Pre-odds Jupiler Pro League duel Royal Antwerp – Cercle Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 april 2023     0 REACTIES

Met Pasen treffen Royal Antwerp FC en Cercle Brugge elkander in de Jupiler Pro League. Zondag spelen de twee clubs in het Bosuil Stadion te Antwerpen. RAFC is al zeker van PO1, maar voor de Bruggenaren is het nog hard werken om in de play-offs te mogen spelen. Vergelijk de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel mee voor straffe pre-odds en ferme bookmakerdeals.

Mark van Bommel: “Komende wedstrijden winnen”

Royal Antwerp staat in de top drie van de Jupiler Pro League en is al zeker van PO1. RAFC-coach Mark van Bommel wil winnen van Cercle Brugge om drie punten te pakken en de concurrenten bij te blijven. “We willen de kloof met de ploegen boven ons natuurlijk kleiner maken. Nu moeten we de komende wedstrijden gaan winnen. Dat zal een zware taak voor ons zijn”, vertelt de Nederlandse trainer.

“In België is iedere wedstrijd moeilijk”

Dat betekent dat er drie punten geboekt moeten worden tegen Cercle Brugge en dat is volgens coach Van Bommel niet gemakkelijk. Tijdens dit seizoen kwam de Nederlander er achter dat de Belgische competitie zwaar is. “Laat ik het zo zeggen: in België is iedere wedstrijd moeilijk. Nergens is het makkelijk, dus voor alle ploegen zal het de komende weken lastig worden”, stelt de coach voorop.

Miron Muslic: “Ik zie heel veel honger en grinta”

Ook Cercle Brugge-coach Miron Muslic jaagt zijn doelen voor dit seizoen na. “Wij willen in top acht, maar we zijn er nog niet. Het zal dus een match met veel intensiteit worden. Met wat ik deze week op training zag, heb ik er goede hoop voor Cercle dat er iets te halen valt in Antwerpen. Ik zie heel veel honger en grinta op onze trainingen”, zegt coach Muslic.

“Het seizoen kan nog mooier”

Coach Muslic zet zijn team voor de resterende competitieduels op scherp. “Dit is nu al een geslaagd seizoen voor ons, maar het kan nog mooier worden als we ons kunnen plaatsen voor die Europe play-offs. Heel Cercle verlangt hiernaar en het zou ook de beloning en bekroning zijn voor vele maanden hard werken en een unieke terugkeer van de laatste plaats naar de achtste”, besluit de coach van Cercletje.

Statistieken

In de Jupiler Pro League staat Royal Antwerp op de derde plaats. De ploeg van coach Van Bommel raapte 63 punten bij elkander. De Antwerpenaren hebben acht punten minder dan koploper Racing Genk.

Cercle Brugge staat op de tiende plaats met 44 punten. Op de achtste plaats van de Pro League staat RSC Anderlecht met 45 punten. De ploeg van coach Muslic is dus een punt verwijderd van de top acht.

Head 2 Head

Royal Antwerp en Cercle Brugge speelden op 9 april voorbije kalenderjaar ook tegen elkander. Zondag precies een jaar geleden werd het een 1-1 gelijkspel in het Bosuil Stadion. Dit seizoen zegevierde RAFC wel in Brugge. De wedstrijd op 11 september van het voorbije jaar werd een 0-2 overwinning van Royal Antwerp.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp zegevierde voorbije weekeinde met 0-2 bij Zulte Waregem. De ploeg van coach Van Bommel verloor een speelronde eerder nog met 0-1 van Sporting Charleroi. De Antwerpenaren spelen na de match tegen Cercle nog een duel tegen KV Kortrijk en Sint-Truiden.

Huidige vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge versloeg voorbije weekeinde KV Kortrijk met 2-0. De ploeg van coach Muslic wist een week eerder op Jan Breydel nog knap een punt te pakken tegen Racing Genk. In Brugge werd het 1-1 tegen de huidige koploper van de Belgische Pro League.

Lappenmand

Royal Antwerp coach Van Bommel kan zondag niet beschikken over de geblesseerde spelers Pieter Gerkens, Anthony Valencia en Vincent Jansen.

Cercle Brugge speler Senna Miangue doet zondag niet mee wegens een spierblessure. Olivier Deman is geschorst door het behalen van het maximaal aantal gele kaarten.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match Royal Antwerp – Cercle Brugge. De bookmakers wijzen Antwerp FC aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Great Old en zetten bij de online bookmakers in op een 3-1 zege van RAFC. Wat is uw voorspelling? Blijf niet op uw honger zitten en speel mee als u goesting heeft om in te zetten!

Quoteringen Royal Antwerp FC – Cercle Brugge

Omdat het niet evident is om voor deze match een voorspelling te doen hebben de Belgische wedkantoren ferme quoteringen klaargezet. De strafste pre-odds bij deze match staan ingedeeld bij een zege van Cercle Brugge. Mocht de Brugse formatie winnen, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 4.90 keer het wedbedrag scoren bij de bookmakers.

Als de ploeg van coach Van Bommel wint, dan staan de quoteringen in het 1X2 spelsysteem op maximaal 1.70 keer het speelbedrag ingedeeld.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren goed voor een maximale quotering van 1.73 keer het speelbedrag. Ga naar uw favoriete bookmaker en check de strafste pre-odds die passen bij uw voorspellingen.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp FC – Cercle Brugge wordt gespeeld op zondag 9 april om 16:00 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN