UEFA Champions League: AC Milaan – Inter Milaan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 mei 2023     0 REACTIES

AC Milaan en Inter Milaan bekampen elkander deze woensdag in de halve finales van de UEFA Champions League. Het decor van De Derby della Madonnina in Stadion San Siro. De ploeg die in deze heenmatch de primus wordt zet een grote stap richting de finale. Voorspel de heenmatch van de Italiaanse ploegen via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be! Vergelijk, zet in en win straffe pre-odds!

Stefano Pioli: “Liever geen Italiaanse ploeg in de halve finale”

De Belgen Charles De Ketelaere, Alexis Saelemaekers, Aster Vranckx en Divock Origi kunnen zich met AC Milaan gaan opmaken voor de halve finale van de UEFA Champions League. AC Milaan-coach Stefano Pioli had liever niet tegen een Italiaanse ploeg gelood. “We staan echter in de halve finale en dus zijn alle overgebleven teams sterk, maar ik had liever geen Italiaans team ontmoet in de halve finale”, vertelt de coach van I Rossoneri.

“Geweldige kans”

Coach Pioli weet waartoe zijn spelers in staat zijn en dus is Internazionale gewaarschuwd. “We hebben volledig respect voor Inter, maar we hebben al laten zien dat we tegen hen een resultaat kunnen behalen. We geloven erin. Het is een geweldige kans voor ons om te laten zien waartoe we in staat zijn”, zo zegt de coach van de Belgische spelers bij AC Milaan tot besluit.

Simone Inzaghi: “We moeten ons focussen op AC Milaan”

Bij Inter Milaan wordt er woensdag veel verwacht van Rode Duivel Romelu Lukaku. De Belgische aanvaller maakte dit Champions League seizoen drie coach voor Inter. Inter-coach Simone Inzaghi weet wat zijn team te doen staan. “We moeten ons focussen op de wedstrijd van woensdagavond. We weten met wat voor ploeg we te maken hebben. Het wordt een hele belangrijke en moeilijke match”, begint coach Inzaghi zijn voorbeschouwing op de Milanese clash.

“Met onze eigen wapens spelen”

De Derby della Madonnina staat al weken in de agenda gegrift bij de Italianen. Trainer Inzaghi weet hoe belangrijk het halen van de finale van de Champions League voor beide Milanese clubs is. “Het wordt een heel delicate wedstrijd voor beide ploegen. Voor ons beiden is het een halve finale die we wilden en kregen. Nu gaan we het elk met onze eigen wapens spelen”, zo besluit de coach van I Nerazzurri.

Statistieken

De andere halve finale bestaat uit Real Madrid en Manchester City. Deze twee teams treffen elkander al op dinsdagavond in Madrid. Volgende week volgen de returns. Dan wordt duidelijk welke twee ploegen doorstromen naar de eindstrijd van de Champions League 2022 – 2023 op 10 juni.

Head 2 Head

AC Milaan en Inter Milaan speelden op 5 februari voor de laatste keer tegen elkander. In dit Serie A duel speelde Internazionale een thuismatch en won met 1-0 van haar stadsgenoot. In San Siro werd het in januari dit kalenderjaar werd het ook al een zege voor Inter dat met 0-3 wist de zegevieren.

Huidige vorm AC Milaan

Voorbije weekeinde speelde AC Milaan in de Italiaanse Serie A tegen Lazio Roma. De ploeg van coach Pioli zegevierde met 2-0 van de Romeinen in San Siro. AC Milaan staat op de vijfde plaats van de Italiaanse competitie en Lazio is de nummer drie. In Napels wist Napoli vorige week al de titel te veroveren.

Huidige vorm Inter Milaan

Ook Inter Milaan speelde voorbije weekend tegen AS Roma. De Milanese ploeg zegevierde met 0-2 van de Romeinse ploeg in Stadio Olimpico te Rome en staat inmiddels op de vierde plaats van de Serie A. Eén van die doelpunten werd gemaakt door Lukaku.

Lappenmand

AC Milaan kan woensdag niet rekenen op de twee aanvallers Zlatan Ibrahimovic (kuitblessure) en Rafael Leao die door een kwetsuur ook in de lappenmand verblijft.

Bij Inter Milaan verblijven de geblesseerde verdedigers Robin Gosens en Milan Skriniar in de ziekenboeg van de Milanese ploeg.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match AC Milaan – Inter Milaan. De Belgische wedkantoren wijzen Inter aan als favoriet voor deze heenwedstrijd. Wij verwachten een zege van AC Milaan en zetten bij de online bookmakers in op een 1-0 overwinning van I Rossoneri. Wat is uw voorspelling ditmaal?

Quoteringen AC Milaan – Inter Milaan

Bij de Belgische wedkantoren staan de quoteringen bij deze halve finale in de Champions League het hoogst bij een gelijkspel. Mochten de Milanese ploegen elkander in evenwicht houden in deze heenmatch dan kan er tot 3.20 keer het wedbedrag gescoord worden bij de Belgische wedkantoren.

Een zege van AC Milaan is in het 1X2 spelsysteem goed voor een straffe pre-odd die iets hoger staat ingedeeld dan bij een zege van Inter Milaan. Als de ploeg van coach Pioli wint, dan keren de online bookmakers tot 3.20 keer het wedbedrag uit.

De wedkantoren zijn bereid tot 2.55 keer de inleg uit te keren als Inter Milaan in deze heenmatch van de halve finale van de Champions League zegeviert.

De UEFA Champions League match AC Milaan – Inter Milaan wordt gespeeld op woensdag 10 mei om 21:00 uur in Stadion San Siro te Milaan. Welke ploeg met Belgen zegevieren in De Derby della Madonnina? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en scoor straffe pre-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN