Odds PO1 match Royal Antwerp – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 mei 2023     0 REACTIES

Deze zondag treffen Royal Antwerp en Club Brugge elkander in het Bosuil Stadion. In de derde speelronde van PO1 begint Royal Antwerp als koploper aan het duel tegen de Bruggenaren die met lege handen op de vierde plaats staan. Zegeviert RAFC ook tegen Blauw-zwart? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds bij een correcte voorspelling op Antwerp FC – Club Brugge.

Mark van Bommel: “Het ligt zo dicht bij elkaar”

Royal Antwerp heeft na twee speelronden de eerste plaats van PO1 veroverd, maar coach Mark van Bommel is bescheiden over de titelkansen van zijn ploeg. “Het ligt zo dicht bij elkaar. We staan met z’n drieën op 1 punt. Spreek je dan van een titelfavoriet? We zitten in een goeie flow al vind ik dat stom woord. Het gaat goed”, vertelt de coach van Royal Antwerp FC in zijn vooruitblik.

“Zondag ontvangen we Club Brugge”

In de PO1 hebben de teams nog vier speelronden te gaan en kunnen er nog twaalf punten geraapt worden. De Nederlandse oefenmeester zegt dat ook het mogelijke kampioensfeest nog niet bij zijn spelers leeft. “Neen, we zullen doen wat we al het hele seizoen doen. Dat is gewoon normaal doen. Zondag ontvangen we Club Brugge en zien we weer hoe we er dan voorstaan”, aldus coach Van Bommel tot besluit.

Rik De Mil: “Vollebak gaan tegen Royal Antwerp”

Club Brugge heeft nog geen punt gepakt in PO1, maar coach Rik De Mil weigert op te geven. “Dat het seizoen erop zit? Ik bekijk het anders. Zoals ik de voorbije weken gezegd heb, zijn we nederig. We staan waar we verdienen te staan als je kijkt naar de reguliere competitie. Nu ontmoeten we drie goeie tegenstanders, het is aan ons om het niveau op te krikken. We zijn het aan onze stand verplicht om ‘vollebak’ te gaan. En dat is ook wat we zullen doen.”, zegt coach De Mil met duidelijk veel goesting.

“Geen doelpunten meer weggeven”

Club kreeg vijf goals in twee matchen tegen: “Als we beter willen worden, mogen we geen doelpunten meer weggeven. Dat doen we teveel. Het zijn problemen die we al een tijdje hebben. Ik heb het over het laatste deel van het veld. Daar moeten we hard aan werken”, zo besluit Club Brugge coach De Mil de voorbeschouwing vanuit zijn kant.

Statistieken

Na twee speelronden staat Royal Antwerp op de eerste plaats van de Champions League play-offs. De ploeg van coach Van Bommel heeft 42 punten bij elkaar geraapt. Club Brugge vinden we terug op de vierde plaats met dertig punten.

Head 2 Head

Royal Antwerp en Club Brugge speelden op 5 februari dit jaar hun laatste duel tegen elkaar. In het Bosuil Stadion werd het op die dag een 0-0 gelijkspel. In de reguliere competitie werd het ook in Brugge een gelijkspel. Op 13 november voorbije kalenderjaar werd het 2-2 op Jan Breydel.

Huidige vorm Royal Antwerp

Antwerp FC zegevierde voorbije weekeinde met 2-1 van KRC Genk. De ploeg van coach Van Bommel zegevierde een week eerder met 0-2 van Royale Union SG en veroverde de Belgische beker tegen KV Mechelen.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge verloor de eerste twee speelronden van PO1. Op Jan Breydel werd afgelopen weekend met 1-2 verloren van Royale Union SG. Eind april ontgoochelde Club Rugge ook al tegen KRC Genk. In de Cegeka Arena werd het 3-1 voor de Genkies.

Lappenmand

Royal Antwerp heeft doelman Davino Verhulst en middenvelder Sam Vines in de lappenmand.

Club Brugge heeft met Josef Bursik een doelman minder ter beschikking en ook de middenvelders Lynnt Audoor, Tajon Buchanan en Casper Nielsen blijven geblesseerd achter in Brugge. Er zijn bij beide teams geen schorsingen te melden.

Prognostiek

Voorts onze prognostiek voor de PO1 match Royal Antwerp – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen RAFC aan als favoriet voor deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de grootste titelkandidaat van dit moment. Wij zetten bij de online bookmakers in op een 1-0 overwinning van de Great Old. Wat is uw voorspelling voor deze match in de kampioenspoule?

Quoteringen Royal Antwerp FC – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de strafste pre-odds bij dit duel ingedeeld bij een zege van Club Brugge. Als Blauw-zwart wint, staan er hoge quoteringen van maximale 4.00 keer het speelbedrag voor u klaar. Een inleg van tien euro wordt dan veertig euro waard.

Bij een gelijkspel zijn de pre-odds tot maximaal 3.65 keer het wedbedrag ingedeeld. Deze quotering is niet veel lager dan bij een zege van Club.

Gaat Royal Antwerp winnen in het Bosuil Stadion? Dan keren de Belgische wedkantoren tot maximaal 2.00 keer het wedbedrag uit en dat is ook nog altijd een straffe pre-odd bij deze derde PO1-match.

De PO1 match Royal Antwerp FC – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 14 mei om 13:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vergelijk de bookmakers met elkander en wie weet wordt u de primus bij een correcte voorspelling op deze PO1 kraker.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN