Eurotierce

  • Officiële Belgische licentie
  • Exclusieve promoties
  • Focus op paardensport
  • Ook wedden op voetbal
www.eurotierce.be
Onze waardering
6/10
     
Bonus
€300
Bij inschrijven via voetbalgokken.be

BONUSVOORWAARDEN: 3x
Rondspelen op min.
quotering x 1.40

Nu registreren

Wedden bij Eurotierce

Eurotierce is van oorsprong een bookmaker voor paardenrennen. Maar in 2014 besloot het gokbedrijf om het aanbod eens flink uit te breiden. Sindsdien kunt u dan ook gaan gokken op verschillende sporten, waaronder voetbal. Bij VoetbalGokken.be zijn we erg benieuwd naar deze nieuwe speler op de markt. Daarom nemen we Eurotiercé eens nader onder de loep.


Waar wilt u op wedden?

Bookmaker Eurotiercé houdt zich nog maar relatief kort bezig met voetbalbalweddenschappen. Toch is het aanbod al behoorlijk uitgebreid. Misschien wilt u uw geld wel inzetten op een wedstrijd uit de Champions League of de Europa League. Maar u kunt ook kiezen voor een landelijke competitie. Het maakt bij Eurotiercé niet uit of u wilt gokken op een wedstrijd uit de Belgische, Spaanse, Duitse of Braziliaanse competitie. Alle grotere competities zijn namelijk vertegenwoordigd. Deze lijst is aangevuld met een aantal kleinere voetballanden zoals Griekenland, Indonesië en Jamaica.

Heeft u eenmaal een geschikte wedstrijd gevonden? Dan wordt het tijd om te beslissen waar u precies op wilt wedden. U kunt natuurlijk gaan gokken op de einduitslag. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kunt u onder andere gaan wedden op:

  • Het eerste of het laatste team dat scoort
  • Het aantal doelpunten in de tweede helft
  • Welk team de eerste hoekschop krijgt
  • Het aantal kaarten dat tijdens de wedstrijd wordt uitgedeeld
  • In welke minuut valt het eerste doelpunt?

Dit uitgebreide aanbod maakt Eurotiercé interessant voor iedere voetballiefhebber.

Live wedden bij Eurotierce

Bij veel bookmakers is het mogelijk om live op voetbal te wedden. Dat geldt ook voor Eurotiercé. Bij het selecteren van een wedstrijd krijgt u overigens meteen de statistieken te zien. U ziet bijvoorbeeld hoeveel balbezit elk team heeft gehad en hoeveel schoten er op doel geweest zijn. Deze informatie wordt voortdurend aangepast zodat u precies ziet hoe de wedstrijd ervoor staat.

Bij deze live weddenschappen heeft u weer verschillende opties. Wie wordt de matchwinnaar? Welk team scoort het volgende doelpunt? En vallen er meer of minder dan 2.5 doelpunten? Het is aan u.

Wedden op meerdere wedstrijden tegelijk

Eurotiercé heeft een interessant systeem bedacht om het wedden op voetbal extra spannend te maken. Onder het tabblad ‘rasters’ vindt u namelijk een aantal lijstjes waar meerdere voetbalwedstrijden in vermeld staan. Het is de bedoeling dat u van al deze wedstrijden voorspelt welk team er wint. Bij de mini rasters moet u vijf wedstrijden goed voorspellen. Bij de super rasters en de euro rasters zijn dit zelfs acht of tien wedstrijden.

Aangezien het lastig is om al deze matches correct te voorspellen, is het te winnen geldbedrag erg hoog. De mini rasters kunnen u al €130,- opleveren, en dat terwijl de inzet maar €1,- per keer is. De prijzenpot bij de euro rasters staat zelfs op €470,-. En besluit u om voor €1,- uw geluk te beproeven bij de super rasters? Dan kunt u zomaar €670,- winnen. Het is dus zeker de moeite waard om deze rasters eens uit te proberen.

Ontvang tot €100,- aan gratis speeltegoed

Nieuwe klanten kunnen bij Eurotiercé profiteren van een 100% stortingsbonus. Hier zit wel een maximum aan van €100,-. Wat dat betreft zijn er genoeg bookmakers te vinden die hogere stortingsbonussen aanbieden. Om voor de bonus in aanmerking te komen, moet u aan een aantal eisen voldoen. De eerste storting moet bijvoorbeeld minimaal €15,- bedragen. Daarnaast bent u ook nog verplicht om het bonusbedrag zes keer rond te spelen in een tijdsbestek van zestig dagen. Bedenk van tevoren daarom wel goed of u aan deze voorwaarden kunt voldoen. Op deze manier voorkomt u een hoop teleurstellingen.

Website www.eurotierce.be
Since 2008
Licentie Kansspelcommissie (BE)
Betaling iDEAL, Creditcard, Paysafecard, Skrill, Neteller, Trustly, Paysafecard, Bankoverschrijving
Min. inzet €0,10
Min. storting €5
Helpdesk E-mail, Telefoon, Live Chat

Direct spelen
op Eurotierce

Nu registreren
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN