Bookmakers rekenen op titel voor Bayern München

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 juni 2020     1 REACTIE

Deze dinsdag kan Bayern München het landskampioenschap al binnenhalen. Die Rekordmeister trekt die avond naar Bremen om het op te nemen tegen Werder Bremen. Als Bayern wint is de titel een feit, speelt het gelijk dan moet het afwachten wat Dortmund woensdag doet in haar match tegen 1. FC Mainz. Gokt u net als de bookmakers op een titel voor Bayern? Zet dan nu in bij VoetbalGokken.be!

Hans-Dieter Flick: “Bremen is einddoel van goede reeks”

Voorbije weekend zette Bayern een reuzestap richting de landstitel door van angstgegner Borussia Mönchengladbach te winnen: 2-1. De zege kwam aan het einde tot stand, maar dat deert trainer Hansi Flick niet. Hij weet dat deze dinsdag drie punten te rapen vallen in het Weserstadion en als dat lukt is de eindstreep reeds bereikt: “In Bremen ligt ons einddoel van goede reeks: het kampioenschap!”

Werder Bremen wint de wedstrijd
11.75
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.65
Bayern München wint de wedstrijd
1.18

“Serie in Bremen voltooien”

Bij de hoofdcoach is het vertrouwen tot een hoogtepunt gestegen, nu alle doelen behaald zijn en er nog één opdracht rest. Winnen in Bremen en de landstitel definitief binnen hengelen: “We hebben een mooie serie neergezet sinds de herstart. We moeten nu die succesvolle reeks in Bremen voltooien.”

“Dinsdag karwei afmaken”

Dit wordt de raarste titel ooit, zo schrijven de plaatselijke media rondom Beieren. Maar een titel is een titel en dit is Leon Goretzka, matchiwnner tegen Gladbach tot op het bot gemotiveerd om in Bremen de klus al te klaren: “We willen daar winnen en de titel mee naar huis nemen”, belooft hij.

Florian Kohfeldt: “Vol in gevecht met Bayern”

Na de 5-1 winst op Paderborn was er sprake van enorme opluchting bij Werder Bremen. Maar bij trainer Florain Kohfeldt drong al vrij snel door dat ze nog steeds op een degradatieplek staan en er nog niet gewonnen is: “Dinsdag moeten we tegen Bayern München, dat wordt weer een hele moeilijke opgave. We hebben afgelopen weekend wel getoond dat we met de druk om te kunnen gaan, dus we gaan er vol voor vechten dinsdag als we Bayern ontvangen in het Weserstadion!”

Statistieken

Werder Bremen is dit seizoen een staartploeg en staat pas zeventiende. Dat betekent aan het einde van het seizoen dat men afzakt naar de tweede Bundesliga. Om dit af te wennen moet er minimaal in equipe worden bijgebeend.

FC Bayern staat fier aan de leiding en heeft van niemand iets te vrezen. De eerste achtervolger is Borussia Dortmund en die staat zeven punten minder al op een reuze achterstand.

H2H

De Head 2 Head statistieken zijn ook in het voordeel van FC Hollywoord. Werder wist in 2006 voor het laatst een thuiswedstrijd tegen Bayern in winst om te zetten en dat was voor een kolkend stadion. Dinsdag zal het de klus zonder fans moeten klaren.

Eerder dit seizoen zegevierde Bayern in de Allianz Arena met 6-1 tegen Werder die dat duel totaal niks in te brengen had, maar hoopt op beter dinsdag.

Huidige vorm Werder Bremen

Fortuna Düsseldorf en FC Mainz geven Werder Bremen hoop: zij staan binnen drie punten en zijn dus nog in te halen. Dat komt vooral omdat Werder voorbije weekend met 5-1 wist te winnen van Paderborn. Hierdoor is het gat dus nog te dichten. De twee nederlagen voor die zege werden daarmee enigszins tenietgedaan.

Huidige vorm Bayern München

Bayern is en blijft onklopbaar. Flick en zijn mannen wonnen sinds de competitiehervatting al haar wedstrijden! Sterker nog: het heeft al dertien wedstrijden op rij gewonnen! Dat de ploeg nog eens puntloos het veld af moest lopen is al 22 duels geleden: op 7 december 2019 ging het met 2-1 onderuit tegen Borussia Mönchengladbach, maar daarna gingen alle matches naar Bayern.

Lappenmand

In de lappenmand van Werder zitten vier man: Kevin Mühwald (knie operatie), Nari Sahín (heup), Omer Toprak en Claudio Pizarro (beide trainingsachterstand) ontbreken dinsdag aan de zijde van Werder Bremen. Er zijn ook enkele twijfelgevallen, maar naar verwachting zullen dit allen tijdig fit geraken..

Voor – wellicht = de aanstaande Duitse kampioen is het zoeken op enkele plaatsen. Tegen Werder ontbreken in elk geval Corentin Tolisso, Philippe Coutinho, Niklas Süle en Thiago. Andere sterkhouder als Mal, Alcantara, Gnabry en Arp moeten nog worden klaargestoomd voor de kampioenswedstrijd.

Prognose

Wij spelen bij de wedkantoren op een voorzichtige 1-2 overwinning voor FC Bayern. Welke uitslag staat er dinsdag op het scorebord? Hieronder een odds overzicht per uitslag. Let op: dit zijn momentopnamen, de actuele odds vindt u terug op onze bookmakerspagina. Check gelijk ook de strategie opties en welkomstdeals bij onze partners!

Quoteringen Werder Bremen – Bayern München

Als Werder Bremen deze laatste kans om directe degradatie nog te voorkomen, dan keren de bookmakers maar liefst een quotering x 11,75 keer het ingelegde aantal euro’s uit! Deze straffe odd wordt bij een draw nog eens dunnetjes overgedaan: x 6,65!

Gokt u net als wij op een zege en dus een nieuwe landstitel voor Bayern? Dan bedraagt in het 1×2 spelsysteem de gemiddelde uitkering: x 1,18.

De Bundesliga match FC Bayern MünchenWerder Bremen wordt dinsdag 16 juni om 20:30 uur gespeeld in het Weserstadion te Bremen. Bayern kan kampioen worden en Werder kan in grote degradatiezorgen komen. Wie wordt de primus? Voorspel wat de eindstand wordt bij deze match en bij een goede voorspelling kan u zelf aan het feest! Aarzel niet langer en speel mee met VoetbalGokken.be!


Reacties

thegambler
15 juni 2020

Bayern is niet meer te verslaan. Natuurlijk worden zij dinsdag kampioen ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN