Straffe odds in Premier League duel tussen Manchester City tegen Southampton

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 maart 2021     4 REACTIES

Deze week heeft Manchester City twee Premier League matches op het menu staan. Woensdag treffen The Cityzens in het Etihad Stadion Southampton aan en zaterdag gaat de ploeg van onze landgenoot Kevin De Bruyne op pad naar Fulham. Kan City de week goed beginnen door te zegevieren van Southampton? Laat uw voorspelling achter bij uw favoriete bookmaker en win!

Josep Guardiola: “De Southampton match anders aanpakken”

Manchester City verloor voorbije zondag met 0-2 van stadsgenoot Manchester United. Lang kan de ploeg van City-coach Josep Guardiola niet treuren, want de volgende partij is woensdag in het eigen stadion tegen Southampton FC. “Dan zullen we heel anders spelen. We moeten het nog allemaal bespreken maar zullen het helemaal anders aanpakken”, verzekert Guardiola.

Manchester City wint de wedstrijd
1.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.20
Southampton wint de wedstrijd
11.75

“Verse benen nodig”

De koploper van de Premier League hoeft zich nog weinig zorgen te maken, want qua punten staat het nog ver voor op de nummer twee Manchester United. Toch is coach Pep al aan het uitrekenen gegaan. “We zullen proberen de Premier League te winnen. We moeten nog zes of zeven matches winnen. Wat we nu voor woensdag nodig hebben zijn nieuwe verse benen en zaterdag proberen nog een match te winnen”, blikt Guardiola alvast vooruit naar beide (Southampton en Fulham) matches van deze week.

Ralph Hasenhuttl: “Tegen Manchester City fantastisch spelen”

Southampton won voorbije weekeinde sinds eind januari voor het eerst. Sheffield United werd met 0-2 verslagen en dat smaakt volgens coach Ralph Hasenhuttl naar meer. “De eerste overwinning na lange tijd is altijd een belangrijke. Het voelt goed, maar we zullen woensdag terug een fantastisch spel moeten hebben”, zegt de coach van Southampton.

“Het wordt zwaar tegen City”

Na de match in Manchester speelt de ploeg van coach Hasenhuttl zondag thuis tegen Brighton. Maar eerst staat Manchester City op het menu vindt Hasenhuttl. “Er zijn nog veel wedstrijden te gaan. Het is belangrijk dat we het nu kunnen omdraaien. We weten wat we moeten doen, we weten hoe zwaar het is tegen zo’n groot team en zo’n sterk team als Manchester City. Dus laten we ervoor gaan”, besluit Hasenhuttl zijn relaas richting de City match.

Statistieken

In de Engelse Premier League staat Manchester City op de eerste plek met 65 punten. De ploeg van coach Guardiola wordt achtervolgt door stadsgenoot Manchester United dat 54 punten heeft. Southampton staat pas op de veertiende plek. De ploeg van coach Hasenhuttl heeft 33 punten.

Head 2 Head

Manchester City speelde voor het laatst op 2 november 2019 tegen Southampton. In deze competitiematch zegevierden The Cityzens met 2-1 in eigen stadion.

De laatste maal dat Southampton met drie punten op zak terugkeerde, was in april 2004. Het werd toen 1-3 voor de bezoekers van City. In 2016 werd er voor het laatst gelijkgespeeld tussen deze twee teams. Op 23 oktober van dat jaar werd het 1-1.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City speelde voorbije weekeinde in eigen stadion de stadsderby tegen Manchester United. De ploeg van coach Guardiola verloor met 0-2 van de nummer twee in de Engelse competitie. De aartsrivaal doorbrak daarmee een lange ongeslagen reeks van The Cityzens. De laatste keer dat de ploeg van Rode Duivel De Bruyne verloor met 2-0 was de match tegen Tottenham Hotspur op 21 november 2020.

Huidige vorm Southampton FC

Southampton had het voorbije weekeinde meer geluk dan City. De ploeg van de Oostenrijkse coach Hasenhuttl zegevierde na vier matches op een rij niet gewonnen te hebben. Op bezoek bij Sheffield United werd het 0-2 voor The Saints. In de voorafgaande weken viel er bij Everton (1-0) en Leeds (3-0) niets te halen voor coach Hasenhuttl en zijn team. Wel werd er drie weken geleden in eigen huis nog knap gelijkgespeeld tegen Chelsea met 1-1.

Lappenmand

Manchester City-coach Guardiola speelt woensdag zonder centrale verdediger Nathan Aké. De Nederlander heeft een hamstringblessure en is nog niet helemaal fit. Doelman Scott Carson kan door gezondheidsproblemen ook niet starten tegen Southampton. Philippe Sandler is nog niet hersteld van een operatie aan zijn knie.

De ploeg uit Southampton komt zonder Sam McQueen (gescheurde kruisband), Theo Walcott (hamstrinblessure). Ibrahima Diallo en Michael Obafemi kunnen ook niet aansluiten aan de selectie van coach Hasenhuttl. Will Smallbone is er door een knieblessure ook niet bij.

Prognose

Wij voorspellen bij bookmaker Betway – een bookmaker in bezit van een officiele Belgische licentie – dat Manchester City zich snel herpakt na de verloren match tegen de stadsgenoot. Onze wedtip is 2-0 voor de ploeg van coach Guardiola. De Belgische wedkantoren hebben torenhoge odds gereedstaan. In onderstaand odd-overzicht kunt u alvast de gemiddelde odds in het 1X2 spelsysteem vinden.

Quoteringen Manchester City – Southampton FC

De hoogste quotering van deze match die de bookmakers uitkeren staat voor u genoteerd bij een zege van Southampton. Gemiddeld ontvangt u x 11.75 keer uw inleg terug als ook Southampton van City zegeviert.

De quotering bij een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 6.20 keer uw speelbedrag. Een straffe odd voor een puntendeling. Winnen The Cityzens dan ontvangt u x 1.20 keer de inleg terug als u dit vooraf voorspeld hebt bij de bookmakers.

De Premier League match Manchester City – Southampton FC wordt gespeeld op woensdag 10 maart om 19:00 uur in het Etihad Stadion te Manchester. Herpakt City zich met een zege op Southampton? Laat de bookmakers op VoetbalGokken.be zo snel weten waar u speelt en ga voor de strafste deals!


Reacties

bobgok
10 maart 2021

Natuurlijk gegokt op een zege van City ;)

3 jaar geleden

voetbal...
10 maart 2021

Het moet wel heel gek gaan wil City niet winnen, maar ik toch de hoogste odd proberen te scoren.

3 jaar geleden

martijnj
10 maart 2021

Gegokt op Southampton. Wie weet worden we verrast

3 jaar geleden

heldenv...
11 maart 2021

Kevin scoorde er lekker op los!!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN