Bookmakers lopen warm voor Premier League kraker Chelsea – Liverpool

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 december 2021     0 REACTIES

De Belgische wedkantoren lopen warm voor het heerlijke recept dat de Engelse Premier League op 2 januari 2022 voorschotelt: Chelsea – Liverpool. Deze Engelse competitiekraker levert hierdoor straffe pre-wedstrijd quoteringen op! Wilt u meespelen met de topmatch? Check dan alle actuele odds en deals op VoetbalGokken.be en doe mee!

Thomas Tuchel: “City maatstaf voor kwaliteit en consistentie”

Thomas Tuchel is nog niet zo lang T1 bij Manchester City, maar de Duitser volgde de ploeg van zijn landgenoot Klopp al langer op de voet. Hij weet dan ook exact wat Chelsea te wachten staat op 2 januari: “Manchester City heeft in de afgelopen jaren bewezen dat ze de maatstaf zijn op het gebied van kwaliteit en consistentie”, aldus Tuchel in zijn voorbeschouwing op deze Premier League match.

“Enorme uitdaging”

Tuchel bewondert niet alleen het team, waarin Kevin De Bruyne sterkhouder is, maar de coach van Rode Duivel Romelu Lukaku roemt ook collega Klopp: “Ze hebben ons de afgelopen jaren laten zien wat er nodig is om kampioen te worden. Met Jurgen (Klopp, red.) hebben ze bovendien een geweldige trainer. Het wordt weer een enorme uitdaging om de punten op Stamford Bridge te houden.”

Jurgen Klopp: “Spannende, maar geen bepalende wedstrijd tegen Chelsea”

Bij Liverpool coach Jurgen Klopp heerste lange tijd het gevoel dat er beter niet gespeeld kon worden in Engeland, vanwege de omrikon-variant. Inmiddels heeft hij het vizier op doorspelen gezet en is de landstitel weer de enige focus: “Het is een topwedstrijd, maar ik geloof niet dat een bepalende wedstrijd is met het oog op de titel. Kampioen worden is ons doel, maar je kunt het niet winnen in januari. Je kunt het nu wel verliezen.”

“Spannend in Londen tegen Chelsea”

Klopp weet dat er veel kapers op de kust zijn en dat puntverlies tegen een directe concurrent dodelijk kan zijn: “We moeten bovenaan staan ​​en ervoor zorgen dat we in alle wedstrijden één doelpunt beter zijn. Het wordt spannend komende tijd, zeker in Londen tegen Chelsea zondag”, zo besluit de Duitse oefenmeester van Liverpool FC zijn voorbeschouwing op Chelsea – Liverpool.

Statistieken

Chelsea doet volop mee in de Engelse titelstrijd. De club van onze landgenoot Romelu Lukaku is in een geweldige strijd verwikkeld met Liverpool en Manchester City. Liverpool, dat naar Stamford Bridge komt, is dan ook een directe concurrent. Liverpool zal op haar beurt ook graag Chelsea op (grotere) achterstand zetten door in Londen drie punten te pakken.

Head to Head

Als we de Head 2 Head statistieken van Chelsea – Liverpool erbij pakken zien we dat de laatste ontmoeting naar de bezoekers uit Liverpool ging. De thuisploeg moest toen punten achterlaten aan de bezoekers uit Liverpool: 0-2.

Het is alweer twee seizoen geleden dat Chelsea voor het laatst een thuiswedstrijd tegen Liverpool winnend afsloot. The Blues wonnen in dat seizoen in het FA Cup toernooi met 2-0 van The Reds.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea werkt een zwaar schema af. Het duel tegen Liverpool is de derde matches op zeven dagen tijd. Amper drie dagen na de competitiewedstrijd tegen Liverpool wacht alweer de EFL Cup halve finale tegen Tottenham. Chelsea wist dit seizoen vrijwel alle drempels te overwinnen, maar zit wellicht ook langzaam maar zeker aan haar taks?

Huidige vorm Liverpool

Liverpool zit ook in een druk schema, maar had het ‘geluk’ dat Leeds United – Liverpool op Boxing Day werd afgelast. Amper vier dagen na de kraker tegen Leicester moet het echter alweer op volle sterkte zijn als het op verplaatsing naar Chelsea trekt om zodoende de ferme reeks voort te kunnen zetten.

Lappenmand

In de lappenmand bij Chelsea zit linkervleugelverdediger Ben Chilwell. De 25-jarige Chelsea-speler heeft knieklachten en wordt pas op 7 januari terug in de competitie verwacht.

Liverpool heeft eind 2021 meerdere coronagevallen gehad. Die keren naar verwachting allen weer terug in dit duel. Voor Harvey Elliott (breuk in spronggewricht) en Roberto Firmino (hamstring) komt het duel waarschijnlijk nog te vroeg.

Prognostiek

De prognostiek voor Chelsea – Liverpool is inzetten op een gelijkspel. Wij vermoeden een 1-1 eindstand. Wat is uw voorspelling voor dit duel in Londen?

Uit onderstaand odds-overzicht haalt u indicaties voor de maximale quoteringen die de online bookmakers gereed hebben staan voor deze januari topper in de Premier League.

Quoteringen Chelsea FC – Liverpool

Een thuisoverwinning van Chelsea FC levert in de pre-fase maximaal x 2.49 keer je inzet op. Speelt u bij de Belgische wedkantoren op winst voor de bezoekers uit Liverpool? Dan is de maximale winstfactor bij een winnende voorspelling op deze uitslag x 3.11.

Tot slot wordt het door u gekozen wedbedrag bij een gelijkspel tussen beide topclubs x 3.42 zoveel waard. En die quotering is ook niet mis. Bent u straks de primus bij deze Premier League match? Speel dan mee en beproef uw geluk.

Het Premier League duel Chelsea FC – Liverpool wordt gespeeld op zondag 2 januari en vangt aan om 17:30 uur. Het decor voor deze Premier League match is Stamford Bridge. Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de beste deals voor deze Engelse voetbaltopper. Heeft u goesting om het nieuwe kalenderjaar met winst te starten? Gebruik dan uw voetbal- en online gokken kennis en doe mee!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN