UEFA Champions League wedden: Real Madrid – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 mei 2023     0 REACTIES

In Estadio Santiago Bernabéu te Madrid verwacht Real Madrid deze dinsdag Manchester City te treffen in de halve finale van de UEFA Champions League. De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds voor deze kraker gereedstaan. Welke Belg(en) zijn we terug in de finale? Vergelijk, zet in en win de strafste bookmaker odds via VoetbalGokken.be!

Carlo Ancelotti: “Ik denk niet na over wie de favoriet is”

Voorbije seizoen wist Real Madrid de halve finale van de Champions League te winnen van The Cityzens. Ook toen ging dat de Madridlenen niet gemakkelijk af en dat verwacht Real-coach Carlo Ancelotti nu weer niet. “Ik denk niet na over wie de favoriet is. We zijn allebei dicht bij de finale. Ik denk dat ze een beetje veranderd zijn sinds vorig jaar, maar we weten dat ze nog steeds sterk zijn”, zegt de coach van de Spaanse ploeg van doelman Thibaut Courtois en Eden Hazard.

“Manieren vinden om beter te zijn dan zij”

De coach van Los Blancos weet dat het vooral oppassen wordt voor de Noorse aanvaller van The Cityzens. Erling Haaland maakte dit Champions League seizoen al twaalf goals voor Manchester City en dat is coach Ancelotti niet ontgaan. “Met Haaland hebben zijn een spits die zoveel doelpunten maakt. Ze kunnen nog steeds zo goed overschakelen of balbezit houden. We moeten manieren vinden om beter te zijn dan zij”, zo verklaart coach Ancelotti het strijdplan.

Josep Guariola: “Match Real Madrid is een ongelooflijke test”

Manchester City-coach Josep Guardiola voorspelt een moeilijke match tegen Los Blancos. “We moeten de wil hebben om tegen hen te concurreren. Spelen tegen Real Madrid is een ongelooflijke test. We willen het proberen. We moeten lijden, bij elkaar blijven, als we de bal proberen aan te vallen. Deze wedstrijd zal niet gewonnen worden door mij of Carlo (Ancelotti red.) het zijn de spelers die het moeten doen”, zo zegt coach Guardiola met een pak goesting.

“Geweldig dat we in de halve finale staan”

De coach van The Cityzens hoopt vooral te kunnen genieten van de tweeluik tegen Real Madrid. “Dat we in de halve finale staan, is zo geweldig. Ik zeg tegen de spelers: geniet van dat moment. Je weet nooit of we hier op enig moment terugkomen. We proberen onszelf te zijn op de goede en slechte momenten en gaan altijd voor de winst”, zo besluit de coach van Rode Duivel Kevin De Bruyne.

Statistieken

Real Madrid en Manchester City spelen tweemaal tegen elkander in de halve finale van de Champions League. Te beginnen bij de match in Madrid en volgende week volgt de return in Manchester. De winnaar mag zich gaan opmaken voor de finale tegen Inter Milaan of AC Milaan.

Head 2 Head

Voorbije seizoen zegevierde Real Madrid in Estadio Santiago Bernabéu met 3-1 van Manchester City. De Madridlenen gingen door naar de finale, nadat in Manchester nog werd verloren met 4-3 van City. Ook in seizoen 2019-2020 speelden de topploegen tegen elkander. In de achtste finale waren The Cityzens te sterk voor Los Blancos en stroomde door naar de kwartfinales.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid versloeg Chelsea in de kwartfinale van de Champions League. De Engelse topploeg moest tweemaal buigen voor de ploeg van coach Ancelotti. In Estadio Santiago Bernabéu won Real Madrid met 2-0 van The Blues. Ook op Stamford Bridge werd gewonnen: 0-2.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City kreeg in de kwartfinale Bayern München op bezoek. De ploeg van trainer Guardiola wist in Manchester de Duitse topploeg al met 3-0 te verslaan. In de Allianz Arena te München werd het een 1-1 gelijkspel, maar dat was voor de ploeg van De Bruyne om naar de halve finale te gaan.

Lappenmand

Real Madrid verdediger Ferland Mendy is geblesseerd. De Fransman herstelt al lange tijd van een spierblessure.

Manchester City hoopt Kevin De Bruyne tijdig fit te krijgen. De Rode Duivel geraakte geblesseerd in de Premier League wedstrijd tegen Fulham.

Prognostiek

En dan de Voetbalgokken.be prognostiek voor de kraker Real Madrid – Manchester City. De Belgische wedkantoren wijzen de The Cityzens aan als licht favoriet voor deze wedstrijd. Wij verwachten dat de Madridlenen gaan zegevieren en zetten bij de online bookmakers in op een 3-1 overwinning van de Koninklijke uit Madrid. Wat is uw voorspelling? De strafste odds in de pre-match fase staan hieronder weergegeven!

Quoteringen Real Madrid – Manchester City

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij een gelijkspel in Estadio Santiago Bernabéu het strafst in. Er kan al tot 3.80 keer het wedbedrag gescoord worden bij een gelijkspel tussen beide voetbalgrootmachten.

Bij een overwinning van Real Madrid staat de pre-odds in het 1X2 spelsysteem niet veel lager ingedeeld. De bookmakers keren tot 3.40 keer het speelbedrag uit als de Belgen Courtois en Hazard winnen.

Zegeviert Manchester City in Madrid, dan boekt de ploeg van trainer Guardiola een voorsprong voor de return in Manchester. De wedkantoren op VoetbalGokken.be keren gemiddeld 2.18 keer de inleg uit als The Cityzens victorie kraaien is de Spaanse hoofdstad.

De halve finale van de UEFA Champions League Real Madrid – Manchester City wordt gespeeld op dinsdag 9 mei om 21:00 uur in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Vergelijk de pre-odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN