Straffe odds PO1 match KRC Genk – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 april 2023     0 REACTIES

Deze zondag komen KRC Genk en Club Brugge als eerste in actie in PO1 2022-2023. Het duel wordt gehouden in de Cegeka Arena te Genk. Na het halveren van de punten is het kampioenschap voor de Genkies nog net zeker en hebben de Bruggenaren ook alles om voor te spelen. Welke ploeg pakt de eerste drie punten in PO1? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Wouter Vrancken: “Enorm trots op hetgeen we nu al gerealiseerd hebben”

KRC Genk trainer Wouter Vrancken is bijzonder fier met de prestaties van zijn elftal tot nu toe. De komende match tegen Club Brugge is dan ook een toetje van een diner dat tot nu toe al zeer goed smaakte. “Ik ben enorm trots op hetgeen we nu al gerealiseerd hebben”, citeert het Belang van Limburg hem.

“We hebben niks te verliezen”

Vrancken beseft dat er met Club Brugge direct een ferme match voor de PO1 deur staat, maar de goesting wordt er niet minder om. “Onze ambitie voor het seizoen was duidelijk: we wilden play-off 1 halen en een Europees ticket pakken. Dat we dit al na het einde van de reguliere competitie als nummer 1 hebben verwezenlijkt, is heel straf. Daar mogen de spelers heel trots op zijn. Natuurlijk gaan we in de play-offs vol voor het hoogste doel, de titel. Maar zonder druk, na zo’n knap seizoen hebben we eigenlijk niks te verliezen.

Rick De Mil: “We gaan vol voor de titel”

Club Brugge behaalde op het nippertje PO1 maar de ambities bij de regerend kampioen van België zijn er daarom niet minder om. Trainer Rick de Mil weet schoon volk om zich heen, maar maakt zich proper voor weeral een landstitel: “We zitten in PO1 dus waarom zouden we dan de titel niet als doel hebben? Daar gaan we vol voor strijden.”

“Iedereen gaat rekenschap met ons houden”

De Mil is dus niet zuinig in zijn uitspraken. Er spreekt zelfs ontgoocheling uit mocht Brugge geen titel behalen. En dat is ook exact het gevoel dat leeft op Jan Breydel. “Wij gaan de jacht inzetten op iedereen boven ons. En die jacht begint tegen Genk. Ik denk dat iedereen wel rekenschap gaat houden met ons”, klinkt het ferme taal op de clubwebsite.

Statistieken

In PO1 strijden KRC Genk, Royale Union, Royal Antwerp en Club Brugge om kampioenschap en een ticket naar de kwalificatieronde van UEFA Champions League van komend seizoen. Genk en Union hebben beide 38 punten overgehouden na de halvering. De Antwerpenaren hebben 36 punten en Club Brugge begint met dertig punten aan PO1.

Head 2 Head

KRC Genk en Club Brugge speelden op 8 januari dit jaar voor de laatste keer tegen elkander. Ook toen werd het duel in de Cegeka Arena gespeeld. De Genkies werden de primus na de 3-1 overwinning op de Bruggenaren. Blauw-zwart zegevierde dit seizoen op eigen Jan Breydel met 3-2 van de Genkies.

Huidige vorm KRC Genk

Racing Genk sloot de reguliere competitie af met een match op verplaatsing bij Charleroi. De ploeg van coach Vrancken deelden de punten met de Carolo’s. In Charleroi werd het 2-2. Een speelronde eerder werd er met 5-2 gewonnen van RSC Anderlecht.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge moest de laatste competitiewedstrijd overtuigend winnen, wilde het PO1 halen. De Brugse formatie slaagde daar glasrijk in en versloeg KAS Eupen met 7-0. Een speelronde eerder wist de ploeg van coach De Mil niet te winnen bij Westerlo. In Het Kuipje werd zelfs niet gescoord: 0-0.

Lappenmand

KRC Genk start de PO1 zonder de geblesseerde verdediger Carlos Cuesta.

Club Brugge komt zonder de verdediger Jack Hendry, middenvelders Tajon Buchanan, Mata Clinton en Casper Nielsen naar Genk toe reizen.

Prognostiek

De prognostiek die Voetbalgokken.be voor de PO1 match Racing Genk – Club Brugge zelf invult? Waar de Belgische wedkantoren de Genkies aanwijzen als favoriet voor deze PO1 match kiezen wij voor een gelijkspel. Wij zetten bij de online bookmakers dan ook in op een 1-1 draw bij deze match in de Cegeka Arena. Wat is uw voorspelling voor de PO1 opener?

Quoteringen KRC Genk – Club Brugge

De pre-wedstrijd quoteringen liegen er ook niet om. De strafste odds scoort u bij het succesvol voorspellen van een draw in Genk. Spelen beide clubs deze zondag gelijk tegen elkaar, dan is de maximale uitbetaling door de Vlaamse bookmakers 3,50 keer uw inleg.

Geraakt Club Brugge niet voorbij de huidige koploper en wint Genk in eigen huis voor de kampioen van voorbije seizoen? Dan keren de Belgische wedkantoren in het 1X2 spelsysteem tot maximaal 2,25 de wedwaarde uit aan een ieder die dit voordien al zag aankomen.

Wint Club Brugge van KRC Genk? Dan stijgen de odds nog maar eens tot boven het drievoudige van de inlegwaarde. De maximale odds staan bij de top bookmakerskantoren momenteel op x3,05 keer het speelbedrag dat is ingevuld op het online wedformulier.

De Jupiler Pro League PO1 openingsmatch KRC Genk – Club Brugge zal aanvangen op zondag 30 april om 18:30 uur in de Cegeka Arena waar maximaal 25.000 fans getuigen kunnen zijn van deze match. Online wedden kan een ieder die dat wil. Voorspel dit PO1 kraker via VoetbalGokken.be en speel mee met KRC Genk – Club Brugge!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN