Wedden op PO1: Royale Union SG – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 mei 2023     0 REACTIES

Voorbije weekeinde zijn de play-offs van start gegaan, maar deze woensdag komen Royale Union en Royal Antwerp voor de eerste maal in actie in PO1. De ploegen treffen elkander in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Welk team wint deze eerste PO1-match? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en speel mee tegen straffe odds!

Karel Geraerts: “We komen nu in een beslissende fase”

Royale Union SG-coach Karel Geraerts maakt zich op voor PO1 dat woensdag voor Union begint met de match tegen Royal Antwerp. “We komen nu in een beslissende fase. Antwerp is natuurlijk wel een sterk team. Er staat een collectief met ook spelers die individueel het verschil kunnen maken. Toby Alderweireld is wat mij betreft hun grote leider, hij stuurt het team continu aan. Het gevaar van Antwerp kan van overal komen, dus we moeten op onze hoede zijn”, zo zegt coach Geraerts.

“We willen kampioen worden”

De coach van Union SG wil de lat hoog leggen met zijn team. “We willen kampioen worden. We spelen nog twee keer tegen Genk en we hebben nog alles in eigen handen. Wie de sterkste tegenstander is in deze play-offs? Geen idee, dat maakt ook niet uit. We moeten gewoon ons eigen spel spelen”, aldus de T1 van Union SG tot slot.

Mark van Bommel: “We willen altijd winnen”

Voorbije weekeinde speelde Royal Antwerp FC de finale van de Croky Cup en won met 0-2 van KV Mechelen. Een bijzonder moment voor RAFC-coach Mark van Bommel: “Nu kan niemand meer zeggen dat ik nog niets gewonnen heb als coach”, zegt Van Bommel na de finale met een brede grijns. De coach wil nu graag doorpakken in PO1. “Het is duidelijk: we moeten winnen! Maar dat willen we altijd, waar we ook spelen”, aldus de coach van RAFC.

“Royale Union is gewoon een goed team”

De coach van de Great Old verwacht niet dat de punten zomaar voor het rapen liggen in Brussel. “Royale Union is gewoon een goed team. Union is in België één van de beste ploegen in de omschakeling. Maar het is dan weer geen luizige counterploeg, want ze kunnen ook gewoon goed voetballen”, zo besluit coach Van Bommel zijn deel van de voorbeschouwing.

Statistieken

Voorbije weekeinde speelden KRC Genk en Club Brugge al de eerste speelronde in PO1. De Genkies speelden thuis tegen de Bruggenaren en wonnen dat duel met 3-1 in de Cegeka Arena. Dit weekeinde zal Royal Antwerp in het Bosuil Stadion gaan aantreden tegen KRC Genk. Royale Union speelt dan op verplaatsing bij Club Brugge.

Head 2 Head

Royale Union en Royal Antwerp speelden op 15 januari dit kalenderjaar tegen elkander in de Jupiler Pro League. Toen was Union SG in het Dudenpark met 2-0 een maatje te groot voor RAFC. In de halve finale van de Croky Cup versloeg de kersverse bekerwinnaar Union SG. In Brussel werd de heenmatch met 1-0 gewonnen door Royale Union. In Antwerpen was RAFC met 2-0 iets te sterk voor de Brusselse formatie.

Huidige vorm Royale Union

Royale Union speelde haar laatste match op 23 april. Op die dag zegevierde de ploeg van coach Geraerts met 2-4 van KV Kortrijk. Drie dagen daarvoor ging de kwartfinale van de Europa League tegen Bayer Leverkusen met 1-4 verloren.

Huidige vorm Royal Antwerp

De bekerfinale tegen KV Mechelen is de laatste match die Royal Antwerp speelde. De Great Old zegevierde met 0-2 van KVM en wist de beker te veroveren. De laatste competitiematch was tegen Sint-Truiden VV en werd gewonnen met 0-1.

Lappenmand

Royale Union speelt woensdagavond zonder aanvaller Yorbe Vertessen die door een blessure niet mee kan spelen.

Royal Antwerp middenvelders Pieter Gerkens en Anthony Valencia zijn geblesseerd en treden woensdag niet aan tegen Union SG.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de PO1 match Royale Union SG – Royal Antwerp. De Belgische wedkantoren wijzen de Brusselse ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 puntendeling in het Dudenpark. Wat is uw voorspelling? Check de bookmakers odds!

Quoteringen Royale Union SG – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren schroeven de pre-odds bij deze match het hoogst op bij een gelijkspel. Mochten de ploegen de punten delen in Brussel, dan wordt er tot maximaal 3.55 keer het wedbedrag uitgekeerd.

Bij een zege van Royal Antwerp FC staan de pre-odds al bijna net zo hoog ingeschaald. Wint de Great Old? Dan kunnen voetbalpunters tot 3.25 keer het wedbedrag scoren bij een correcte voorspelling op winst van RAFC.

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen bij een zege van Royale Union op maximaal 2.26 keer het wedbedrag ingedeeld. Dat is nog altijd een ruime verdubbeling van het speelbedrag.

De PO1 match Royale Union SG – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op woensdag 3 mei om 20:30 uur in het Stade Joseph Marien te Brussel. Scoor de strafste pre-odds via VoetbalGokken.be en speel mee door in te zetten op uw favoriet bij deze PO1 match in de kampioenspoule waar een pak schoon volk strijdt om de titel. Op wie zet u uw geld als primus?


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN