De Rode Duivels tegen Frankrijk in halve finale WK 2018

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 juli 2018     0 REACTIES

België heeft zijn afspraak met de geschiedenis niet gemist. De Belgen zijn verzekerd van minstens nog twee matches op dit wereldkampioenschap. Het toernooi is na de zege op Brazilië al meer dan geslaagd, maar De Rode Duivels willen meer: de finale is nu het ultieme doel. Daarvoor moet er afgerekend worden met Frankrijk. Belgie is van het begin af aan topfavoriet en maken – met Mbappe en Griezmann voorop – al veel indruk. De Belgische ploeg hoeft echter niet bang te zijn, want ook ons team staat bol van de topspelers. Het beloofd dus een opwindend duel te worden voor een plekje in de finale van het WK 2018!

Roberto Martinez: “Energie nodig voor halve finales”

Kreeg de bondscoach in de aanloop naar dit WK nog de nodige kritiek te verduren. Onze Spaanse coach wordt de voorbije dagen enkel overladen met positieve kritieken. Roberto Martinez blijft in al die hectiek en euforie bijzonder kalm en probeert dat ook over de brengen op de spelerskern: “We hebben Brazilië geklopt op het WK. Dat is een geweldige herinnering, eentje om te koesteren. We gaan even genieten van dit moment, maar niet te lang, want we hebben energie nodig voor de volgende match. We willen opnieuw zo goed mogelijk zijn in de halve finales”, zo luidt het devies.

Kevin De Bruyne: “Nog twee matchen te gaan”

Sterkhouder op middenveld is Kevin De Bruyne, die met een goal nogmaals een stempel op de Belgische ploeg drukte. De Bruyne roemt ook de capaciteiten van Martinez en dan met name het tactische inzicht, al is dat lang niet altijd simpel uit te voeren: “Wij proberen altijd een tactisch plan uit te voeren dat we vooraf hebben uitgewerkt. Dat is niet altijd evident, maar als iedereen er alles aan doet om te winnen, dan kan het. Nog twee matchen te gaan”, aldus De Bruyne op Nieuwsblad.be.

Meunier: “Wie Brazilië klopt, kan finale halen”

In hetzelfde artikel laat Thomas Meunier ook blijken veel vertrouwen te hebben in een goed resultaat bij de komende match tegen Frankrijk. Ook al speelt hij zelf niet mee, vanwege een schorsing, denkt hij dat de finale haalbaar gaat zijn als er zaterdag in Sint Petersburg wordt gestreden om dat felbegeerde ticket: “De Gouden Generatie staat er als ze er moet staan. Dit is prachtig voor de ploeg, voor de fans en voor het land. We spreken niet meer over 1986 maar over nu. Als je Brazilië kunt kloppen, dan kun je ook de finale halen. Al wordt Frankrijk ook heel moeilijk.”

Eden Hazard: “Frankrijk samen met Brazilië beste ploeg op dit WK”

Drijvende kracht Eden Hazard nuanceert de feestvreugde door te stellen dat er nog heel wat werk verzet moet worden om in die finale te geraken, al heeft ook hij vertrouwen in de Duivels: “Frankrijk heeft tijdens de groepsfase misschien niet zo veel indruk gemaakt, maar het is voor mij samen met Brazilië de beste ploeg op dit toernooi. Frankrijk zal iets minder de bal willen als Brazilië. Ik ga spelen tegen jongens die ik ken. Ik speelde veel jaren in Frankrijk. Maar ik wil nu aan België en Frankrijk tonen dat België een topploeg heeft.”

Didier Deschamps: “België superieur aan Frankrijk”

De Franse bondscoach Didier Deschamps zegt dat matches tussen twee aangrenzende landen altijd zorgt voor een ‘voetbalklassieker’, maar op de een halve finale van een WK wordt dat nog eens extra. “België is zo sterk omdat alle spelers bij grote clubs voetballen. Op dit moment is België superieur Frankrijk.” Volgens Deschamps zijn er wel voldoende kansen voor zijn land om in de finale te geraken en hij kijkt daarbij vooral naar zijn eigen spelers: “Belangrijk is dat we van wedstrijd tot wedstrijd beter worden. Deze keer bijvoorbeeld, hebben we bijna geen kans weggegeven. Als we die lijn weten door te zetten, kan het nog een mooi toernooi worden. Op dit moment ben ik er trots op Fransman te zijn en ik hoop dat veel landgenoten hetzelfde gevoel hebben”, stelt de 49-jarige coach op de persconferentie na de 2-0 winst op Uruguay.

Griezmann: “Wij kunnen ons spel aanpassen gedurende de match”

Volgens Antoine Griezmann ligt de basis van de Franse succes aan de flexibiliteit van de Franse spelers. Die eigenschap gaat ze tegen België ook helpen, zo vertelt hij aan sportinglife: “Wij kunnen ons spel aanpassen gedurende de match. Hierdoor hebben we altijd meerdere manieren om een match te beslissen. We observeren wat er op het veld gebeurt en handelen daar naar. Ook tegen België zullen we weer kijken wanneer er kansen zijn om aan te vallen en wanneer we ons moeten beperken tot verdedigen. Als ik zelf de bal heb, probeer ik altijd het spel zodanig te verleggen dat Frankrijk in het offensief komt.”

Pogba: “Niet naar Rusland gekomen voor halve finale”

Middenvelder Paul Pogba durft met België nog voor de boeg het woord wereldtitel ook nog niet in de mond te nemen: “We zijn een stap verder dan vier jaar geleden en dat is een groot succes”, zei de speler van Manchester United. “Dat betekent niet dat we tevreden kunnen zijn. We zijn namelijk niet naar Rusland gekomen om maximaal de halve finale te halen.”

Pre-wedstrijdquoteringen

De Belgische wedkantoren zijn helemaal door de dolle heen na de winst op de Brazilianen. De pre-wedstrijdquoteringen zijn dan ook zeer winstgevend ingedeeld. De hoogste odds staan genoteerd bij winst van De Rode Duivels x 3.25 keer uw inleg. Verwacht u dat dit het eindstation van ons land op het WK in Rusland is? Speel dan op een zege van onze zuiderburen en ontvang uw inleg x 2.50 keer retour als dit straks de uitslag is. Voor een gelijkspel na negentig minuten noteren de bookies x 3.15 uw speelbedrag.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De halve finale van dit WK tussen Frankrijk – België wordt gespeeld op dinsdag 10 juli om 20:00 uur in het Sint-Petersburg stadion. Halen De Rode Duivels het ticket binnen voor de finale door Frankrijk naar huis te sturen? U zit dinsdag vast al op het puntje van de stoel. Maak deze historische match nog spannender door uw voorspelling achter te laten bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN