Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 juni 2023     0 REACTIES

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan treffen elkander in Istanbul. Bij The Cityzens blinkt Rode Duivel Kevin De Bruyne uit. Gaat de Belg met zijn ploeg dit seizoen de Champions League 2022-2023 winnen? Vergelijk, zet in en win de strafste odds bij de Champions League finale via VoetbalGokken.be!

“Eén match verwijderd van Champions League winst”

Het zou voor Manchester City de eerste keer zijn dat het de Champions League wint. De ploeg van coach Josep Guardiola speelde twee seizoenen geleden ook de finale van de UEFA Champions League, maar verloor toen van Chelsea. “We zijn één match verwijderd van het winnen van de Champions League. We hebben in drie jaar tijd in twee finales en één halve finale van de Champions League gestaan. Het niveau van mijn team is ongelooflijk. Dat maakt mij bijzonder trots”, zegt coach Pep.

“Opnemen tegen sterk Inter Milaan”

De coach van The Cityzens vindt dat zijn team verdiend in de finale staat. “Elke match, het maakt niet uit wie de tegenstander is, nemen mijn spelers serieus. Deze jongens hebben dit soort dingen vele jaren gedaan en hebben met deze finale hun beloning gekregen. We hebben voldoende tijd gehad om ons voor te bereiden en zijn klaar om het op te nemen tegen een sterk Inter Milaan”, vertelt coach Guardiola.

Simone Inzaghi: “De finale geeft voldoening”

Inter Milaan heeft al vele sterke tegenstanders verslagen in dit Champions League seizoen. Inter-coach Simone Inzaghi is dan ook trots op zijn team dat zaterdag de finale speelt. “Het is een lange, moeilijke reis geweest waarin we het moesten opnemen tegen een aantal zeer goede teams. Het is een grote bron van voldoening dat we deze eindstrijd hebben gehaald. Een doel dat we met veel opoffering hebben bereikt”, vertelt coach Inzaghi.

“Inter zal klaar zijn voor Manchester City”

Dat de eindstrijd werd behaald is volgens coach Inzaghi niet alleen geluk hebben. “Ik geloofde er vanaf de loting al in dat we dit konden bereiken. Het geeft ongelooflijk veel voldoening om in de finale te staan. Manchester City is een geweldig team, maar Inter zal er klaar voor zijn om het gevecht met Manchester City aan te gaan in deze UEFA Champions League finale”, besluit coach Inzaghi.

Statistieken

Real Madrid is de ploeg die de Champions League het vaakst won. De Spaanse grootmacht wist ‘de beker met de grote oren’ veertien keer te winnen. Internazionale won de Champions League  drie keer. Dat Italiaanse formatie won het toernooi in seizoen 2009-2010 voor de laatste maal. Manchester City heeft de Champions League nog nooit gewonnen.

Head 2 Head

Manchester City en Inter Milaan hebben in 2011 voor de laatste maal tegen elkander gespeeld. Toen vond de ontmoeting plaats in de Dublin Super Cup die alleen in dat jaar plaatsvond. The Cityzens wonnen dit tweedaagse toernooi mede dankzij een 0-3 zege op de Italiaanse ploeg.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City werd dit seizoen al kampioen in de Engelse Premier League en won ook de FA Cup finale tegen Manchester United. The Cityzens versloegen hun stadsgenoot met 2-1 in het Wembley Stadion te Londen. City en Kevin de Bruyne maken dus nog altijd kans op de treble!

Huidige vorm Inter Milaan

Inter Milaan werd dit seizoen geen kampioen van Italië. Napoli eiste de titel enkele weken terug al op. Internazionale werd derde in de Serie A. Voorbije weekend werd de competitie succesvol afgerond met een 0-1 zege op Torino. Twee weken geleden werd ook de Italiaanse beker van Fiorentina (1-2) gewonnen.

Lappenmand

De lappenmand van Manchester City is leeg. Er zijn ook geen spelers geschorst voor de finale van de Champions League.

Inter Milaan kan geen beroep doen op de geblesseerde spelers Federico Dimarco, Joaquin Correa en Hendrikh Mkhitaryan. Schorsingen zijn er ook bij Internazionale niet.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de finale van de Champions League. De Belgische wedkantoren wijzen Manchester City aan als favoriet voor de finale in Istanbul. Wij verwachten ook dat de ploeg van De Bruyne zegeviert en zetten bij de online wedkantoren in op een 2-0 overwinning van The Cityzens. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Manchester City – Inter Milaan

De strafste quoteringen bij de eindstrijd van de Champions League kunnen worden gescoord bij een overwinning van Inter Milaan. Winst van de Italiaanse topploeg kan voetbalgokkers tot maximaal 7.50 keer het speelbedrag opleveren.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen ook ferm ingedeeld. De Belgische  wedkantoren hebben de pre-odds op maximaal 4.75 keer de inleg ingeschaald als er na reguliere speeltijd nog geen winnaar van het Miljardenbal aan te wijzen is.

In het 1X2 spelsysteem gaan de quoteringen bij winst van Manchester City niet verder dan 1.50 keer de inleg. Check voordat u inzet alle odds bij de Champions League finale 2022-2023 via VoetbalGokken.be!

De UEFA Champions League finale Manchester City – Inter Milaan wordt gespeeld op zaterdag 10 juni om 21:00 uur in het Atatürk Olimpiyat te Istanboel. Pakt Rode Duivel De Bruyne met zijn team ‘de beker met de grote oren’? Vergelijk de bookmakers en speel mee op de Champions League finale 2022-2023!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN