Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West Ham United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 juni 2023     0 REACTIES

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten zijn het Italiaanse ACF Fiorentina en Engelse West Ham United. De match wordt gehouden in de Fortuna Arena in Praag. Vergelijk de pre-odds van de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be en scoor  met de Conference League finale 2022-2023!

Vincenzo Italiano: “West Ham United heeft een week voorbereiding op finale”

ACF Fiorentina kwam voorbije weekeinde nog in actie in de Italiaanse Serie A. De ploeg van coach Vinenzo Italiano zegevierde met 1-3 van Sassuolo (1-3). Volgens de Fiorentina-coach was deze zege van belang voor de Conference League finale tegen West Ham United. “Het was belangrijk om te winnen bij Sassuolo en onszelf een mentaliteitsboost te geven, vooral omdat West Ham United de volledige week heeft gehad om zich voor te bereiden op de finale”, zo begint coach Italiano.

“West Ham heeft veel kwaliteitsspelers”

De Fiorentina-coach heeft zich verdiept in de resultaten die West Ham United de jongste weken heeft behaald. “We weten dat we tegen een sterke ploeg staan, ook al hebben ze het dit seizoen niet zo goed gedaan in de Premier League, maar ze hebben veel kwaliteitsspelers en hebben een goede coach. Er is een berg voor ons om te beklimmen, maar we zijn er klaar voor en zullen proberen ons best te doen”, aldus de T1 van de Italiaanse Serie A equipe.

David Moyes: “Fiorentina heeft een grote selectie”

Dat de Serie A pas voorbije weekeinde werd afgerond en de Premier League al een week terug klaar is, wil volgens West Ham United-coach David Moyes niet veel zeggen over de voorbereiding van Fiorentina op de finale. “Fiorentina speelde dit weekend in hun competitie en wij niet, maar ik denk niet dat er één reden is om te zien dat de ene beter is dan de andere. Wat ik wel denk is dat Fiorentina een grote selectie heeft en in veel wedstrijden spelers heeft kunnen wisselen”, weet de coach van The Hammers dat winnen niet evident gaat zijn.

“Bijzonder dat West Ham United finale speelt”

Coach Moyes verwacht dat beide ploegen in de finale van de Conference League sterk voor de dag zullen komen. “Voor alle voetbalclubs, of het nu in Italië of Engeland is, is het seizoen lang geweest vanwege het WK en wedstrijden die worden ingeschoven. Het is een kwestie van de spelers voorbereiden en klaarstomen, want het is iets bijzonders dat West Ham United in de finale van een Europees toernooi staat. Dat is lange tijd niet zo geweest”, besluit Moyes die dus vooral fier is dat zijn equipe in deze eindstrijd is geraakt.

Statistieken

AS Roma veroverde voorbije seizoen voor de eerste keer van dit toernooi de beker van de Conference League. Het Nederlandse Feyenoord uit Rotterdam werd toen verslagen. De ploeg uit Rome krijgt woensdag met Fiorentina of West Ham United een opvolger.

Head 2 Head

Voor zover bekend is hebben Fiorentina en West Ham United nooit eerder tegen elkander gespeeld. Woensdag wordt de eerste ontmoeting tussen de clubs en dat is dan ook direct in een finale van een Europees toernooi.

Huidige vorm Fiorentina

In de halve finale van de Conference League versloeg Fiorentina het Zwitserse FC Basel. In Florence verloor de Italiaanse ploeg met 1-2 van de Zwitserse formatie, maar maakte dat in Bazel goed. Het team van coach Italiano zegevierde met 1-3 zege en wist zo de finale van de Conference League te bereiken.

Huidige vorm West Ham United

West Ham United trof het Nederlandse AZ Alkmaar in de halve finale van het toernooi. In Londen slaagde de ploeg van coach Moyes erin de Nederlandse ploeg – die RSC Anderlecht ook versloeg – met 1-2 te overmeesteren. In Alkmaar werd het 0-1 en dat was genoeg om naar de finale te gaan.

Lappenmand

Fiorentina-doelman Salvatore Sirigu heeft een blessure en verblijft net als aanvaller Gaetano Castrovilli (knieblessure) in de lappenmand.

West Ham United aanvaller Gianluca Scamacca is door een knieblessure ook niet beschikbaar voor  de finale tegen Fiorentina.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de finale van de Conference League. De bookmakers wijzen West Ham aan als licht favoriet voor de eindstrijd in Praag. Wij verwachten dat West Ham United wint binnen reguliere speeltijd en zetten bij de online bookmakers in op een 1-2 overwinning van The Hammers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen ACF Fiorentina – West Ham United

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds bij de Conference League finale straf ingedeeld. De hoogste quoteringen kunt u scoren bij een gelijkspel. Als er na reguliere speeltijd nog geen winnaar aan te wijzen is in deze finale van het Conference League seizoen 2022-2023, dan keren de bookmakers tot 3.25 keer het wedbedrag uit.

Bij een overwinning van Fiorentina zijn de wedkantoren bereid tot maximaal 2.80 keer het wedbedrag uit te keren aan voetbalgokkers die hadden gewed op winst van de Italiaanse ploeg.

In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van West Ham United op tot maximaal 2.70 keer het bedrag dat gestort wordt bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be!

De UEFA Europe Conference League finale ACF Fiorentina – West ham United wordt gespeeld op woensdag 7 juni om 21:00 uur in de Fortuna Arena te Praag. Welke ploeg wint het tweede seizoen van dit nog jonge Europese toernooi? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN