Ferme Premier League topper op nieuwjaardag: Arsenal – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 december 2021     0 REACTIES

Voetballiefhebbers hoeven in het nieuwe jaar niet lang te wachten alvorens ze weer kunnen genieten van topmatches. Op de eerste dag van het nieuwe kalenderjaar staat de Premier League kraker Arsenal – Manchester City al op het programma. Voorspel en win straffe bonussen via VoetbalGokken.be!

Mikel Arteta: “Moedig en met risico’s tegen Manchester City spelen”

Arsenal is de voorbije weken weer goed op dreef. Waren The Gunners in het begin nog wel te kloppen, inmiddels is dat niet zo evident meer. Reden voor manager Mikel Arteta om met goesting en opgeheven hoofd tegen Manchester City aan te treden: “We moeten met moed spelen, dit soort wedstrijden moet je met alles wat je in huis hebt spelen en risico’s nemen.”

“We zullen klaar zijn voor City”

Arteta beseft dat een dergelijke match een goede voorbereiding vergt, maar veel tijd is er vanwege de jaarwisseling niet. “Maar we gaan voorafgaand aan de topper tegen The Cityzens zeker met onze spelers praten, het is belangrijk omdat we Arsenal zijn en we moeten trots zijn. Dat is het, we moeten praten, de waarheid zeggen, eerlijk zijn. Daarna zullen we klaar zijn om Manchester City hier te ontvangen”, aldus Arteta in zijn pre-match persconferentie.

Josep Guardiola: “Arsenal grotere test voor ons dan Champions League”

Manchester City-coach verwacht een moeilijke match in Londen. “Arsenal grotere test voor ons dan Champions League. Arsenal groeit. Wedstrijd na wedstrijd, week na week. En ze zullen er staan. Natuurlijk zijn Chelsea, Liverpool en Manchester United ook topclubs, de Premier League is niet voor niet de beste competitie ter wereld, maar Arsenal uit is voor ons echt een harde noot om te kraken”, analyseert Guardiola de aanstaande clash tegen The Gunners.

Statistieken Arsenal – Manchester City

De City staat bovenaan de tabellen en is haast onklopbaar dit seizoen. Arsenal doet het – vooral de laatste maanden – ook uitstekend en is opgeklommen naar de vierde plaats in de Premier League.

Head 2 Head

De Head 2 Head statistieken zijn bovendien ook nog in het nadeel van The Gunners. City won vorig seizoen tweemaal The Gunners, waarvan één keer in het Emirates Stadium: 0-1. De laatste thuiszege die Arsenal op Manchester City wist te boeken was de FA Cup match van 18 juli 2020. Het werd toen 2-0 van Arsenal FC.

Huidige vorm Arsenal

Arsenal is vierde in stand. The Gunners bezetten daarmee een Champions League plek. Deze hoge klassering heeft het eerst en vooral te danken aan de recente resultaten. Arsenal begon het seizoen stroef, maar weet de voorbije maanden steeds vaker een overwinning te boeken in de Engelse competitie.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City lijkt in een sneltrein af te stevenen op een nieuwe landstitel. De club van Rode Duivel Kevin De Bruyne wint vaak gemakkelijk en maakte al meermaals indruk. Zo versloeg het deze maand op verplaatsing Newcastle United met 0-4.

Lappenmand

Bij thuisploeg Arsenal zijn Sead Kolasinac, Takehiro Tomiyasu, Pablo Mari en Albert Sambi Lokonga al een tijdje onderdeel van de lappenmand. De kans is groot dat ze daar ook nog inzetten als in 2022 tegen City wordt gespeeld.

Manchester City kan men hoogstwaarschijnlijk tegen Arsenal nog altijd niet beschikken over Ferran Torres die eind 2021 een voetblessure heeft opgelopen.

Prognose

En dan nog onze prognostiek voor de Premier League match Arsenal – Manchester City. Onze wedtip is een gelijkspel: 1-2 winst voor The Cityzens. Wat is uw voorspelling voor dit duel?

In onderstaand odds-overzicht krijgt u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor je gereed hebben staan voor deze topper in de Premier League.

Pre-wedstrijd quoteringen voor Arsenal – Manchester City

De pre-wedstrijd quoteringen bij de online bookmakerskantoren staan bij winst van Arsenal op maximaal x 6,20 keer uw speelbedrag en dat is een straffe odd voor een winstpartij van The Gunners.

Als je via het 1×2 wedsysteem inzet op een zege voor Manchester City, dan keren de top bookmakers maximaal x 1,54 keer het ingevulde bedrag op je (online) wedformulier in.

Een gelijkspel in deze Premier League topper op de tweede dag van 2022 staat in de pre-wedstrijd fase op een maximale bookmakers bonus van x 4,86 keer je inzet.

De Premier League competitiematch Arsenal – Manchester City wordt op zondag 2 januari gespeeld in het Emirates Stadium. Het duel in Londen begint om 13:30 uur in de middag. Speelt u mee met VoetbalGokken.be? Zet dan subiet in en scoor de winnende deal bij de sportsbook die weddenschappen op de Engelse voetbalcompetities aanbieden! Check hiervoor ons actuele aanbod.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN