Spectaculaire odds bij afsluitende matches Bundesliga

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 juni 2020     0 REACTIES

Deze zaterdag wordt de Bundesliga 2019 – 2020 afgesloten. In de laatste speelronde vallen enkele beslissingen. De titel is reeds vergeven aan Bayern, maar wie gaat er naar de Champions League en welk team vervoegt zich bij het deelnemersveld voor de Europa League? Ook onderin is het nog niet helemaal beslist. Degradeert Werder Bremen of wordt het toch Fortuna Düsseldorf? VoetbalGokken.be blikt vooruit!

Europese campagne

De strijd om de Champions League en Europa League tickets barst los. Er zijn vijf ploegen die meedingen voor een Europese campagne. Voor de UEFA Champions League zijn RB Leipzig, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen in de running. Dortmund verzekerde zich al eerder van deelname. Voor de Europa League strijden ook VfL Wolfsburg en Hoffenheim nog mee.

Bayer Leverkusen – FC Mainz

Bayer Leverkusen lijkt de CL-boot te gaan missen. Zondagmiddag kan het thuis tegen 1. FC Mainz het tij nog doen keren, maar is dan wel afhankelijk van de resultaten elders.

In de voorbije H2H matches slaagde Leverkusen daar tot tweemaal toe in om te zegevieren: 1-0 en 2-0 waren de overwinning in 2019. In 2017 verloor Leverkusen echter nog twee keer: het verloor op verplaatsing in Mainz met 3-1 en legde het thuis in Leverkusen ook af: 0-2.

Quoteringen Bayer Leverkusen – 1. FC Mainz

Nummer vijf Leverkusen is de favoriet, terwijl een zege van Mainz goed is voor zeer straffe odds! De gemiddelde odd bij winst van de thuisploeg staat bij de Belgische wedkantoren op x 1,26.

Een draw staat in het 1×2 spelsysteem momenteel op x 5,80 keer uw inleg. Wordt Mainz de primus? Dan treedt de hoogste odds van deze match in werking: x 8,65!

Mönchengladbach – Hertha BSC

Op de vierde stek vinden we Borussia Mönchengladbach. Bij winst op Hertha BSC, de Berlijnse club waar onder meer onze landgenoten Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio voor uitkomen, is Gladbach zeker van deelname aan het miljoenenbal.

Gladbach won haar laatste twee duels, terwijl Hertha (tiende) in de afgelopen vijf matches slechts tweemaal tot winst kwam. Afgelopen weekend werd er overigens wel knap gewonnen van Leverkusen: 2-0 en daarmee hielp het de komende tegenstander, onbedoeld, een pittig handje!

Quoteringen Borussia Mönchengladbach – Hertha BSC

De thuisformatie is favoriet: x 1,32 is de uitkering bij een zege van Gladbach. Pakt Hertha drie punten? Dan kunnen spelers die via VoetbalGokken.be meespelen gemiddeld x 7,55 keer hun inleg op de bankaccount verwachten! Een draw staat bij de Belgische bookmakers momenteel op x 5,30.

FC Augsburg – RB Leipzig

En dan nog Leipzig. Zij staan er het beste voor! Red Bull Leipzig bezet de derde plaats, maar heeft slechts één punt meer dan Gladbach en slechts drie punten voorsprong op nummer vijf Bayern Leverkusen.

FC Augsburg is klaar voor dit seizoen. De ploeg is vijftiende en staat zes punten los van de degradatieplekken. Augsburg hoeft dus niets meer, maar mag wel alles. Het is afwachten of dat al dan niet een voordeel gaat zijn.

Quoteringen FC Augsburg – RB Leipzig

Spelers die een gokje hebben gewaagd op FC Augsburg en tegen alle voorspelling in gelijk krijgen ontvangen maar liefst x 6,85 keer hun inleg retour! De druiven zijn dan zuur van Leipzig.

Een draw vult de portemonnee behoorlijk goed: x 5,00! Wint Leipzig en stelt het daarmee Champions League voetbal in de komende seizoen veilig? Dan keert men gemiddeld x 1,36 keer het inlegde speelbedrag uit.

Degradatievoetbal

Wie gaat er degraderen? Het lijkt haast bekend, maar er kan toch nog een verschuiving plaatsvinden! Nummer achttien Paderborn zakt sowieso af naar de tweede Bundesliga. Voorspellen wie zestiende wordt is echter nog wel een ander paar mouwen. Er is namelijk nog wel het één en ander mogelijk.

Quoteringen Werder Bremen – 1. FC Kòln

De Belgen Birger Verstraete en Sebastiaan Bornauw kunnen met FC Koln een flinke vinger in de pap hebben als het gaat om degradatievoetbal. Zij spelen zaterdag namelijk op verplaatsing bij Werder Bremen. Als Koln wint, dan speelt Düsseldorf promotie/degradatie. Verliezen onze landgenoten met Koln dan geeft het Werder nog een kans: x 1,61 keer uw ingelegde geld als Werder wint!

Wordt het een draw en valt daarmee het doek voor de ploeg die al zo lang op het hoogste Duitse niveau speelt? Dan levert u dat als speler bij VoetbalGokken.be gemiddeld x 4,20 keer het ingelegde speelbedrag op. Lukt het de 1. FC Kòln om te winnen? Dan lopen de odds op naar een gemiddelde uitkering van x 4,55!

Quoteringen Union Berlin – Fortuna Düsseldorf

Fortuna Düsseldorf speelt een uitwedstrijd bij Union Berlin, die nummer twaalf in de huidige stand. Wint Düsseldorf, dan is het einde verhaal voor Werder en kunnen spelers die via de bookies van VoetbalGokken.be hebben ingezet gemiddeld x 1,90 keer hun inleg op de rekening verwachten.

Bij een gelijkspel keren de wedkantoren gemiddeld x 3,50 keer uw inleg uit en bij winst van Union zelfs x 3,70! Stuk voor stuk straffe odds.

De laatste speelronde in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 27 juni. Alle duels beginnen om 15:30 uur. Pakweg anderhalf uur later is de definitieve eindstand voor het seizoen 2019 – 2020 bekend!

Volg de afsluitende speelronde in Bundesliga via VoetbalGokken.be! De beslissingen rondom Europees voetbal en degradatie kunnen namelijk flink wat geld gaan opleveren! Voorspel de juiste uitslag of gokt u liever op tussenstanden en statistieken? Alles kan bij VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN