Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA Champions League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 mei 2023     0 REACTIES

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treffen Manchester City en Real Madrid elkander in het Etihad Stadion te Manchester. En dat zorgt voor straffe odds! Voorbije week werd het in Estadio Santiago Bernabéu een 1-1 gelijkspel. Vergelijk, zet in en win ferme odds via VoetbalGokken.be!

Josep Guardiola: “Real Madrid is het beste team in deze competitie”

Manchester City coach Josep Guardiola blikt met veel goesting vooruit op de match tegen Real Madrid in het Etihad Stadion. De coach van Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft er bijkans alle vertrouwen in dat The Cityzens doorstoten naar de eindstrijd. “Er komt een moment dat we de finale halen en die winnen. Om deze competitie te winnen moet je de beste teams verslaan en Madrid is het beste team in deze competitie in het afgelopen decennium”, zo vertelt de coach van City.

“We hebben ervan geleerd”

Voorbije seizoen verloor Manchester City de halve finale van de Champions League van Real Madrid. Dit seizoen kunnen de rollen weleens omgedraaid zijn als het aan coach Pep ligt. “Wat gebeurd is in het verleden, ligt in het verleden. Voorbije seizoen hebben we alles, meer dan ook alles gedaan om de finale te bereiken, maar het was niet genoeg. Je moet de tegenstander verslaan als je de mogelijkheid krijgt. We hebben dat geleerd. Dit is een nieuw jaar, een ander doel”, zo verwacht de City-coach.

Carlo Ancelotti: “Moeten altijd zo spelen tegen Manchester City”

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti staat met zijn team paraat om naar Manchester te gaan. De Italiaanse coach was te spreken over de heenmatch en wil dat ook in Manchester weer terugzien. “We moeten altijd spelen zoals we vorige week tegen Manchester City hebben gespeeld. De tactiek was goed, we stonden defensief prima en hadden controle over de bal. We hadden prima kunnen winnen”, analyseert de coach van Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois.

“Haaland is absoluut een heel gevaarlijke speler”

Coach Ancelotti weet dat The Cityzens met Erling Haaland een strijdwapen in de gelederen hebben, maar de Engelse ploeg heeft volgens de coach meer goede spelers. “Ik denk dat we kansen hebben op een gelijkwaardige wedstrijd, een die we kunnen winnen. Haaland is absoluut een heel gevaarlijke speler. Hij laat indrukwekkende kwaliteiten zien, vooral op het gebied van scoren. Hij is zeker een bedreiging. Maar over Haaland praten betekent dat we het niet hebben over het gehele team dat goed voetbal speelt, goed aanvalt en verdedigt en ideeën heeft”, besluit de coach van de Madridlenen zijn voorbeschouwing.

Statistieken

Voorbije week werd ook de andere halve finale van de Champions League afgewerkt. In Milaan speelden de stadsgenoten AC Milaan en Inter Milaan tegen elkander. Internazionale zegevierde met 0-2 van AC Milaan. Die return wordt dinsdagavond in Stadio Giuseppe Meazza.

Head 2 Head

In de heenmatch maakte Real Madrid speler Vinícius Júnior voor rust al het eerste doelpunt van de wedstrijd. De Madridlenen kwamen op voorsprong, maar na rust wist Rode Duivel Kevin De Bruyne  met een ferme pegel de gelijkmaker op zijn naam te zetten. Het bleef toen bij 1-1 in Madrid.

Huidige vorm Manchester City

In de Premier League is Manchester City hard op weg kampioen te gaan worden van Engeland. De ploeg van coach Guardiola ontgoochelde voorbije weekeinde niet en won met 0-3 van Everton. The Cityzens hebben nog twee driepunters nodig om definitief de primus te worden van dit Premier League seizoen.

Huidige vorm Real Madrid

Voorbije weekeinde werd FC Barcelona kampioen in de Spaanse La Liga. Het team van coach Ancelotti staat op de tweede plaats van de Spaanse competitie, maar is die plaats nog niet zeker. Voorbije weekeinde werden er nipt punten gepakt tegen degradatieploeg Getafe. In Madrid werd het 1-0 voor Los Blancos.

Lappenmand

Manchester City kan waarschijnlijk niet rekenen op de Nederlandse verdediger Nathan Aké die kampt met een spierblessure.

Real Madrid komt zonder de geblesseerde verdediger David Alaba en aanvallers Karim Benzema en Rodrygo naar Manchester toe reizen.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de return Manchester City – Real Madrid. De Belgische wedkantoren wijzen The Cityzens aan als favoriet voor deze terugwedstrijd. Wij verwachten ook dat de ploeg van Rode Duivel De Bruyne zegeviert en zetten bij de online bookmakers in op een 2-1 overwinning van de Engelse topploeg. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Manchester City – Real Madrid

De Belgische wedkantoren noteren de strafste odds bij een zege van Real Madrid. Als de Spaanse grootmatch victorie kraait in Manchester, dan keren de bookmakers tot maximaal 5.25 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling vooraf hadden ingevuld.

De odds bij een gelijkspel lopen ook ferm op. De wedkantoren hebben tot x4.60 keer het speelbedrag ingedeeld als de ploegen elkander in het Etihad Stadion te Manchester in evenwicht houden. En dat is zeer straf voor een halve eindstrijd in de Champions League!

Gaan The Cityzens door naar de finale? Dan kunnen er in het 1X2 spelsysteem quoteringen gescoord worden die oplopen tot maximaal 1.64 keer het speelbedrag dat werd ingevuld op het wedformulier van één van de Vlaamse bookmakerskantoren!

De UEFA Champions League halve finale Manchester City – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 17 mei om 21:00 uur in het Etihad Stadion te Manchester. Blijft Real in de race om haar titel te verdedigen of grijpt City die langverwachte finale ticket? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de beste voetbalgokdeals!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN