Premier League odds: Manchester City – Newcastle United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 mei 2022     0 REACTIES

Deze zondag komt Manchester City in de Premier League uit tegen Newcastle United. The Citizens verdedigen de koppositie op weg naar de titel. Liverpool FC zit Manchester City op de hielen en dus moet er in het Etihad Stadion gewonnen worden van Newcastle United. VoetbalGokken.be heeft voor u de strafste pre-odds gevonden die de Belgische wedkantoren uitkeren voor dit duel in de Engelse competitie.

Josep Guardiola: “Herpakken voor Newcastle United match”

Manchester City beleeft een zware week. Voorbije dinsdag werd de ploeg van coach Josep Guardiola  verslagen door Real Madrid in de halve finale in de Champions League. De ploeg van Rode Duivel Kevin De Bruyne zal in de slotfase van de Premier League alles op alles gaan zetten om het kampioenschap niet mis te gaan lopen. Coach Guardiola hoopt het tij snel te keren als Newcastle United op bezoek komt. “We hebben de tijd nodig om te herstellen voor de wedstrijd tegen Newcastle United. Mijn spelers hebben alles gegeven tegen Real Madrid. We moeten ons herpakken”, zegt de trainer van Manchester City.

“Verwerken en terugkomen”

De druk in de Premier League neemt toe nu er nog maar een paar speelronden te gaan zijn. Coach Guardiola wil zijn pijlen op de match tegen Newcastle richten. “Welke invloed het op ons heeft voor de competitie weet ik eerlijk gezegd niet, maar we zullen opstaan. Nu moeten we dat verwerken en terugkomen in de laatste vier wedstrijden die we hebben”, zegt trainer Guardiola.

Eddie Howe: “Verbeteren voor match tegen Manchester City”

Newcastle United speelde voorbije weekend al tegen die andere titelkandidaat. Liverpool kwam op bezoek in Newcastle en dat duel ging met 0-1 nipt verloren. Met de match tegen The Citizens voor de boeg wil Newcastle-coach Eddie Howe van de gemaakte fouten leren die en doorgaan. “Ik was een beetje teleurgesteld over de algemene prestaties, maar dit moet voor ons een leerproces zijn. Zondag moeten we veel beter zijn. We leggen de lat heel hoog tegen Manchester City”, zegt de 44-jarige coach van Newcastle United.

“Hoog mogelijk eindigen”

Coach Howe wil aan zijn team werken en volgens de oefenmeester zijn de volgende zaken belangrijk voor de laatste drie speelronden van dit seizoen: “De houding van iedereen, van staf tot spelers. We moeten voor alles strijden en laten zien dat we op elk moment competitief zijn. We willen nog steeds punten pakken en we willen nog steeds de competitie zo hoog mogelijk eindigen. Dus dat is waar ik naar op zoek ben in de laatste drie wedstrijden”, analyseert coach Howe.

Statistieken

Manchester City heeft nog vier matches te gaan. Daarmee hoopt de ploeg van coach Guardiola Liverpool achter zich te kunnen houden. Machester City heeft 83 punten. The Reds hebben 82 punten. Op de tiende plaats staat Newcastle United met 43 punten. De ploeg uit Newcastle staat op een veilige plaats in de middenmoot.

Head 2 Head

Eerder dit seizoen wist de ploeg van coach Guardiola met 0-4 te zegevieren op bezoek bij Newcastle United. Rode Duivel De Bruyne speelde deze match mee, maar kwam niet tot scoren. In het Etihad Stadion heeft de Engelse grootmacht al jaren niet meer verloren van Newcastle United. De laatste keer dat dat nog wel gebeurde was in 2014. Het betrof toen de achtste finales van de EFL Cup. Newcastle stootte door naar de kwartfinales door met 0-2 van City te hebben gewonnen.

Huidige vorm Manchester City

Dit Premier League seizoen verloor The Citizens maar driemaal. In de halve finales van de Champions League werden De Bruyne en zijn ploeg uitgeschakeld door Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad was Real na extra tijd een maatje te groot voor Manchester City en won met 3-1.

Huidige vorm Newcastle United

Newcastle United heeft een ongeslagen reeks van vier duels op rij opgebouwd. Voorbije week speelde de ploeg van coach Howe tegen Liverpool FC. De enige die in deze match scoorde, was Liverpool-speler Naby Keita. Newcastle United speelt volgende week thuis tegen Arsenal en sluit het seizoen af op bezoek bij Burnley.

Lappenmand

Bij Manchester City speelt deze zondag John Stones en Kyle Walker niet mee tegen Newcastle United. De verdedigers van City zijn geblesseerd.

Newcastle United komt zonder de geblesseerde doelman Kieran Trippier, verdedigers Ryan Fraser, Isaac Hayden, Lewis Jamal en aanvaller Callum Wilson naar Manchester afreizen.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Manchester City. Wij verwachten ook dat de ploeg van Rode Duivel  Kevin De Bruyne zich snel kan vermannen en we zetten bij de online bookmakers in op een 2-1 zege van Manchester City. Wat is uw voorspelling voor deze match in Manchester?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze speelronde in de Premier League.

Quoteringen Manchester City – Newcastle United

De quoteringen lopen hoog op in de slotfase van de Premier League. Bij een zege van Newcastle United kunt u tot maximaal x 17.00 keer de inleg winnen bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Ook een puntendeling kan u een ferme odd opleveren. In het 1X2 spelsysteem staat de hoogste pre-odd bij een gelijkspel op maximaal x 7.00 keer de inleg ingedeeld.

Een zege van Manchester City wordt het meest voorspeld. De bookmakers keren dan ook gemiddeld x 1.16 keer uw speelbedrag uit als de ploeg van De Bruyne wint.

De Premier League wedstrijd Manchester City – Newcastle United wordt gespeeld op zondag 8 mei om 17:30 uur in het Etihad Stadion te Manchester. Scoor de winnende deal bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN