Bonus

Exclusive
EXCLUSIVE
OFFER
Wint Ajax? Win 12 keer
uw inzet bij Toto!
SPEEL NU!
Coupon
niet beschikbaar
Coupon
niet beschikbaar
Coupon
niet beschikbaar
Coupon
niet beschikbaar

Wedden op voetbal

 

Top bonus
€5
Free bet
Coupon
niet beschikbaar
Coupon
niet beschikbaar
Coupon
niet beschikbaar
Coupon
niet beschikbaar

De perfecte bookmaker bonus voor iedere gokker

Bookmakers houden van een beetje variatie, dat is wel te zien aan de vele bonussen die er zijn. Toch zijn deze verschillende acties en bonussen bij bookmakers er vooral om alle gokkers tevreden te houden. De één heeft graag een free bet of wat extra speelgeld, terwijl de ander liever profiteert van verhoogde quoteringen of een mooie welkomstbonus bij aanmelding. Met alle verschillende acties die bookmakers aanbieden om jou te verleiden voor hun website te kiezen, kan het bijna niet anders of jij vindt ook regelmatig de perfecte bonus of verhoogde quotering voor jouw weddenschappen.

Aan de slag met de populaire free bets

De free bet is één van de populairste bonussen onder bookmakers. De naam zegt eigenlijk alles al. Bij deze bonusactie beloont de bookmaker je namelijk met een gratis weddenschap. Er zijn free bets voor nieuwe spelers, maar ook voor de vaste groep met gokkers. Als je je hebt ingeschreven bij een bookie die de free bet als welkomstbonus hanteert, dan ontvang je de gratis weddenschap(pen) zodra je geld in je account stort. Zo kun je meteen aan het wedden gaan zónder dat je je eigen gokbudget hoeft aan te spreken. Ben je al wat langer lid van de bookmaker? In dat geval moet je het bij deze bonus hebben van tijdelijke acties. Vaak krijg je een free bet als extraatje na het afsluiten bij een bepaalde weddenschap. Wedden op dé kraker van de Britse Premier League kan je dus zomaar een free bet opleveren voor competitiewedstrijden van de week erop.

Je kunt de free bets gebruiken voor vrijwel alle sporten en wedopties. Misschien is dit wel een mooie gelegenheid om eens risicoloos uit te proberen hoe het wedden met een Asian of 3-Way handicap precies werkt.

Je inzet terug met de cashback bonus

Soms is een voetbalwedstrijd niet helemaal wat je ervan verwacht. Je bent er vooraf van overtuigd dat het een interessante matcht gaat worden, dus je zet vol in op een overwinning voor de thuis- of uitploeg. Maar helaas staat er na 90 minuten inspiratieloos voetbal een saai 0-0 op het scorebord. Zonde van de weddenschap? Dat hoeft niet! Er zijn namelijk bookmakers die speciaal voor dit soort momenten een cashback bonus in het leven hebben geroepen. Als je wedt op één van de geselecteerde voetbalcompetities en de wedstrijd blijft doelpuntloos, dan krijg je bij deze voetbal gokken bonus je inzet gewoon terug. Je kunt het geld daarna weer gebruiken voor een nieuwe weddenschap, in de hoop dat er dit keer wat meer spanning in de match zit.

Cashback bonussen helpen je om het risico van een weddenschap te verminderen. Als je niet wint, stort de bookmaker de inzet terug. Komt je voorspelling wel uit, dan maak je natuurlijk gewoon winst. Soms zitten er extra regels aan verbonden, bijvoorbeeld dus dat je alleen geld terugkrijgt bij een 0-0 eindstand. Maar het grote voordeel van een cashback bonus is dat je niets vrij hoeft te spelen. Hierdoor kan iedere gokker van deze bonus profiteren.

Bezoek VoetbalGokken.nl en profiteer van verhoogde quoteringen

Bij veel bonusacties draait het om gratis speelgeld of een gratis weddenschap. Mooi natuurlijk, maar uiteindelijk heb je bij het wedden op voetbal maar één doel voor ogen: zoveel mogelijk winst maken. Er bestaan gelukkig bonusacties die je hierbij helpen. We hebben het dan over wedstrijden of competities met verhoogde quoteringen.

Hoe hoger de quoteringen zijn, hoe hoger de uiteindelijke winst kan gaan worden. Toch gaan de meeste gokkers nooit voor té hoge quoteringen, simpelweg omdat dit veel risico’s met zich meebrengt. Het is daarom erg interessant wanneer de bookmaker de quoteringen als een soort bonus verhoogt. Waar je op basis van de feiten misschien zou rekenen op quoteringen van 2.15, wordt dat nu opeens 2.50. Dat scheelt qua winst, terwijl de risico’s van deze weddenschap niet hoger komen te liggen. Er zijn bookies die zo nu en dan bij speciaal geselecteerde wedstrijden voor verhoogde quoteringen kiezen. Iedereen die op deze wedstrijden wil gokken, kan dan van deze bonus profiteren. Maar er zijn ook wedstrijden met verhoogde quoteringen die alleen bedoeld zijn voor bezoekers van VoetbalGokken.nl. Zodra wij weer eens een speciale deal aangaan met een bekende bookmaker, verschijnt de bonus direct in onze lijst!

Verdien extra speelgeld met de vriendenbonus

Ben je niet de enige in je vrienden- en kennissenkring die geïnteresseerd is in voetbalweddenschappen? Dan maken de bookmakers graag gebruik van jouw connecties. Mond-tot-mondreclame is misschien wel de beste reclame die er is. Er zijn dan ook bookmakers die je willen stimuleren om het platform bij je vrienden en familie aan te prijzen. Daar staat natuurlijk een mooie bonus tegenover. Bij deze zogenaamde vriendenbonus ontvang je extra speelgeld voor elk persoon dat zich via jou inschrijft. Al is inschrijven alleen nog niet genoeg. Ze moeten namelijk eerst geld in hun account storten, en pas dan keurt de bookmaker je bonus goed. Deze vriendenbonus levert je vaak een paar euro per nieuw lid op. Maar als je flink lobbyt, kan het bedrag lekker oplopen. Een extra pluspunt: als je vrienden gaan wedden, kun je hen meteen laten zien wie de beste is.

Mobiele bonus: een welkomstcadeau voor mobiele gokkers

Bookmakers strooien volop met bonussen wanneer ze iets te promoten hebben. De mobiele website of app is zoiets dat ze graag onder de aandacht brengen. Er is veel tijd en geld in de ontwikkeling gestoken, dus willen ze ook dat gokkers de mobiele versie van het platform gaan gebruiken. De mobiele bonus biedt dan uitkomst.

De mobiele bonus is een vorm van een welkomstbonus, maar dan alleen bedoeld voor speler die via hun smartphone of tablet een gokje wagen. Dit wil overigens niet zeggen dat je moet kiezen tussen de gewone welkomstbonus en de mobiele bonus. Je kunt ze namelijk allebei incasseren. Bij de mobiele bonus krijg je iets extra’s uitgekeerd wanneer je voor het eerst via de app of mobiele site gokt. Het kan bijvoorbeeld gaan om 5 euro speelgeld of een free bet ter waarde van 10 euro. Terwijl je voor die mobiele bonus gaat, kun je meteen uitproberen of wedden via je telefoon of tablet iets voor jou is. Er zit natuurlijk een groot voordeel aan, want dankzij het mobiele platform hoef je nooit meer een interessante weddenschap te missen.

Het is hopen op exclusieve bonussen

Een bookmaker werkt het liefst met gokkers die veel weddenschappen aangaan. Ben je bijna dagelijks op het gokplatform te vinden en durf je zo nu en dan risico te nemen? Grote kans dat je opvalt. Er zijn bookies die dit soort gokkers belonen met exclusieve bonussen. Zo kun je bijvoorbeeld een extra free bet of gratis wedtegoed krijgen, puur omdat je vaak en veel geld inzet op voetbalwedstrijden. Er zijn bookmakers die een compleet VIP-programma aanbieden, waarbij je zelf kunt zien wat je nog moet doen om voor die exclusieve bonussen in aanmerking te komen. Maar het is niet altijd zo overzichtelijk. Het kan namelijk ook gebeuren dat jouw bookie contact opneemt als je op een positieve manier opvalt. Dan is het helemaal een verrassing als je een exclusieve bonus ontvangt als beloning.

Voldoe jij aan de eisen voor de bonus?

Het hele jaar door zijn er veel verschillende bonusacties te vinden. De ene is nog interessanter dan de andere. Toch moet je er altijd rekening mee houden dat bookmakers bepaalde voorwaarden aan de bonus kunnen stellen. Pas als je aan alle eisen voldoet, is die mooie free bet of mobiele bonus van jou. Het is dan ook verstandig om de voorwaarden goed door te lezen voordat je vol voor de bonus gaat.

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN