Straffe odds PO1 match: Royal Antwerp FC – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 mei 2023     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt de tweede speelronde van PO1 afgewerkt. De koplopers Royal Antwerp en KRC Genk strijden deze zondag tegen elkaar om de eerste plaats van de Champions League play-offs en kampioenschap. Het duel wordt gehouden in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Welke ploeg boekt er drie punten bij volgens u? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Mark van Bommel: “We staan drie punten achter KRC Genk”

Mocht Royal Antwerp FC deze zondag winnen van KRC Genk dan kan het aan kop komen in de Champions’ Play-offs. Antwerp-coach Mark van Bommel is zelf ook aan het rekenen gegaan en weet wat de ploeg zondag tegen de koploper kan bereiken. “Theoretisch kan het inderdaad. We staan drie punten achter op KRC Genk”, zo start coach Van Bommel zijn verhaal.

“We zijn heel stabiel”

De Nederlandse coach wil de kans op een driepunter en de eerste plaats van PO1 dan ook niet laten liggen. “We gaan in ons eigen Bosuil Stadion altijd vol voor de winst. We zijn heel stabiel, waardoor de tegenstander moeilijk goals maakt en je zelf maar één keer hoeft te scoren”, aldus de coach van de Great Old op het clubkaanaal van RAFC.

Wouter Vrancken: “Antwerp FC staat voor stabiliteit”

KRC Genk heeft tot nu toe de meeste punten bij elkander geharkt van alle Pro League ploegen. In PO1 zijn de punten gehalveerd en dus is de concurrentiedruk weer groter. KRC Genk-coach Wouter Vrancken verwacht in Antwerpen een sterke tegenstander aan te treffen. “Antwerp FC staat voor stabiliteit. Zie naar hun aantal tegengoals, en dan heb je nog de ervaring van Vincent Janssen en Toby Alderweireld – dat maakt een verschil”, zo zegt coach Vrancken in zijn vooruitblik.

“Nog vijf matchen te gaan”

De T1 van de Genkse ploeg is echter niet bang voor de kersverse bekerwinnaar in Antwerpen. “Het geloof is groot. Als we er niet in zouden geloven, kunnen we de stekker er nu beter uittrekken. We hebben nog vijf matchen te gaan. We willen onszelf niets te verwijten hebben”, besluit de T1 van de Genkies de bespiegelingen vooraf.

Statistieken

De vier ploegen in PO1 hebben allen een speelronde achter de rug. KRC Genk heeft met 41 punten de meeste punten binnengehaald. Royal Antwerp staat op de tweede plaats met 39 punten. De Antwerpenaren worden op de hielen gezeten door Royale Union SG dat met 38 punten op de derde plaats staat. Club Brugge sluit het rijtje van vier met dertig punten.

Head 2 Head

KRC Genk en Royal Antwerp speelden op 12 februari voor de laatste maal tegen elkander. Toen werd het duel in de Cegeka Arena te Genk gehouden. Antwerp FC wist dat duel met 0-1 te winnen. Gyrano Kerk was die dag de trefzekere voor de Great Old. In de reguliere competitie zegevierde de Genkies in het Bosuil Stadion met 1-3 van RAFC. Dat duel werd gespeeld op 23 oktober 2022.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp verloor op 19 maart haar laatste match. Toen was Sporting Charleroi een maatje te groot voor Antwerp FC en won in het Bosuil Stadion met 0-1 van RAFC. De eerste PO1 match werd met 0-2 gewonnen van Royale Union SG op Dudenpark.

Huidige vorm KRC Genk

Ook KRC Genk wist de eerste speelronde in PO1 te winnen. In de Cegeka Arena werd het 3-1 voor de Genkies tegen Club Brugge. De laatste reguliere competitiematch liet ook Racing Genk punten liggen bij Sporting Charleroi. Op bezoek bij de Carolo’s werd het 2-2.

Lappenmand

Royal Antwerp verdediger Sam Vines zal zondag door een blessure niet aantreden tegen Racing Genk.

Genk laat de Colombiaanse verdediger Carlos Cuesta achter in Genk door een enkelblessure. Er zijn bij beide teams geen schorsingen te melden.

Prognostiek

De Voetbalgokken.be prognostiek voor de PO1 match Royal Antwerp – KRC Genk. De Belgische wedkantoren wijzen de Antwerpse ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 2-2 puntendeling in het Bosuil Stadion. Wat is uw voorspelling dit maal?

Quoteringen Royal Antwerp FC – KRC Genk

De Belgische wedkantoren schalen bij deze match in de tweede speelronde van PO1 de hoogste pre-odds in bij een gelijkspel. Mochten de koplopers van de Champions play-offs de punten delen, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.65 keer het wedbedrag scoren bij de betere bookmakers.

Nog meer straffe quoteringen bij deze kraker in PO1 vindt u bij een zege van KRC Genk. Gaat de huidige koploper winnen in Antwerpen, dan kan er tot 3.10 keer het speelbedrag gescoord worden.

In het 1X2 spelsysteem lopen de quoteringen bij een zege van Royal Antwerp FC op tot maximaal 2.23 keer het aantal ingelegde euro’s bij de Belgische wedkantoren.

De PO1-match Royal Antwerp FC – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 7 mei om 18:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor bij de betrouwbare Belgische wedkantoren met een correcte voorspelling op deze PO1-kraker.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN