Bayer 04 Leverkusen krijgt Bayern München op bezoek

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 juni 2020     2 REACTIES

In de dertigste speelronde van de Bundesliga krijgt Bayer 04 Leverkusen de koploper van de Duitse competitie op bezoek. Bayern München dendert naar de landstitel en laat zich door niks en niemand tegenhouden. Ook Leverkusen trekt veel matches naar zich toe en zal deze ploeg dan in staat kunnen zijn om deze zaterdag Die Rekordmeister af te remmen? Wat uw voorspelling ook is, de quoteringen van de wedkantoren zijn alvast zeer straf voor u ingedeeld.

Peter Bosz: “Topdag nodig om van Bayern te winnen”

Bayer Leverkusen-trainer Peter Bosz gelooft in zijn team dat zaterdag tegen de koploper van de Bundesliga moet spelen. “We kunnen zaterdag een belangrijke stap zetten, maar we hebben wel een topdag nodig om te winnen van Bayern München. We hebben tenslotte al wel eerder gewonnen van Bayern. Dit wordt echt een topmatch”, zegt Bosz.

Bayer 04 Leverkusen wint de wedstrijd
5.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.80
Bayern München wint de wedstrijd
1.45

“Champions League halen”

Leverkusen draait mee in de molen om Europees voetbal en dat wil Bosz zo houden, want de concurrentie is groot. Eén misstap kan grote gevolgen hebben. “Vijf teams strijden om de Champions League-plaatsen en daar willen wij ook bij blijven horen”, aldus Bosz over de doelstellingen van Leverkusen.

Hansi Flick: “Leverkusen is hele sterke ploeg”

Bayern München-trainer Hansi Flick heeft de zaakjes weer op de rit gekregen bij Bayern München, maar de coach wil niet te vroeg juichen. Zaterdag staat er immers weer een kraker gepland. “Ik kijk altijd uit naar dit soort duels. We bereiden ons voor op een zware match tegen een sterke ploeg als Leverkusen. We hebben Leverkusen de laatste wedstrijden zien spelen en ze zijn een heel sterke en goed georganiseerde ploeg”, aldus Flick over de komende match.

“Ginds een mooie match zien”

Flick wil in de laatste vijf matches ook gewoon alles (blijven) winnen. “We willen deze eerste plaats blijven verdedigen. Dergelijke wedstrijden, zoals tegen Leverkusen, zijn altijd heel bijzonder. We zullen elkaar zaterdag ontmoeten en ik hoop dat we ginds een heel goede match zullen zien.”

Statistieken

Vanaf de tweede plek tot aan de vijfde plaats waar Bayer 04 Leverkusen staat, is het verschil in het puntenaantal heel klein. Borussia Dortmund staat op de tweede plek met zestig uit 29. RB Leipzig staat met 58 punten op de derde plek van de tabel. Mönchengladbach (vierde) en Leverkusen hebben allebei 56 punten. De laatste speelronden kunnen dus nog voor heel wat opschudding zorgen in de top vijf van de Bundesliga. Bayern München staat daar vanaf de eerste plek met 67 punten ver buiten.

Head 2 Head

Bayer Leverkusen bewaart goede herinneringen aan de laatste keer dat Bayern München op bezoek kwam in de BayArena. Voorbije seizoen wist Leverkusen de grootmacht uit München met 3-1 te verslaan. Datzelfde resultaat stond een jaar eerder ook al op het scorebord, maar toen in het voordeel van de ploeg uit München (1-3). In 2017 kwam er geen winnaar van het veld stappen. Er werd zelfs niet eenmaal gescoord. De match eindigden in een drow (0-0).

Huidige vorm Bayer Leverkusen

Een kleine twee weken geleden kreeg Bayer Leverkusen een ferme pandoering om bij de oren door VfL Wolfsburg, dat op verplaatsing in Leverkusen met 1-4 kwam winnen. Daarmee kwam er een einde aan een lange ongeslagen reeks van Leverkusen. Voorbije weekeinde werd die domper iets verzacht door te zegevieren bij SC Freiburg: 0-1.

Huidige vorm Bayern München

De ongeslagen reeks van Bayern München in de Bundesliga lijkt niet te doorbreken. Sinds de herneming is er ook nog geen team staat geweest de koploper af te laten remmen. Ook Borussia Dortmund kreeg dat eind mei niet voor elkaar (0-1). Enkele dagen na het duel tegen de nummer twee van de competitie walste Bayern in eigen Allianz Arena nog eens met 5-0 over Fortuna Düsseldorf heen.

Lappenmand

Bayer Leverkusen kan ook dit weekeinde niet beschikken over middenvelder Lars Bender. De 31-jarige speler van Leverkusen kampt al enige tijd met een voetblessure. Ook centrumspits Kevin Volland (gescheurde enkelband) moet de topper tegen Bayern missen. Dan zijn er nog twee spelers waarbij een schorsing dreigt. Lucas Alario en Jonathan Tah hebben beide vier gele kaarten verzameld.

Bayern München komt in ieder geval zonder de geblesseerde Corentin Tolisso (knieoperatie), Philippe Coutinho (spronggewricht problemen) en Lars Lukas Mai (enkelblessure) naar Leverkusen toe. Thiago kampte met een liesblessure, maar heeft de groepstrainingen inmiddels weer hervat. Waarschijnlijk is de Spaanse middenvelder zaterdag alweer inzetbaar. Robert Lewandowski en Thomas Muller hebben beide vier gele kaarten achter hun naam staan en moeten dus oppassen voor nog een prent.

Prognose

Het zelfvertrouwen zit er bij Bayern München zo in dat verliezen van Leverkusen er dit weekeinde niet in zal zitten. Althans, dat verwachten wij. Denkt u juist dat Die Rekorsmeister tegen de lamp zal lopen bij Leverkusen? De gemiddelde quoteringen voor deze topmatch staan hieronder overzichtelijk voor u genoteerd.

Quoteringen Bayer 04 Leverkusen – Bayern München

Van dit soort matches kunnen de Belgische wedkantoren (en u op zeker ook niet) geen genoeg krijgen. Spelen op de Bundesliga is razend populair onder de voetballiefhebber. Voor dit duel zijn de odds als volgt ingedeeld. De hoogste quotering van dit duel x 5.50 keer de inleg wordt uitgekeerd als Leverkusen zegeviert. Een gelijkspel krijgt met x 4.80 keer de inleg ook een hoge odd toegewezen. Voor een zege van Bayern München staat er een gemiddelde odd van x 1.45 keer uw speelbedrag genoteerd in het 1X2 spelsysteem van de bookies.

De Bundesliga match Bayer 04 Leverkusen – Bayern München wordt gespeeld op zaterdag 6 juni om 15:30 uur in de BayArena te Leverkusen. De Duitse competitiematches zijn razend populair om op te spelen. Mis dus niets en pak uw kans via een voorspelling op VoetbalGokken.be!


Reacties

tooskla...
6 juni 2020

Dit zijn de potjes voetbal die ik niet wil missen. Direct even een ingezet bij mijn bookie op een zege van Bayern natuurlijk ;)

4 jaar geleden

ysentje
6 juni 2020

Ik ga toch voor thuiszege van Leverkusen. you never know!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN