Wedden op PO1 Royale Union SG – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 mei 2023     0 REACTIES

Deze zondag treffen Royale Union SG en KRC Genk elkander in de derde speelronde van PO1. De Belgische voetbalequipe hebben beide 41 punten en moeten winnen om koploper Royal Antwerp bij te kunnen benen. Het duel tussen Union SG en de Genkies vindt plaats in het Dudenpark te Brussel. Vergelijk de Vlaamse bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Karel Geraerts: “Zal tot laatste speeldag tussen Genk, Antwerp en ons gaan”

Momenteel staat Royale Union SG op de derde plaats van de PO1. De ploeg heeft net als KRC Genk dat tweede, staat 41 punten. Union-coach Karel Geraerts heeft dan ook nog alle vertrouwen in een mogelijk kampioenschap met zijn team. “We moeten ook de ambitie hebben om voor de titel te gaan. Voor een figurantenrol spelen we niet. Ik verwacht dat het een strijd zal worden tot de laatste speeldag tussen Genk, Antwerp en ons”, verklaart de coach van de ploeg in Brussel.

“We rekenen niet op cadeautjes”

Coach Geraerts vinden de top drie van de PO1 gelijkwaardig met elkander. “Die drie ploegen hebben een heel goed en regelmatig seizoen gespeeld. Daardoor zullen de play-offs van dit jaar en vorig jaar niet te vergelijken zijn. Mijn spelers zullen zondag niet moeten rekenen op cadeaus. We zijn daar mentaal op voorbereid op KRC Genk”, vertelt trainer Geraerts.

Wouter Vrancken: “Ik kijk uit naar boeiend duel tegen Royale Union”

KRC Genk hield in de reguliere competitie de concurrenten lang achter zich, maar in PO1 moeten de Genkies nog harder strijden voor de titel.  Genk-coach Wouter Vrancken verwacht ook in Brussel weer een zware klus te moeten gaan klaren tegen Royale Union SG. “Ik kijk uit naar een boeiend duel tussen twee ploegen met een verschillend systeem en verschillende sterktes en zwaktes”, zegt de T1 van Racing Genk.

“Ik denk niet in favorieten en underdogs”

De Brusselse formatie heeft evenveel punten dan Genk, maar coach Vrancken is nog niet aan het rekenen gegaan. “Ik houd me alleen bezig met mijn ploeg. Wij proberen hetzelfde te doen zoals altijd: zoveel mogelijk energie én kwaliteit leveren. Ik denk niet in favorieten en underdogs. We moeten er alles aan doen om de titel binnen te halen, zo simpel is het. Daar gaat vanaf nu dan ook alle energie en concentratie naartoe”, zo besluit coach Vrancken.

Statistieken

Nu er twee speelronden achter de rug zijn in PO1 staat Royal Antwerp FC met 42 punten op de eerste plaats. De Antwerpenaren spelen zondag tegen de nummer vier Club Brugge in het Bosuil Stadion. Royale Union en KRC Genk hebben beide 41 punten en staan en vullen de tweede (Genk) en derde (Union) plaats van PO1.

Head 2 Head

Royale Union en KRC Genk troffen elkander op 12 maart voor de laatste maal. Toen werd het duel in de reguliere competitie in de Cegeka Arena van Genk gespeeld. De Brusselse formatie zegevierde met 1-2 van de Genkies. In Dudenpark wist Racing Genk in dit Jupiler Pro League seizoen te winnen met 1-2 van Union Saint Gilloise.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union begon PO1 met de thuismatch tegen Royal Antwerp. Coach Geraerts en zijn team waren niet opgewassen tegen de Antwerpenaren die met 0-2 kwamen zegevieren. Voorbije weekeinde slaagde Union SG er wel in drie punten te pakken bij Club Brugge. Op Jan Breydel werd het 1-2 voor Union.

Huidige vorm KRC Genk

Ook Racing Genk zegevierde in PO1 van Club Brugge. De formatie van coach Vrancken versloeg de Bruggenaren met 3-1 in de Cegeka Arena. Voorbije weekeinde werden er geen drie punten geraapt bij Royal Antwerp. In het Bosuil Stadion moesten de Genkies buigen voor de huidige koploper die met 2-1 zegevierde voor eigen publiek.

Lappenmand

Royale Union SG kan geen beroep doen op de geblesseerde aanvaller Dennis Eckert Ayensa. Hij is daarmee direct ook de enige Unionner die in de lappenmand bivakkeert.

Racing Genk laat verdediger Carlos Cuesta achter door een kwetsuur. Coach Wouter Vrancken kan in het Dudenpark geen beroep doen op Mike Trésor en Aziz Ouattara. Beiden zijn geschorst door een rode kaart. Matisse Didden is ook geschorst door het maximaal aantal behalen gele kaarten.

Prognostiek

Amai, de prognostiek. Die is voor de match Royale Union SG – KRC Genk bepaald niet simpel. Er zijn een pak logische opties waarbij de Belgische wedkantoren Union SG aanwijzen als favoriet voor deze wedstrijd. Wij verwachten geen primus en zetten in op een puntendeling in Brussel. Bij de online bookmakerskantoren droppen we onze voorspelling op een 1-1 gelijkspel. Welke odds hierbij horen? Check het hieronder!

Quoteringen Royale Union SG – KRC Genk

De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds ingedeeld bij de match tussen Royale Union en Racing Genk. De hoogste bookmakersbeloningen bij dit duel kunt u scoren bij een zege van KRC Genk. Mocht de ploeg van coach Vrancken komen zegevieren, dan kan er tot maximaal 3.80 keer het wedbedrag terugverwacht worden.

Bij een gelijkspel lopen de odds op tot maximaal 3.75 keer het speelbedrag. Dat is niet veel minder dan bij een zege van de Genkies staat ingedeeld.

Zegeviert Royale Union SG? Dan wordt er in het 1X2 spelsysteem tot maximaal 2.05 keer het speelbedrag aangehouden door de wedkatoren op VoetbalGokken.be!

De PO1 match Royale Union SG – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 14 mei om 18:30 uur in de Cegeka Arena te Brussel. Scoor de strafste pre-odds bij de matches in PO1 en Conference League play-offs via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN