Wedden op Pro League match Club Brugge – KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 april 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League spelen de Belgische ploegen de laatste matches van de reguliere competitie. Voor Club Brugge en KAS Eupen is het erop of eronder. De Bruggenaren moeten winnen, willen ze kans maken in PO1 te mogen spelen. Eupen moet ook winnen om niet te degraderen. Voor beide ploegen is dit de laatste kans. Welk team zal de primus zijn op Jan Breydel in Brugge? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Rik De Mil: “Ik blijf erin geloven”

Club Brugge strijdt met KAA Gent en Standard Luik om de laatste plaats in PO1. De Buffalo’s hebben met de vierde plaats de beste papieren om mee te mogen doen om kampioenschap. Standaard maakt net als de Bruggenaren ook nog een kans op PO1. Club Brugge-coach Rik De Mil weigert de handdoek in de ring te gooien nu KAS Eupen zondag op bezoek zal komen. “Ik blijf erin geloven dat het niet over is en ik heb ook gezegd tegen mijn spelers dat dit het Club Brugge is dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten zien”, zegt een strijdvaardige De Mil.

“Nog één match om ons doel te halen”

Club Brugge-coach De Mil wil de laatste kans voor Blauw-zwart om PO1 te halen dan ook niet missen. “Nog één match om ons doel te halen. Maar we beseffen natuurlijk dat het steeds moeilijker wordt”, rekent de coach uit als KAA Gent haar duel tegen KV Oostende ook wint. “Dan weten we dat de kans klein wordt, maar we gaan alles geven om Eupen te kloppen”, aldus coach De Mil.

Edward Still: “Bij Club Brugge een ferme reactie te laten zien”

Ook bij KAS Eupen is het dit weekeinde erop of eronder. De ploeg van coach Edward Still kan nog degraderen als het zondag niet wint van Club Brugge. Voorbije weekeinde had KAS zich al veilig kunnen stellen, maar verloor van de nummer zestien Zulte Waregem. Door dit resultaat moet het in Brugge gebeuren. “Het is nu aan ons om tegen Club Brugge een ferme reactie te laten zien, na de nederlaag tegen Zulte-Waregem”, is ook coach Still strijdvaardig.

“Ik weet hoe moeilijk winnen op Jan Breydel is”

Met de huidige vijftiende plaats staat KAS net buiten de gevarenzone. “We hebben het nog in eigen handen en moeten niet naar andere ploegen kijken. Winnen op Jan Breydel? Ik weet hoe moeilijk dat is, maar ik heb er met Leko ooit in eigen huis tegen ‘kleinere’ teams wel wedstrijden verloren. Dus ik weet ook dat je daar iets kan rapen”, besluit de coach van de Panda’s.

Statistieken

Club Brugge staat met 56 punten op de vijfde plaats van de Jupiler Pro League tabel. De nummer vier KAA Gent heeft ook 56 punten en speelt dit weekeinde thuis tegen KV Oostende dat al gedegradeerd is. Standard Luik heeft 55 punten en staat op de zesde plaats. KAS Eupen is de huidige nummer vijftien op de tabel. Met 28 punten hebben de Panda’s een punt meer dan Zulte Waregem dat op de zestiende plaats staat.

Head 2 Head

Dit seizoen wist KAS Eupen in eigen Kehrwegstadion te zegevieren van de Bruggenaren. Het werd op 31 juli voorbij kalenderjaar 2-1 voor KAS. Voorbije seizoen waren de ploegen aan elkander gewaagd op Jan Breydel. Op 25 juli 2021 werd het 2-2 in Brugge.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge liet voorbije weekeinde haar kans liggen om vierde te worden op de tabel. De ploeg van coach De Mil wist op verplaatsing bij Westerlo geen driepunter te scoren. De brilstand 0-0 in Het Kuipje te Westerlo leverde één punt op en omdat ook KAA Gent van KV Mechelen (1-1) heeft de Brugse ploeg nog een kans.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen verloor voorbije weekeinde met 1-5 van Zulte Waregem. Hierdoor is de ploeg van coach Still nog niet zeker van Pro League voetbal voor het komende seizoen. In eigen Kehrwegstadion liet Essevee de Panda’s alle hoeken van het veld zien. Zulte Waregem speelt de laatste speelronde tegen Cercle Brugge en kan bij winst KAS passeren dat degradatie zou betekenen voor de ploeg in Eupen.

Lappenmand

Club Brugge spelers Jack Hendry en Kamal Sowah kunnen de 34ste speelronde van de Pro League niet in actie komen wegens blessureleed. Verdediger Clinton Mata mag door het aantal behaalde gele kaarten deze zondag niet in actie komen voor zijn ploeg.

KAS kan in deze alles of niets match niet rekenen op de geblesseerden Teddy Alloh, Jan Gorenc, Nathan Bitumazala en Jerome Deom.

Prognostiek

En dan onze nog prognostiek voor de op voorhand zenuwslopende match waarbij zowel Club Brugge als KAS Eupen niet mogen ontgoochelen.

De Belgische wedkantoren wijzen de Bruggenaren aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een zege van Blauw-zwart en zetten bij de online bookmakers in op een 2-1 overwinning van de Bruggenaren. De odds? Check ze hieronder!

Quoteringen Club Brugge – KAS Eupen

De Belgische wedkantoren keren tot 9.50 keer de inleg uit als KAS Eupen de laatste speelronde van de reguliere competitie wint. Dit is dan ook de hoogste odd die er bij dit duel genoteerd staat in het 1X2 spelsysteem.

Bij een gelijkspel zijn de bookmakers bereid tot 5.50 keer het wedbedrag uit te keren. Een straffe odds als de teams de punten delen op Jan Breydel.

Een zege van Club Brugge kan u in de pre-fase tot 1.32 keer het wedbedrag opleveren. Ga naar de bookmakerspagina voor de meest actuele odds bij de laatste Pro League matches van dit seizoen.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KAS Eupen wordt gespeeld op zondag 23 april om 18:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en speel mee in deze laatste speelronde van de Belgische competitie!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN