Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

7 beginnerstips voor voetbal wedden

Details
Geplaatst op: 13 aug 2014
In categorie: Algemeen
Gelezen: 24177 keer
Dit artikel delen:

Uw eerste voetbalweddenschap doet u misschien puur op gevoel. Toch hebben ervaren spelers bewezen dat het veel beter werkt om met een goed doordachte strategie aan de slag te gaan. Maar waar moet u dan op letten als u gaat wedden op voetbal? En hoe kunt u uw kans op winst vergroten? Wij hebben alvast een aantal algemene tips en belangrijkste zaken voor u op een rij gezet.

Tip 1: Speel verstandig

Beginnende gokkers maken vaak de fout om geen maximale inzet in hun hoofd te nemen. En dan is het erg verleidelijk om maar door te blijven spelen. Want aan die reeks verliezende weddenschappen moet toch ooit een einde komen? Deze manier van spelen heeft al heel wat mensen in de problemen gebracht. Met een maximale inzet in uw hoofd raakt u nooit meer geld kwijt dan u zich kunt veroorloven.

Tip 2: Bij welke bookmakers moet u zijn?

In België zijn heel wat verschillende bookmakers actief, zoals BetwayUnibet en Betfirst. Veel mensen schrijven zich in bij één van deze online gokbedrijven en blijven vervolgens trouw op alle weddenschappen inzetten. Toch loont het zich om de bookmakers bij elke weddenschap opnieuw tegen het licht te houden. Per wedstrijd hebben de bookmakers immers verschillende odds. Dat betekent dat het de ene keer gunstig is om bij Unibet te wedden, terwijl u de volgende keer het meeste winst kunt behalen bij Betfirst. Daarnaast zijn ook de aanbiedingen en bonussen erg interessant. Vooral bij uw eerste weddenschap geven de bookmakers veel geld weg. En dat is toch zonde om te laten liggen? Wij hebben op onze website een handig overzicht van de beste online bookmakers inclusief beschikbare inschrijfbonussen voor u op een rijtje gezet. Onze selectie bevat alleen bookmakers met een officiële Belgische licentie, waardoor u altijd legaal speelt! Zo ziet u in één oogopslag welke Belgische bookmaker het meest geschikt is om bij te wedden!

Tip 3: Verdiep u in het gokken op voetbal

Als u het gokken op voetbal serieus aan wilt pakken, moet u wel weten wat er speelt. VoetbalGokken.be helpt u daarbij. Op onze website vindt u dagelijks het allerlaatste voetbal- en goknieuws, handige tips en de meest gebruikte strategieën. Deze informatie kunt u natuurlijk weer gebruiken om uw eigen gokstrategie aan te scherpen. Iedereen die ideeën en ervaringen met andere gokkers wil uitwisselen, kan terecht op het VoetbalGokken forum. U leert van fouten die anderen hebben gemaakt, en ook de waardevolle tips van ervaren spelers kunt u goed gebruiken. Zo blijft u zichzelf verbeteren.

Tip 4: Onderschat nooit het voordeel van de thuisploeg

Bij een wedstrijd tussen Sporting Lokeren en RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League wedt u al snel op de grote favoriet. Maar is dat wel zo slim? De bookmakers gaan namelijk ook uit van winst voor Anderlecht, met een lage quotering als gevolg. Gokt u op winst voor Lokeren dan kunt u daar veel meer geld aan overhouden. Daar komt nog eens bij dat Sporting Lokeren de thuisspelende ploeg is. Door het fanatieke publiek dat als één man achter de club staat, kunnen de spelers zomaar voor een verrassing zorgen. Wedden op de underdog is soms dus zo slecht nog niet.

Tip 5: Blessures en schorsingen

In elk team zitten een aantal topspelers die het verschil kunnen maken. Maar wat gebeurt er als die altijd scorende spits geblesseerd is? Of als de vaste keeper geschorst is? Het hele team kan uit balans raken als deze spelers niet op het veld staan. En dat kan betekenen dat die klinkende overwinning niet zo vanzelfsprekend meer is. VoetbalGokken.be houdt de blessures en schorsingen allemaal voor u in de gaten. Hierdoor kunt u slim inspelen op de actualiteit.

Tip 6: Wat vertelt het verleden u?

Elke voetbalwedstrijd is anders. In het verleden behaalde resultaten bieden dus zeker geen garantie voor de toekomst. Toch kunnen deze resultaten u wel wat vertellen over de komende wedstrijd. Want misschien speelden beide ploegen in het verleden meestal gelijk. Of wellicht trok de thuisspelende club meestal aan het langste eind. Deze statistieken moet u natuurlijk nooit blind volgen, maar ze helpen u wel om een weloverwogen beslissing te maken. Bij VoetbalGokken nemen wij deze informatie al standaard mee in onze voorbeschouwingen. Dat is pas echt handig!

Tip 7: Zelfs het tijdstip speelt een rol

Slimme gokkers wachten met inzetten tot vlak voor de wedstrijd. Op dat moment hebben ze namelijk de meeste informatie. Denk bijvoorbeeld aan de opstelling en eventuele blessures, maar zelfs de weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de einduitslag. Wacht niet met wedden tot de wedstrijd is begonnen. De quoteringen voor live weddenschappen zijn over het algemeen namelijk lager dan wanneer u vóór de aftrap inzet.

Of u een weddenschap wint, is echt niet alleen een kwestie van geluk. Met onze tips op VoetbalGokken.be begint u in ieder geval goed voorbereid aan uw weddenschappen!

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN