Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

Voordelen van meerdere accounts bij bookmakers

Details
Geplaatst op: 11 okt 2019
In categorie: Algemeen
Gelezen: 3868 keer
Dit artikel delen:

Het kost wat tijd om de perfecte bookmaker eruit te filteren. Tussen al het aanbod zoekt u vooral een wedkantoor dat bij u past. Het maakt niet uit of u gaat voor hoge quoteringen en limieten óf dat u liever kiest voor een bookmaker die extra veel aandacht besteedt aan het Belgische voetbal. Er is altijd wel een gokplatform te vinden dat aan uw wensen voldoet. Of misschien zijn het er zelfs twee, drie of vier… Moet u dan echt een keuze maken? Zeker niet. U kunt gewoon meerdere accounts aanmaken. Sterker nog: het is erg verstandig om dat te doen. Wedden bij meerdere bookmakers heeft namelijk heel wat voordelen.

U profiteert altijd van de beste quoteringen

Bookmakers zijn voortdurend bezig met het berekenen van quoteringen. Hoewel bookmakers allemaal dezelfde richtlijnen volgen en dezelfde statistieken gebruiken, ontstaan er onderling toch de nodige verschillen. Het Bundesliga-duel tussen Eintracht Frankfurt en Bayer Leverkusen levert bij Betfirst bijvoorbeeld de volgende quoteringen op: 2.95 (1), 3.85 (x) en 2.25 (2). We gaan hierbij dus uit van een 1×2 weddenschap. Unibet schat de kansen van de clubs net iets anders in. Bij deze bookmaker komen de quoteringen uit op 3.05 (1), 3.90 (x) en 2.30 (2). Unibet is voor deze wedstrijd de beste keuze, maar bij de volgende voetbalmatch kunnen de zaken er weer heel anders voor staan.

Met meerdere accounts kunt u wedstrijd na wedstrijd profiteren van de beste quoteringen. U zoekt gewoon een interessante weddenschap uit en vervolgens kijkt u wat de verschillende bookmakers te bieden hebben. De ene keer zet u in bij Unibet of Betfirst en de volgende keer plaatst u de weddenschap bij Bet777. Op deze manier speelt u altijd voor de beste quoteringen en maakt u op termijn de meeste winst.

Slim gebruikmaken van verschillende winstmarges

Naast wedden tegen de beste quoteringen, helpen meerdere spelersaccounts u ook om die markten te vermijden waarop bookmakers hun winstmarge extra verhogen. Online wedkantoren maken niet alleen een inschatting van de wedstrijd, ze kijken bijvoorbeeld ook naar de populariteit. Het kan dus zomaar gebeuren dat een bookmaker standaard wat lager inzet bij de Champions League, simpelweg omdat gokkers hier toch wel op wedden.

Andersom kan natuurlijk ook. Een bookmaker die net nieuw is op de Belgische gokmarkt, wil er misschien alles aan doen om hier spelers te trekken. Dit kan voor extra hoge quoteringen zorgen bij de Jupiler Pro League, terwijl u van de Bundesliga of Eredivisie weinig spectaculairs hoeft te verwachten. Meestal compenseren bookmakers de lage winstmarge bij de ene sport/competitie namelijk met een hogere winstmarge bij de andere sport/competitie. Hoe goede nieuws is: het verschilt per gokplatform waar die extra hoge of lage winstmarge voor geldt. Met meerdere spelersaccounts kunt u bepaalde markten bij een bookmaker dus gemakkelijk omzeilen.  

Laat die mooie surebets maar komen!

Nu we het toch over het vergroten van de winst hebben… met een account bij meerdere bookmakers kunt u zichzelf verzekeren van een mooi winstbedrag, ongeacht de uitslag van de wedstrijd. U heeft namelijk de kans om te kiezen voor een surebet.

Voor een surebet zoekt u twee of drie bookmakers uit die een net iets andere inschatting van de wedstrijd maken. Als de verschillen in quoteringen groot genoeg zijn, kunt u risicoloos een weddenschap plaatsen. En daar blijft het niet bij, want u maakt ook nog eens gegarandeerd winst. Bij een surebet draait het allemaal om de juiste quoteringen en de juiste inzet. Kijk bijvoorbeeld naar deze hoger/lager weddenschap bij de wedstrijd tussen Valencia en Villarreal. Bij de ene bookmaker staat de quotering op 1.80 als u inzet op ‘meer dan 2.5 doelpunten’. De andere bookmaker beloont u met 2.46 keer de inzet wanneer u ‘minder dan 2.5 doelpunten’ aankruist op uw wedbriefje. U gaat beide weddenschappen aan, waarbij u een bedrag van 100 euro verdeelt in een inzet van 57,75 euro en 42,25 euro. Levert de wedstrijd drie of meer doelpunten op, dan stort bookmaker nummer één een bedrag van (1.80 * 57,75) 103,95 euro in uw account. Blijft het doelsaldo steken op maximaal twee? In dat geval ontvangt u van bookmaker nummer twee (2.46 * 42,25) een bedrag van 103,94 euro. Gegarandeerd winst dus, wat er in de wedstrijd ook gebeurt. Een surebet plaatsen lukt alleen als u een account heeft bij minimaal twee bookmakers.

Onder de radar blijven om limieten te voorkomen

Bookmakers houden het gokpatroon van spelers angstvallig in de gaten. Ze willen zelf zoveel mogelijk winst maken, en dat wordt lastig als u keer op keer met grote geldbedragen naar huis. Een account bij meerdere bookmakers biedt uitkomst of zorgt in ieder geval voor uitstel. Uw gokgedrag is namelijk veel moeilijker in kaart te brengen als u weddenschappen plaatst op twee of drie verschillende platforms.

Bookmakers kijken bijvoorbeeld niet rustig toe hoe u de ene na de andere surebet plaats. Zodra de verdenking er is, krijgt u al snel een limiet opgelegd. Er zijn zelfs bookmakers die u van het platform weren als ze vermoeden dat u middels surebets uw winst veiligstelt. Als u een account heeft bij drie of vier bookmakers dan kunt u het risico dat uw gokactiviteiten opgemerkt worden, aanzienlijk verkleinen. U betrekt namelijk niet steeds dezelfde bookmaker bij uw surebets. Hierdoor duurt het langer voordat de wedkantoren u opmerken en actie ondernemen.

Ook als u om andere redenen opvallend veel winst maakt, speelt u zich snel in de kijker. En dat wilt u eigenlijk niet. De beste tactiek is om enigszins onder de radar te blijven zodat de bookmaker niet doorheeft dat u grote bedragen wint met het wedden op voetbal. Want die mooie winst bij bookmaker A wisselt u gewoon af met een flinke overwinning bij bookmaker B. Op deze manier spreidt u het risico en krijgt u minder snel een limiet opgelegd.

Met meerdere accounts creëert u een extra groot wedaanbod

Financieel gezien is het slim om een account bij meerdere bookmakers aan te maken. U speelt altijd voor de hoogste quoteringen, u kunt extra hoge winstmarges vermijden én u heeft ook nog eens kans op een surebet. Toch zijn er meer redenen om een account aan te maken bij verschillende bookmakers. Wat dacht u bijvoorbeeld van het wedaanbod? Natuurlijk, de grote voetbalcompetities en -toernooien zijn bij elke bookmaker wel te vinden. Maar dat verandert als u interesse heeft in de wat minder populaire competities.

Bookmakers bepalen zelfs welk wedaanbod online komt te staan. Vooral voor voetbalfans moet er zoveel mogelijk variatie zijn. Voetbal is nu eenmaal de populairste sport om op te wedden, dus met een zo breed mogelijk aanbod kunnen bookmakers een zo groot mogelijke groep tevreden stellen. Maar het is gewoon onmogelijk om alle competities uit Europa, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika aan te bieden. Het gevolg is dat bookmakers verschillende keuzes maken. Zo stuit u misschien op een gokplatform waar u kunt inzetten op wedstrijden uit zowel Qatar als Iran, Zuid-Korea en Nigeria. En dat terwijl de concurrentie zich hooguit op de Japanse J-League en Chinese Super League richt. Minstens zo interessant zijn bookmakers die naar de lagere voetbalcompetities kijken. Waarom zou u alleen inzetten op de Premier League als u ook kunt wedden op The Championship, League One of League Two? Voor de echte fans van Engels voetbal leveren die competities vaak verrassend veel mooie wedstrijden op. Creëert u een account bij meerdere bookmakers, dan vergroot u het totale wedaanbod aanzienlijk. Dankzij die extra grote keuze kunt u er gemakkelijk de beste weddenschappen uitpikken.

Twee of drie spelersaccount zijn al genoeg

Wedden bij meerdere bookmakers biedt absoluut voordelen. Maar bij hoeveel verschillende platforms moet u dan registeren om echt profijt te hebben van deze strategie? Deze vraag is eigenlijk niet te beantwoorden. U kunt bij zoveel bookmakers een account aanmaken als u wilt, al houden de meeste gokkers het bij twee of drie verschillende gokplatforms. Daar zijn een aantal redenen voor.

Allereerst moeten al uw spelersaccounts over voldoende saldo beschikken. Hoe meer accounts dit zijn, hoe groter het budget is dat u nodig heeft. Voor elke storting geldt al snel een minimum van 20 euro. Dat bedrag loopt behoorlijk op als u er een groot aantal gokplatforms op nahoudt. Vooral voor recreatieve gokkers is het vaak niet reëel om actief te wedden bij meer dan drie bookmakers. Daarnaast is het behoorlijk intensief om vijf, zes of zeven gokplatforms actief in de gaten te houden. U wilt niets missen, maar daardoor schakelt u wel voortdurend tussen de ene en andere bookmaker. En dat terwijl er soms weinig tijd te verliezen is, zeker als u gaat voor een live weddenschap. U kunt zomaar te laat zijn met uw weddenschap doordat u te druk bezig was met het vergelijken van quoteringen. De kans op een hoge winst is dan verkeken. Met ‘slechts’ twee of drie verschillende accounts houdt u ook gemakkelijk uw bankroll in de gaten. Hoe meer accounts, hoe minder zicht u heeft op de financiën. U heeft dan echt een goede boekhouding nodig om uw verliezen en winsten bij te houden. Met twee of drie accounts heeft u dat probleem niet én u profiteert nog steeds van alle voordelen.

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN