Straffe odds bij Premier League derby Arsenal – Tottenham Hotspur

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 september 2021     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt in de Londen de derby tussen Arsenal en Tottenham Hotspur gespeeld. De teams draaien nog stroef in de Premier League en dus is elke punt meer dan welkom. Denkt u dat Arsenal wint met onze landgenoot Albert Sambi Lokonga? Of zijn de drie punten zondag voor The Spurs? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Mikel Arteta: “Na belangrijk zege klaar voor Tottenham”

Arsenal heeft het momenteel niet gemakkelijk. De ploeg van onze landgenoot Albert Sambi Lokonga speelt dit seizoen niet Europees en dus zijn de pijlen gericht op de Premier League en Engelse bekertoernooien. Voorbije woensdag werd er gewonnen in de EFL Cup match tegen AFC Wimbledon (3-0) en die zege had Arsenal volgens coach Mikel Arteta hard nodig. “Dit was een hele belangrijke overwinning voordat we Tottenham Hotspur treffen”, zegt coach Arteta direct na de gewonnen bekermatch.

“Tottenham goede tegenstander”

Arsenal heeft nog maar twee van de vijf competitiematches gewonnen en moet daar het vertrouwen uit halen om zondag Tottenham in eigen Emirates Stadion te slim af te zijn. “Dat wordt nog heel moeilijk om te doen. Ze zijn echt een goede tegenstander, maar we zullen de wedstrijd goed voorbereiden om Tottenham Hotspur te stoppen”, aldus coach Arteta.

Nuno Espirito Santo: “Met vertrouwen naar Arsenal toe”

Bij Tottenham Hotspur loopt het ook niet gesmeerd. Nieuwbakken coach Nuno Espirito Santo (beter bekent als Nuno) wil zijn team voor de derby gereed hebben om niet nog meer punten te verliezen in de Premier League. De Portugese coach, is desondanks optimistisch: “We moeten oplossingen vinden en ik heb er vertrouwen in dat we er een paar zullen vinden. We gaan met vertrouwen aan de match tegen Arsenal beginnen”, stelt de nieuwe coach van The Spurs.

“Veel problemen om op te lossen”

Tottenham Hotspur speelt komende week wel in Europa en heeft een druk programma af te vinken. Coach Nuno ziet de match tegen Arsenal vooral als een goede les. “We hebben tijd nodig om samen te werken. We hebben veel problemen op te lossen. Over het algemeen moeten we verbeteren. We zullen zien hoever we daar zondag tegen Arsenal mee zijn”, besluit coach Nuno de voorbeschouwing op de Premier League topper.

Statistieken

In de Premier League staat Tottenham Hotspur op plaats zeven met negen punten. Arsenal vinden we pas terug op de dertiende plaats met zes punten. Alle teams hebben vijf speelronden afgehandeld in de Engelse competitie en Chelsea is op dit moment koploper met dertien punten.

Head 2 Head

De duels tussen Arsenal en Tottenham in het Emirates Stadion zijn altijd vol beladen. Vorig seizoen wisten The Gunners te winnen van The Spurs met 2-1. Een seizoen eerder kwamen de teams niet verder dan een gelijkspel 2-2 in Londen. De laatste keer dat Tottenham won bij Arsenal was in 2018. Dit was toen voor de kwartfinale van de EFL Cup dat 0-2 voor Tottenham werd.

Huidige vorm Arsenal

Arsenal beleefde een moeilijke start van het nieuwe seizoen. De eerste competitiematch werd direct al verloren met 2-0 van Brentford. Een week later ging ook de match tegen stadsgenoot Chelsea met 0-2 verloren. The Gunners werden vervolgens met 5-0 verslagen door Manchester City. De laatste weken krabbelt Arsenal iets op Voorbije weekend werd Burnley met 0-1 verslagen en midweeks werd de zestiende finale van de EFL Cup gewonnen met 3-0 van AFC Wimbledon.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Ook voor Tottenham Hotspur begon deze week met een EFL Cup match. The Spurs versloeg op verplaatsing Wolverhampton Wanderers met 2-3. Er was wel een verlenging van de match voor nodig om Wolverhampton te verslaan. Voorbije weekend ging de match tegen Chelsea met 0-3 in eigen Tottenham Hotspur Stadion verloren. Na de match tegen Arsenal kan Tottenham zich gaan opmaken voor de Conference League match tegen NS Mura.

Lappenmand

Arsenal-coach Arteta kan zondag geen beroep doen op Granit Xhaka. De middenvelder van The Gunners heeft gezondheidsproblemen die hem aan de kant zullen houden. Het is nog afwachten of  Kieran Tierney wel van de partij is. De verdediger raakte in de EFL Cup match tegen AFC Wimbledon geblesseerd aan zijn dij.

Tottenham Hotspur mist middenvelder Steven Bergwijn in de derby tegen Arsenal. De Nederlander kreeg voorbije week een enkelblessure. Ook zijn teamgenoot Lucas Moura ligt om deze reden in de ziekenboeg. Ryan Sessegnon kan er door een kneuzing ook niet bij zijn.

Prognose

En dan de prognose voor Arsenal – Tottenham Hotspur. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2 in Londen. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers klaar hebben staan.

Quoteringen Arsenal – Tottenham Hotspur

De Belgische wedkantoren weten de Londense derby nog wat specialer te maken door er hoge quoteringen voor in te calculeren. In het 1X2 spelsysteem van de bookmakers staat de odd bij een gelijkspel op x 3.20 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Die quotering wordt ook uitgekeerd als Tottenham Hotspur wint. U kunt maximaal x 3.20 keer uw speelbedrag terugverwachten bij een zege van The Spurs. Kraait Arsenal zondag victorie in eigen Emirates Stadion? Dan keren de bookies x 2.20 keer uw inleg uit aan elke speler van VoetbalGokken.be die deze uitslag voorafgaand aan de match goed wist in te vullen.

De Premier League wedstrijd Arsenal – Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zondag 26 september om 17:30 uur in het Emirates Stadion te Londen. Speel mee voor de hoogste quoteringen door de juiste voorspelling in te vullen bij de bookmakers op VoetbalGokken.be! Bent u straks de primus bij deze voetbaltopmatch?


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN