Straffe pre-odds bij Premier League derby Arsenal – Chelsea

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 augustus 2021     0 REACTIES

In Engeland is de Premier League voorbije week ook begonnen aan het nieuwe seizoen. In de tweede speelronde staan er opnieuw mooie affiches op de rol. Zo wordt in Londen de stadsderby Arsenal – Chelsea deze zondag gespeeld in het Emirates Stadion. Chelsea is volgens de Belgische wedkantoren favoriet voor deze match, maar wat voorspelt u? Ontdek vandaag nog de hoogste pre-odds bij de bookmakers op VoetbalGokken.be.

Mikel Arteta: “Prestaties van Chelsea zijn uitstekend”

De krachtsverhoudingen tussen Arsenal en Chelsea bleken voorbije seizoen heel verschillend te zijn. Arsenal-coach Mikel Arteta heeft op de voet gevolgd hoe zijn collega Thomas Tuchel de touwtjes bij Chelsea in handen heeft. “Wat Thomas sinds zijn aankomst heeft kunnen doen, is uitzonderlijk. Hij plaatste het team in twee finales, de manier waarop het team eruitziet, hoe solide ze ook verdedigen, hoe gecomponeerd en regelmatig ze zijn in hun prestaties is uitstekend”, zegt de trainer van onze landgenoot Albert Sambi Lokonga.

“Chelsea: beste team van Europa”

Arsenal speelde begin augustus een oefenmatch tegen The Blues en coach Arteta wil daar lessen uit halen voor de stadsderby van zondag waarin het echt om de punten gaat. “Het was een geweldige test voor ons, tegen het beste team in Europa. Daar konden we veel van leren en weten we dat er veel dingen te doen zijn om hun niveau te halen”, aldus coach Arteta die deze week zijn team versterkt met aanwinst Martin Ödegaard. De Noorse middenvelder werd voor ruim veertig miljoen euro gekocht van Real Madrid.

Thomas Tuchel: “Een zware match tegen Arsenal”

Ook Chelsea-coach Thomas Tuchel neemt de oefenmatch van begin deze maand mee als leerstof voor de stadsderby van zondag in het Emirates Stadion. “Dat was een vrij zware match tegen Arsenal dat overigens nooit een gemakkelijkere tegenstander is. We moeten zondag echt ons best doen om ginds punten te rapen”, verzekert coach Tuchel.

Romelu Lukaku: “Chelsea moet op mij kunnen rekenen”

Rode Duivel Romelu Lukaku maakte deze zomer de transfer van Inter Milan naar Chelsea. Na tien jaar arriveerde de Rode Duivel terug bij The Blues. “Ik voel me completer. Ik heb mijn kwaliteiten als spits op alle vlakken bijgeschaafd. Dat wil ik ook blijven doen. Beter worden, tot in de details. Ik hoop het team zoveel mogelijk te helpen. Ze moeten op me kunnen rekenen”, zegt Lukaku die van coach Tuchel waarschijnlijk al mag spelen tegen Arsenal. “We zullen kijken of we hem in een paar dagen goed genoeg kunnen voorbereiden op de match tegen Arsenal. Ik denk dat de kans groot is dat we hem dan op het veld zien staan”, belooft de Duitse oefenmeester.

Statistieken

Arsenal werd voorbije seizoen achtste in de Premier League en draaide geen geweldig seizoen. Dit jaar moeten The Gunners zelfs Europees voetbal laten schieten en dat is al een kwart eeuw niet meer gebeurd. De ploeg van coach Arteta kan zich dit seizoen dus volledig gaan richten op de Premier League en Engelse bekertoernooien.

Chelsea werd voorbije jaar vierde in de Premier League, won de Champions League en won enkele weken gelden ook de Super Cup. Het seizoen van Chelsea verliep anders dan van stadsrivaal Arsenal. De ploeg van coach Tuchel mag zich dan ook gaan opmaken voor de groepsfase van de Champions League.

Head 2 Head

Arsenal en Chelsea oefenden begin deze maand nog tegen elkaar voor de start van het nieuwe seizoen. Chelsea won de oefenmatch met 1-2 van Arsenal. In de Premier League voorbije seizoen won Arsenal in eigen Emirates Stadion met 3-1 van The Blues. Eind 2019 zegevierde Chelsea voor het laatst in het stadion van Arsenal met 1-2.

Huidige vorm Arsenal

Arsenal kwam niet al te best uit de startblokken in de eerste speelronde van de Premier League. De ploeg van coach Arteta verloor zeer verrassend met 2-0 van Brentford. Een paar dagen voor het treffen met Brentford werd de oefenmatch tegen Tottenham Hotspur met 1-0 verloren. In de oefencampagne werden Watford 4-1 en Millwall 4-1 wel verslagen.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea won de eerste Premier League match met 3-0 van Crystal Palace. Drie dagen voor deze match zegevierde het team van coach Tuchel in de Super Cup tegen Villarreal. The Blues wonnen de beker pas na de strafschoppen van de Spaanse ploeg. De laatste keer dat Chelsea nog verloor was op 23 mei jongstleden in de competitiematch tegen Aston Villa: 2-1.

Lappenmand

Arsenal heeft met Eddie Nketiah, Gabriel, Pierre-Emmerick Aubameyang, Alexandre Lacazette en Thomas Partey een lange lijst aan geblesseerde spelers.

Bij Chelsea komen Kenedy en Charly Musonda Jr. door kwetsuren niet in actie tegen Arsenal. De rest van de spelers zijn fit, dus ook de tijdens de Europese Supercup geblesseerd geraakte middenvelder Hakim Ziyech kan in deze Londense derby weer meespelen.

Prognose

Wij verwachten dat Chelsea de beste papieren heeft om deze wedstrijd naar zich toe te trekken. Onze wedtip is 0-2 voor The Blues. Onderstaand odds-overzicht geeft u een beeld van de quoteringen die de Belgische wedkantoren voor deze stadsderby voor u klaar hebben gezet.

Quoteringen Arsenal – Chelsea

Een Londense derby is altijd populair bij voetbalpunters en dat weten de Belgische wedkantoren ook maar al tegoed. De pre-odds in het 1X2 spelsysteem worden dan ook hoog ingeschaald. De hoogste beloning kunt u verdienen bij een zege van Arsenal. Als The Gunners winnen, ontvangt u x4.40 keer de inleg terug.

Nog een straffe quotering keren de bookies uit als de stadsderby in een gelijkspel eindigt. Uw beloning zal dan maximaal x3.55 keer uw speelbedrag zijn. Een zege van Chelsea levert u x 1.75 keer het aantal ingelegde euro’s op.

De Premier League match Arsenal – Chelsea wordt gespeeld op zondag 22 augustus om 17:30 uur in het Emirates Stadion te Londen. Welke ploeg schiet dit weekeinde iets te kort en welk Londense ploeg raapt drie punten in de hoofdstad van Engeland. Profiteer van de hoogste quoteringen die de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be voor u klaar hebben gezet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN