Borussia Dortmund treft Hertha BSC in speelronde dertig

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 juni 2020     0 REACTIES

Onze landgenoten Axel Witsel en Thorgan Hazard kunnen zich met Borussia Dortmund gaan opmaken voor de komst van Hertha BSC. Deze zaterdag wordt deze match tegen deze Duitse middenmoter afgewerkt. Opnieuw zal het Signal Iduna Park bij gebrek aan fans sfeerloos zijn, maar de Belgische wedkantoren weten de spanning toch op te voeren! De straffe quoteringen voor dit duel nodigen zeker en vast uit om mee te spelen op uw favoriet!

Lucien Favre: “Concentreren op Hertha”

Voor Borussia Dortmund wordt het een hele klus om in de laatste matches koploper Bayern München nog te achterhalen. De kansen op de titel zijn klein, maar om kans te houden mag er geen duel verloren gaan, zo vindt trainer Lucien Favre. “Zaterdag tegen Hertha moeten we weer een topprestatie neerzetten. Daar moeten we ons op concentreren, niets anders. Uiteindelijk gaat het nu alleen nog maar om de resultaten”, zegt Favre resoluut.

Borussia Dortmund wint de wedstrijd
1.36
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.05
Hertha BSC wint de wedstrijd
6.85

“De titelrace wordt moeilijk”

Het gat van zeven punten is moeilijk te dichten. Mocht Dortmund alles winnen dan nog moet Bayern ergens nog punten morsen. Favre: “Het zal heel moeilijk worden in de titelrace. Zeven punten achterstand met vijf wedstrijden te gaan, dat zal meedogenloos moeilijk zijn. Maar we gaan door en hebben vertrouwen in onszelf. Al het andere hebben wij zelf niet in de hand”, aldus de trainer van Dortmund.

Bruno Labbadia: “Dortmund wordt zware match”

Hertha BSC krijgt met Borussia Dortmund een tegenstander uit de top drie voor de kiezen. Hertha-trainer Bruno Labbadia weet dat het lastig wordt, maar ziet toch kansen voor zijn team. “We krijgen een zware taak te voldoen tegen Borussia Dortmund. Zij verliezen niet veel in eigen stadion, maar we gaan er samen voor. We verdedigen samen, we vallen samen aan. We doen dingen op het veld als een team”, aldus Labbadia.

“Er is nog van alles mogelijk”

Hertha staat negende in de Bundeliga en kan op papier plek zes die recht geeft op een ticket voor de Europa League nog halen. Wolfsburg is de nummer zes en heeft slechts vier punten meer dan Hertha. “Met vier punten en vijf matches is er nog van alles mogelijk”, zegt Labbadia.

Statistieken

Er zijn dit seizoen nog vijf speelronden te gaan in de Bundesliga. Bayern München heeft de beste papieren om landskampioen van Duitsland te worden. Met 67 punten is de topploeg uit München koploper van de competitie. Borussia Dortmund volgt Bayern met zestig punten op de tweede plek. Hertha BSC staat met 38 punten op een veilige negende plaats.

Head 2 Head

De laatste keer dat de ploeg uit Berlijn op verplaatsing bij Dortmund speelde was voorbije seizoen en die match werd beëindigd met een 2-2 gelijkspel. Ook een seizoen eerder werden de punten eerlijk verdeeld: 1-1. De laatste keer dat Borussia thuis zegevierde is al bijna drie jaar geleden. Hertha werd toen met een 2-0 zege aan de zegekar geknoopt.

Huidige vorm Borussia Dortmund

Na de herneming was het alleen Bayern München die Dortmund van de punten afhield. De ploeg uit München zegevierde met 0-1 in het Siganl Iduna Park. Voorbije weekeinde werd die verloren match wat weggepoetst door hekkensluiter Paderborn klop te geven en met een straffe 1-6 te verslaan.

Huidige vorm Hertha BSC

Hertha BSC heeft nog geen enkele match verloren sinds de herneming. Voorbije zaterdag zegevierde de ploeg uit Berlijn met 2-0 van FC Augsburg. Een week eerder werd er nog knap 2-2 gelijkgespeeld tegen RB Leipzig, dat in de eigen Red Bull Arena speelde.

Lappenmand

De lappenmand bij beide teams is overvol. Dortmund heeft met Dahoud (knieblessure), Haland (knieblessure), Reus (liesblessure), Schulz (spierblessure) en Zagadou (knieblessure) een lange lijst met geblesseerde spelers die zaterdag niet tegen Hertha van start kunnen gaan.

De blessurelijst van Hertha is al niet korter. De volgende spelers bewonen daar de lappenmand. Ascacibar (voetblessure), Kraft (rugblessure), Rekik (knieblessure), Stark (liesblessure) en Wolf (enkelblessure). Kalou kan om persoonlijke reden niet meespelen en Plattenhardt is nog herstellende van een hoofdblessure dat de Duitser zaterdag waarschijnlijk ook nog aan de kant houdt.

Prognose

Het voorspellen van dit duel lijkt niet moeilijk. Borussia Dortmund staat niet voor niets tweede en moet een ploeg uit de middenmoot aan kunnen. Wij houden het ook op een Dortmundse zege, maar dan wel een magere 1-0. Benieuwd naar de gemiddelde odds voor deze match? Neem de quoteringen hieronder gerust even door en voorspel de match van zaterdag correct.

Quoteringen Borussia Dortmund – Hertha BSC

Het is geen verrassing dat de Belgische wedkantoren Borussia Dortmund als favoriet van deze match zien. De hoogste quotering van dit duel x 6.85 keer de inleg wordt dan ook uitgekeerd als Hertha zegeviert in het Signal Iduna Park.

Nog een zeer straffe odd staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd voor een gelijkspel: x 5.05 keer uw inleg. Denkt u dat Dortmund de ploeg uit Berlijn met lege handen terugstuurt? Leg dan in op een thuiszege van Borussia en ontvang uw inleg x 1.36 keer retour als Witsel en Hazard naar de overwinning grijpen.

De Bundesliga match Borussia Dortmund – Hertha BSC wordt gespeeld op zaterdag 6 juni om 18:30 uur in het Signal Iduna Park te Dortmund. Boeken Witsel en Hazard met Die Schwarzgelben een zege op Hertha of heeft de middenmoter uit de Bundesliga een troef achter de hand om Dortmund te overmeesteren. Uw voorspelling kan veel geld waard zijn. Speel dan ook slim mee en voorspel deze match correct bij uw favoriete bookmaker.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN