Straffe odds midweekse kraker Chelsea – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 januari 2023     0 REACTIES

Deze donderdag vindt op Stamford Bridge de Premier League match Chelsea – Manchester City plaats. Rode Duivel Kevin De Bruyne staat met The Cityzens op de tweede plaats in de Engelse competitie. Chelsea is de huidige nummer acht. Wilt u wedden op deze kraker in de Premier League? Bezoek de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be, zet in en win straffe odds!

Graham Potter: “Nog ferme weg teg aan naar Premier League top”

Chelsea staat achtste in de Premier League. De ploeg van coach Graham Potter moet nog hard aan de weg timmeren om bij de top vier te geraken. “Het is altijd moeilijk om bij de top van de Premier League te komen omdat er geweldige teams in spelen met veel topspelers en -coaches. We moeten ons concentreren op de volgende wedstrijd, maar het is duidelijk dat we nog een ferme weg te gaan hebben”, legt coach Potter in zijn perspraatje uit.

“Proberen te winnen van Manchester City”

Voor deze match in eigen huis heeft de coach van de The Blues heeft al een strijdplan klaarliggen. “We moeten tegen Manchester City competitief zijn en proberen de wedstrijd te winnen. We moeten zo sterk mogelijk zijn en daar gaan we ons best voor doen. We zullen het team voorbereiden en met het grootste respect voor onze tegenstander. Manchester City heeft een fantastisch team, maar we gaan proberen de wedstrijd te winnen”, aldus de Chelsea-coach.

Josep Guardiola: “Met de beste elf spelen tegen Chelsea spelen”

Manchester City wil koploper Arsenal niet uit het oog verliezen en dus wil coach Josep Guardiola goed uit de startblokken komt in het nieuwe kalenderjaar. De coach van The Cityzens gaat van zijn beste spelers uit. “We moeten met de beste elf spelen tegen Chelsea. We kunnen niet met dertien man spelen, maar elke keer is het moeilijk voor mij te om kiezen”, zo vertelt Pep in zijn vooruitblik.

“Spelers moeten topfit zijn”

De coach heeft al heel wat ervaring met matches als tegen Chelsea en weet hoe moeilijk het kan zijn om drie punten te pakken op Stamford Bridge. “Om kansen te creëren moeten we een proces doormaken en soms heb je daarvoor andere soorten sterkhouders nodig om deze kansen te creëren. Mijn spelers moeten deze donderdag topfit zijn willen we drie punten pakken tegen Chelsea”, besluit de coach van The Cityzens zijn relaas.

Statistieken

Chelsea en Manchester City ontmoeten elkander in de negentiende speelronde van de Premier League. Na zestien matches is Arsenal met 43 punten de koploper van de Engelse competitie. Manchester City volgt The Gunners met 36 punten uit evenveel speelronden. Chelsea boekte 25 op 16 en staat daarmee pas achtste.

Head 2 Head

Op 25 september 2021 speelden Chelsea en Manchester City voor de laatste keer op Stamford Bridge tegen elkander. Toen zegevierde de ploeg uit Manchester met 0-1. Op 25 juni 2020 won Chelsea voor de laatste maal van de topploeg uit Manchester. Het werd toen 2-1 voor The Blues.

Huidige vorm Chelsea

Op de eerste dag van 2023 speelde Chelsea op verplaatsing bij Nottingham Forest. De ploeg uit Londen wist in het City Ground te Nottingham niet verder geraakt dan een 1-1 draw. Raheem Sterling maakte het doelpunt voor Chelsea.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City kwam op de laatste dag van 2022 nog in actie in de Premier League. De wedstrijd tegen Everton werd ook niet gewonnen. De Bruyne en zijn team kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Lappenmand

Chelsea kan donderdag nog niet rekenen op doelman Edouard Mendy, verdedigers Ben Chilwell, Wesley Fofana, Reece James, middenvelders N’Golo Kante, Ruben Loftus-Cheek en aanvaller Armando Broja. De spelers herstellen van een blessure.

Manchester City reist zonder Ruben Dias naar Londen. Door een dijblessure kan de Portugese verdediger niet aantreden tegen Chelsea.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match Chelsea – Manchester City. De Belgische wedkantoren wijzen Manchester City aan als favoriet in deze negentiende speelronde van de Premier League. Wij verwachten ook een zege van The Cityzens en zetten bij de online bookmakers in op een 1-3 zege van City. Wat is uw voorspelling deze maal?

Quoteringen Chelsea – Manchester City

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen bij deze kraker het hoogst in bij een overwinning van Chelsea. Als de ploeg van coach Potter drie punten pakt in deze speelronde, dan kunt u al tot maximaal 5.60 keer uw inleg scoren bij de wedkantoren.

Worden de punten gedeeld op Stamford Bridge? Dan kunt u quoteringen scoren die tot maximaal 4.22 keer de inleg staan ingedeeld bij de wedkantoren.

Een overwinning van Manchester City levert in het 1X2 spelsysteem odds op van maximaal 1.67 keer uw wedbedrag. Een inleg van tien euro levert dan al ruim achttien euro op.

De Premier League match Chelsea – Manchester City wordt gespeeld op donderdag 5 januari om 21:00 uur op Stamford Bridge te Londen. Wilt u 2023 beginnen met een klinkende overwinning bij de bookmakers? Bezoek de wedkantoren op VoetbalGokken.be, zet in en win de strafste deals!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN