bij Royal Antwerp FC. De ploeg van coach Vrancken werd in het Bosuil Stadion met 2-1 verslagen door de huidige koploper van PO1.

Huidige vorm Royale Union

Royale Union pakte drie punten tegen Racing Genk. Een speelronde eerder wist de ploeg van coach Geraerts ook al te zegevieren bij Club Brugge. Op Jan Breydel werd het 1-2 voor Union SG. De eerste PO1 match ging met 0-2 verloren tegen RAFC.

Lappenmand

Genk-coach Vrancken kan deze zondag tegen Union SG beschikken over een volledige fitte wedstrijdkern als Union bekampt moet worden.

Voor Royale Union SG aanvaller Dennis Eckert Ayensa komt deze PO1 match te vroeg. Hijis geblesseerd en verblijft ook zondag in de spreekwoordelijke lappenmand van de Brusselse equipe.

Prognostiek

Voor Vlaamse punters die goesting hebben om in te zetten, maar geen idee hebben wat te plaatsen heeft Voetbalgokken.be een eigen prognostiek gemaakt voor de match KRC Genk – Royale Union SG. Waar de Belgische wedkantoren wijzen de Genkies aan als licht favoriet voor deze PO1 wedstrijd verwachten wij dat Union SG zegeviert en zetten bij de online bookmakers in op een 1-2 eindstand met dus Royale Union als primus. Wat is uw voorspelling voor deze PO topper?

Quoteringen KRC Genk – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij dit duel het hoogst in bij een gelijkspel. Mochten de teams de punten delen, dan kunnen voetbalgokkers tot 3.60 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

De quoteringen bij een zege van Royale Union SG lopen ook hoog op. De bookies zijn bereid tot 2.90 keer het speelbedrag uit te keren als de Brusselse formatie op verplaatsing wint van de Genkies.

In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij een zege van KRC Genk op tot een maximale bookmakersbeloning van 2.38 keer het speelbedrag.

De PO1 match KRC Genk – Royale Union SG wordt gespeeld op zondag 21 mei om 18:30 uur in de Cegeka Arena te Genk. Welke ploeg gaat volgens u zegevieren en koploper Royal Antwerp niet uit het oog verliezen? Zet in op uw favoriet en scoor bij de beste bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN