Engelse Premier League: Manchester City op verplaatsing naar Aston Villa

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 april 2021     2 REACTIES

In de Premier League komt deze woensdag koploper Manchester City tegen Aston Villa in actie. The Cityzens heeft zich al definitief geplaatst voor de groepsfase van de Champions League, maar zijn officieel nog geen kampioen van Engeland. Daar zijn nog wat punten voor nodig. Kan City met onze landgenoot Kevin De Bruyne er vast al drie pakken bij Aston Villa? Voorspel deze Engelse voetbalmatch bij VoetbalGokken.be!

Dean Smith: “Met vertrouwen uitkijken naar Manchester City”

Met Manchester City op het programma heeft Aston Villa deze woensdag een lastige taak te volbrengen. Aston Villa-coach Dean Smith weet dat zijn ploeg de underdog is, maar verwees naar de overwinning van Leeds die enkele weken geleden met 1-2 won in Manchester. “Het laat je gewoon de gekke wereld van het voetbal zien. Daarom hebben wij veel vertrouwen in ons eigen team”, zegt coach Smith over het midweekse treffen met de Engelse primus.

Aston Villa wint de wedstrijd
7.45
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.65
Manchester City wint de wedstrijd
1.37

“Positieve punten voor City-clash”

Voorbije weekeinde verloor de ploeg van coach Smith wel met 2-1 van Liverpool. De coach wil de match analyseren om tegen City niet dezelfde fouten te maken. “Ja, we moeten de positieve punten meenemen in de komende matches. We moeten nu vooruitkijken naar de volgende wedstrijd, namelijk Manchester City”, aldus de coach van Aston Villa aan het slot van zijn voorbeschouwing

Josep Guardiola: “Woensdag vol aan de bak tegen Aston Villa”

Manchester City werd voorbije weekeinde uit de FA Cup geknikkerd door Chelsea dat met 1-0 won in de halve eindstrijd. Manchester City-coach Josep Guardiola maalt er niet te lang om. “Ik ben blij met wat we tot nu toe hebben bereikt”, zegt de coach die met Aston Villa woensdag alweer paraat moet staan. “We spelen heel wat wedstrijden de laatste tijd, maar in de Premier League zijn we al een eeuwigheid midweeks niet in actie hoeven komen. Woensdag trekken we naar Aston Villa en moeten we weer vol aan de bak”, zegt Pep die met zijn team het kampioenschap al kan ruiken.

“Eerste drie punten pakken”

De toptrainer blikt alvast vooruit met wat zijn team de komende weken te wachten staat. “We hebben nog tien punten nodig om kampioen te spelen en bij Aston Villa kunnen we de eerste drie pakken. Enkele dagen daarna volgt de finale van de Carabao Cup tegen Tottenham Hotspur (25 april red.) en dan de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint Germain (28 april red.)”, aldus Guardiola.

Statistieken

Manchester City staat op de eerste plek met 74 punten. De ploeg van coach Guardiola staat op de eerste plek van de Premier League waarin nog zes speelronden afgewerkt mogen worden. Aston Villa staat elfde met 44 punten. De ploeg van coach Smith staat veilig in de middenmoot van de Engelse competitie.

Head 2 Head

In het begin van het voorbije kalenderjaar trok Manchester City voor het laatst naar Aston Villa voor een onderonsje in de Premier League. De ploeg van coach Guardiola won de match met 1-6 van de ploeg uit Birmingham. Een ontmoeting eerder in de competitie was op 8 november 2015 omdat Aston Villa nog geen vaste klant van de Premier League is. In dat jaar ervaarden The Cityzens Dat villa desondanks een lastige partij kan zijn. In dat jaar stond er na negentig minuten nog altijd 0-0 op het scorebord!

Huidige vorm Aston Villa

Aston Villa speelde voorbije zaterdag al een loodzware match op verplaatsing bij Liverpool. De ploeg van coach Smith verloor op Anfield met 2-1 van The Reds. Een week eerder werd er nog knap gezegevierd met 3-1 van Fulham. De match tegen Tottenham Hotspur eind maart ging met 0-2 ook al verloren.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City verloor voorbije zondag de halve finale van Chelsea. Daardoor is er geen FA Cup finale voor The Cityzens dit seizoen. Dit weekeinde speelt de ploeg van coach Guardiola de finale van de EFL Cup tegen Tottenham Hotspur.

Ook doet de ploeg uit Manchester nog mee in de Champions League waarin het zich bij de laatste vier wist te voegen door Borussia Dortmund de pas af te snijden. Opvallend is dat City begin april de competitiematch tegen middenmoter Leeds United met 1-2 verloor.

Lappenmand

Aston Villa-coach Smith kan woensdag niet beschikken over de Braziliaanse spits Wesley die last heeft van een knieblessure. Ook linksbuitenspelers Jack Grealish (scheenbeenblessure) en Trezeguet (operatie aan de knie) zijn er woensdag niet bij.

Onze landgenoot Kevin De Bruyne geraakte in de FA Cupmatch tegen Chelsea geblesseerd aan zijn enkel. Deze week wordt gekeken of de Rode Duivel voor woensdag recupereert. Sergio Agüero kan er door een spierblessure in elk geval niet bij zijn.

Prognose

Wij voorspellen dat de ploeg van trainer Guardiola met 0-2 wint in het Villa Park. Verwacht u dit ook of voorspelt u iets anders bij uw bookmaker? Bij VoetbalGokken.be vindt u altijd een goede deal met de bookies en speelt u voor de strafste odds.

Quoteringen Aston Villa – Manchester City

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem zijn het hoogst ingedeeld bij een zege van Aston Villa. Gekeken naar de odds bij Unibet België keren de bookies gemiddeld x 7.45 keer uw inleg uit als de nummer elf van de Engelse competitie wint.

Een gelijkspel schalen de wedkantoren op x 4.65 keer uw inleg in. Wint Manchester City deze partij, dan kunt u x 1.37 keer uw speelbedrag retour verwachten.

De Premier League match Aston Villa – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 21 april om 21:15 uur het Villa Park stadion te Birmingham. Wilt u een graantje meepikken van de strafste odds die de Belgische wedkantoren hanteren? Ga dan naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en doe mee!


Reacties

mignole...
21 april 2021

Aston Villa gaat eraan!

3 jaar geleden

ysentje
22 april 2021

Het was me wel zo'n voetbalpotje zeg! Twee rode kaarten, maar gelukkig ook twee doelpunten van City. De buit is binnen

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN