Algemene Voorwaarden

Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel

1. Algemene Voorwaarden

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

2. Het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer en opgestelde algemene voorwaarden.
3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch over de gevolgen die u als gebruiker zelf tot stand brengt.
4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten is niet toegestaan.
6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht en kan dan enkel met schriftelijke toestemming worden geautoriseerd.

2. Deelnemen aan Kansspelen op Internet

2.1 Het deelnemen aan kansspelen op internet door u als gebruiker is geheel uw eigen verantwoordelijkheid. Volgens de Kansspelwet in België is het enkel gelicenseerde aanbieders toegestaan om kansspelen aan u aan te bieden. Op het moment dat u de website www.voetbalgokken.be verlaat – elders een keuze maakt – en u op een derde omgeving terecht komt dient u te zich te beseffen dat u mogelijk op een buitenlandse website speelt en dat mogelijke acties en daaruit voortvloeiende gevolgen feitelijk buiten het Belgisch recht vallen. De meeste kansspelwebsites in het buitenland zijn gelicenseerd in het Verenigd Koninkrijk, Malta of Curacao en het lokaal recht is daar dan geldend. Wij streven altijd naar een betrouwbaar aanbod voor Belgische consumenten op www.voetbalgokken.be en tonen daarom alleen aanbieders van kansspelen met een vergunning uitgegeven door de Belgische Kansspelcommissie. Hiermee trachten wij een betrouwbaar aanbod in kansspelen voor de Belgische consument via onze website te kunnen aanbieden.

2.2 Als inwoner van de België staat (houder van de Belgische Nationaliteit) bent u verantwoordelijk voor op het opgeven van mogelijke winsten afkomstig uit kansspelen (op internet). Over alle behaalde winst dient kansspelbelasting betaalt te worden. Houdt voor een actuele status en tarieven van belasting voor kansspelen de daarvoor informatieve kanalen van overheidswegen in de gaten.

2.3 Gezien het feit dat alle aanbieders die op www.voetbalgokken.be worden gepromoot gelicenseerd zijn in Belgie proberen wij kwaliteit van toezicht op eerlijkheid, verslaving en andere eisen die in Belgie wellicht zouden gelden na te streven. Echter kunnen wij op het gebied van eerlijk spel en toezicht en veiligheid hier zelf als www.voetbalgokken.be geen garanties voor bieden. Let daarom als gebruiker te allen tijde zo goed mogelijk op wanneer u zich binnen derden omgevingen bevindt. Deze omgevingen dienen volgens onze mening te voorzien te zijn van belangrijke certificaten die de veiligheid en eerlijkheid waarborgen, en die verslaving tegengaan door waarschuwingen aan te geven bij hoge stortingen, te lang achter elkaar spelen enz. www.voetbalgokken.be probeert hierin al een duidelijke schifting te maken door alleen partijen die kansspelen aanbieden met een Belgische vergunning te tonen, maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor gebrek aan informatie of onjuistheid van informatie.

3. Kansspelwet

3.1 In België is er sinds 10 januari 2010 een vernieuwde Kansspelwet van kracht. Dit is een vernieuwing op de eerdere Kansspelwet uit 7 mei 1999. Voor meer informatie over deze wet bezoekt u deze overheidswebsite: https://www.gamingcommission.be/opencms/opencms/jhksweb_nl/law/law/

3.2 Als inwoner van België en houder van de Belgische nationaliteit valt u onder de wet zo lang u hier in België verblijft of vanuit hier acteert. Op deze website treft u links aan naar buitenlandse omgevingen en bevindt u zich op dat moment niet meer enkel binnen de kaders en omgevingen van de Belgische wet.

3.3. De Kansspelwet wordt gehandhaafd en er vindt toezicht op door de Belgische Kansspelcommissie. Het is de taak van de kansspelcommissie, en niet van www.voetbalgokken.be om toezicht te houden en prioriteitscriteria te formuleren op het kansspelwet. Dit betekent bijv. dat de kansspelcommissie aanbieders van kansspelen die niet gelicenseerd zijn in België in de gaten houdt en bij constatering van overtreding boetes kan opleggen. Dit kan bijv. gebeuren wanneer een dergelijke aanbieder vanuit België opereert, een .be domeinnaam aanhoudt, enz. U dient als gebruiker zelf waakzaam te zijn op dit soort websites en we verzoeken u ons hiervan op de hoogte te houden wanneer een website zich schuldig maakt aan bovenstaande zaken. Indien nodig kunnen wij de daarvoor bedoelde instanties op de hoogte stellen.. Op www.voetbalgokken.be vindt u alleen aanbieders van kansspelen met een vergunning uitgegeven door de Belgische Kansspelcommissie en trachten wij op deze manier een hoog standaard te tonen aan onze bezoekers. Meer informatie over de Belgische Kansspelcommissie en haar taken vindt u op de overheidswebsite: https://www.gamingcommission.be

4. Deze website (www.voetbalgokken.be)

4.1 www.voetbalgokken.be is een website die informatie verstrekt over wedden op voetbal en de online aanbieders van sportweddenschappen. Onze website heeft een Belgische domeinnaam en is in de Vlaamse/Nederlandse taal te lezen zijn. Wij proberen ons zoveel mogelijk met onze Belgische domeinnaam www.voetbalgokken.be op Belgische/Vlaamssprekende consument te richten. Echter is dit niet expliciet en uitsluitend en is het ons motto om alle Nederlands- en Vlaamssprekende mensen te informeren over kansspelen op het internet. Om een zo juist mogelijk aanbod in online kansspelen te kunnen belichten, richten wij ons voor de Nederlandse consument met onze Nederlandse extensie www.voetbalgokken.nl op een voor Nederland gespecificeerd en toegestaan aanbod in kansspelen.

4.2 Links naar andere sites & Advertenties: www.voetbalgokken.be maakt gebruik van advertenties van derden op www.voetbalgokken.be ter ondersteuning van onze website. Sommige van deze adverteerders kunnen gebruik maken van web-technologieën, zoals cookies en web beacons op onze site. U dient zich als gebruiker hiervan bewust te zijn.

4.3 www.voetbalgokken.be bevat links waarmee u www.voetbalgokken.be verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. www.voetbalgokken.be heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden u aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die u bezoekt te raadplegen.

4.4. www.voetbalgokken.be is niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die u via onze site krijgt van derden. De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van ons.

4.5. Aansprakelijkheid en schade. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

4.6. Informatie op website www.voetbalgokken.be. Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht u informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij u ligt, verzoeken dit te melden aan de webmaster.

4.7 Indien u informatie tegenkomt die in uw ogen niet goed, volledig of actueel is, kunt u contact opnemen met de webmaster ([email protected]). Wij stellen uw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door uw bijdragen kunnen wij onze website verbeteren. Sterker nog, wij laten regelmatig content (in de vorm van reacties enz.) toe van gebruikers. www.voetbalgokken.be is een platform voor en door gebruikers.

4.8 Als aanvulling op onze Algemene Voorwaarden hebben wij duidelijke huisregels voor gebruik op www.voetbalgokken.be opgesteld. Deze huisregels zijn onderdeel van onze Algemene Voorwaarden en zijn opgesteld om de sfeer op www.voetbalgokken.be voor iedere gebruiker leuk en plezierig te houden.

5. Bonusvoorwaarden en bonusgeld rondspelen

5.1 Op www.voetbalgokken.be worden diverse aanbieders getoond waarbij verschillende bonussen worden aangeboden aan nieuwe- en bestaande spelers. Bonussen worden door aanbieders in verschillende vormen en soorten aangeboden. Bonusgeld is vrijwel nooit direct vrij opneembaar. Als u een bonus ontvangt dan dient u het minstens één of meerdere keren rond te spelen. Dit houdt in dat u het gekregen bonusgeld dient in te zetten op de daarvoor bestemde spellen, zoals aangegeven in de bonusvoorwaarden van de betreffende aanbieder. Als u bijvoorbeeld een bonus van €100 ontvangt en deze 5 keer moet rondspelen, dan dient u op de aangegeven spellen minimaal €500 in te zetten voordat u dit bonusgeld bij de betreffende aanbieder kunt opnemen. Let er tevens op dat het normale tegoed eerst aangesproken kan worden. Sommige aanbieders hebben in hun bonusvoorwaarden opgenomen dat eerst het eigen gestorte geld ingezet dient te worden alvorens het bonusgeld kan worden rondgespeeld. Bij veel aanbieders is er een tijdslimiet van toepassing op het rondspelen van bonussen. Bij het verstrijken van een eventueel tijdslimiet komt de bonus te vervallen. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden dat sommige soorten weddenschappen en/of spellen niet kunnen meetellen als het gaat om rondspelen en zijn uitgesloten. Bedenk u voorafgaand aan het accepteren van een bonus goed of deze bonus de moeite waard is voordat u veel geld gaat storten. Het is belangrijk om ten alle tijden voorafgaand aan het accepteren van een bonusaanbieding de bonusvoorwaarden goed door te nemen. Bij onduidelijkheden neem contact op met het betreffende klantenservice of de eventueel beschikbare FAQ pagina.

5.2 www.voetbalgokken.be is op geen enkele wijze verantwoordelijk en aansprakelijk voor de aangeboden bonussen die u via onze site krijgt van derden. Bij eventuele wijzigingen van bonussen door getoonde websites op onze website zijn wij niet aansprakelijk en verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende aanbieder. Wij proberen vanuit onze kant bij weergave van bonussen deze zo transparant mogelijk te tonen en met onze bezoekers te delen.

6. Gokverslaving

6.1 Bij het informeren over het wedden op sportwedstrijden en/of deelnemen in een online casino hoort ook een pagina waar mensen gewaarschuwd dienen te worden over de risico’s van het wedden op sportwedstrijd en/of spelen in een online casino. Op onze verantwoord gokken pagina pogen wij uitgebreid de gevaren en risicofactoren van het deelnemen aan kansspelen te omschrijven. Op deze informatie pagina en tevens hieronder verwijzen wij naar diverse instanties die kunnen helpen bij het voorkomen of bij het ontstaan van een gokverslaving.

6.2 De beste tip om een gokverslaving te voorkomen, is om van tevoren een maximum geldbedrag te bepalen. Want als u eenmaal in het spel zit, is het verleidelijk om voortdurend verder te gaan met gokken. Ga nooit over het budget heen, ook niet als u het gevoel heeft dat u uw verloren inzet wel weer terug kunt winnen. Behalve het instellen van een budget, is het verstandig om uzelf een tijdslimiet op te leggen. Zo voorkomt u dat u dag in dag uit bezig bent met het gokken op voetbal. Misschien wilt u het houden bij 1 of 2 weddenschappen per week of stelt u voor zichzelf een tijdslimiet per dag in. Houd u ook aan het budget en de tijdslimiet. Op deze manier behoudt u de controle. Heeft u toch het vermoeden dat u gokverslaafd bent? Of wilt u gewoon wat meer informatie over gokverslaving(en)? Neem dan contact op met een van deze stichtingen:

Gokhulp (België) (ga naar de website: www.gokhulp.be)
Gokverslaafd (ga naar de website: www.gokverslaafd.info)
Belgische Kansspelcommissie (ga naar de website: www.gamingcommission.fgov.be)
Gokverslaving zelftest (ga naar de website: www.addiction-solutions.be)

De bovenstaande getoonde websites kunnen ondersteunen bij het voorkomen of verhelpen van een gokverslaving. Indien u denkt te kampen met (een beginnende) gokverslaving of meer informatie wilt over gokverslaving en de risico’s die gokken met zich meebrengt, verwijzen wij u graag door naar de verschillende instanties die gespecialiseerd zijn op dit gebied.

Laatst bijgewerkt op: dinsdag 16 juli 2019

Contactgegevens
E-mailadres
Informatie

© 2024 VoetbalGokken.be - Alle rechten voorbehouden

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN