Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

Voetbal gokken strategie: De verdubbel tactiek

Details
Geplaatst op: 18 dec 2014
In categorie: Win strategi...
Gelezen: 21420 keer
Dit artikel delen:

Als u begint met wedden op voetbalwedstrijden, komt u er al snel achter dat er verschillende strategieën zijn. De verdubbel tactiek is misschien wel de meest gebruikte strategie bij het gokken op voetbal. Maar wat houdt deze verdubbel tactiek nu precies in? VoetbalGokken.be maakt u wegwijs!

Wedden met de verdubbel tactiek

De verdubbelingsstrategie is afkomstig van de gokspellen in het casino, waar het vooral aan de tafel bij blackjack en roulette veelvuldig wordt toegepast. Maar ook voor voetbalweddenschappen werkt deze tactiek prima. De verdubbelingsstrategie werkt eigenlijk heel simpel. Het enige wat u hoeft te doen, is de inzet verdubbelen als u een weddenschap verloren heeft. En dat doet u net zolang tot u een weddenschap wint. Zelfs als u nog nooit eerder heeft gewed op een voetbalwedstrijd, moet u uiteindelijk toch een keer goed gokken. In theorie kunt u dan ook nooit verliezen met de verdubbel tactiek.

Meedoen aan weddenschappen met de verdubbelingsstrategie

De verdubbel techniek is een populaire strategie onder voetbalgokkers. Het grote voordeel van dit speltype is dat u niet veel kennis nodig heeft van sportvoorspellingen. U kiest gewoon een weddenschap uit en hoopt dat u het binnen niet al teveel weddenschappen bij het rechte eind heeft. Voor beginners is de verdubbel techniek dan ook een aantrekkelijke strategie om te spelen. Aan de verdubbelingsstrategie zit slechts één voorwaarde: u mag het alleen gebruiken als de uitbetaling bij het spel minimaal het dubbele van uw inzet is.

De verdubbel tactiek: een voorbeeld

Hoewel de verdubbelingsstrategie niet heel ingewikkeld is, is een voorbeeld toch erg handig. Stel u wedt op een wedstrijd tussen Standard Luik en Club Brugge, waarbij thuisclub Luik een notering heeft van x 2,00. U gelooft in een overwinning van Standard Luik en durft daar 5 euro om te verwedden. Gokt u verkeerd dan moet u op zoek naar een nieuwe weddenschap waarbij de notering hoger of gelijk is aan de notering x 2,00. Dit keer zet u verplicht 10 euro in, zodat u in totaal 15 euro speelgeld heeft ingezet. Wint u deze weddenschap? Dan krijgt u 20 euro van de bookmaker. Zo heeft u met de verdubbel tactiek uw verlies terug gewonnen en toch maar mooi 5 euro winst gemaakt.

Levert het winst of verlies op?

In theorie kunt u met de verdubbel tactiek niet verliezen. U moet het spel uiteindelijk toch een keer winnen zodat u met de winst naar huis kan gaan. Heeft u gewonnen? Dan kunt u gewoon weer opnieuw met uw oorspronkelijke inzet beginnen. In de praktijk werkt het echter niet altijd zo eenvoudig. Want als u een aantal weddenschappen op rij verliest, kan het bedrag van uw inzet al behoorlijk in de papieren lopen. Wedt u bij uw eerste inzet met een bedrag van 5 euro, dan is er nog niets aan de hand. De volgende keer zet u 10 euro in en bent u in totaal 15 euro kwijt. Toch gaat die verdubbeling sneller dan het in eerste instantie lijkt. Blijft u ronde na ronde verliezen dan moet u bij de elfde keer al 5120 euro inzetten.

Speel met veilige marges

Speel altijd met veilige marges bij het toepassen van de verdubbel tactiek strategie. Want wanneer u de ene na de andere weddenschap verliest, begint het spel toch lastig te worden. Vooral voor beginnende spelers is het dan ook aan te raden om met een kleine inzet te starten. De meeste bookmakers hebben echter wel een veiligheid ingebouwd door te werken met limieten, al gelden deze vaak pas wanneer u echt hoge bedragen inzet. Natuurlijk is de kans klein dat u zoveel weddenschappen op rij verliest, al moet u hier toch rekening mee houden. Daarom is het verstandig om klein te beginnen. Speel met veilige marges zodat het gokken met de verdubbel tactiek een leuk spel blijft. Het is zelfs mogelijk om te spelen met een beginbedrag van 0,10 cent. Zo haalt u geen grote geldbedragen binnen, maar de spanning wordt er niet minder om!

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN