België mag aantreden tegen het sterrenteam van Brazilië op WK 2018

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 juli 2018     0 REACTIES

Er zijn nog maar weinig toplanden over op het WK 2018 en het scheelde maar weinig of België mocht ook zijn koffers pakken. De Rode Duivels herpakten zich echter geweldig en die remonte zorgt ervoor dat we nu tegen Brazilië mogen spelen voor een halve finaleplaats. Deze kwartfinale is weinig verrassend, want de meesten hadden beide landen wel in deze fase van het toernooi verwacht. Maar gezien het verloop van de andere matches en de 0-2 achterstand tegen Japan is deze match toch extra speciaal. De bookmakers hebben vooraf geen echte favoriet. U wel?

Roberto Martinez: “Ze hebben één seconde nodig om een wedstrijd te beslissen”

Onze bondscoach had een gouden hand met zijn wissels. Zowel Chadli als Feilaini scoorden, maar de keuzeheer snapt dat een dergelijk comeback scenario tegen Brazilië niet mogelijk is: “Brazilië is het sterkste team in deze competitie. Daarom wordt het anders. Hoe sneller je je rol begrijpt, hoe beter. We moeten zo snel mogelijk duidelijk maken hoe we individuele spelers als Coutinho en Neymar moeten afstoppen. Ze hebben één seconde nodig om een wedstrijd te beslissen”, aldus Robert Martinez tegenover Het Nieuwsblad.

Eden Hazard: “Brazilië heeft het WK al vaak genoeg wonnen”

Bij Eden Hazard was de opluchting ook groot, want toegegeven er was even paniek toen Japan 0-2 maakten. “We zijn blij dat we de kwartfinale kunnen spelen. Tegen Brazilië moet het heel plezant worden. We mikken op de halve finale en daarna is alles mogelijk”, zo voorspelt Hazard die vrijdag onder meer Willian treft, zijn ploegmaat bij Chelsea.

Kevin De Bruyne: “Tegen Brazilië gaan we winnen”

Hoewel België telkens wint, is dit nog niet het WK van sterkhouder Kevin De Bruyne. De middenvelder van De Duivels en Manchester City maakt zich ondergeschikt aan het team en in die rol wil hij ook tegen de Brazilianen weer belangrijk gaan zijn: “Tegen Brazilië gaan we spelen om te winnen. Het is misschien Brazilië, maar wij zijn België. Wij geloven in onze kansen. We gaan ons niet zo makkelijk gewonnen geven. Ik ben naar hier gekomen om het toernooi te winnen. We weten dat Brazilië een goede ploeg heeft, maar ik geloof in onze eigen kwaliteiten”, meldt persbureau Belga.

Thibaut Courtois: “Geen schrik van Brazilië”

Dat geloof is er ook bij doelman Thibaut Courtois, al denkt hij wel dat er wat tactische aanpassingen nodig zijn: “Ja, ik denk wel dat we tegen hen onze manier van spelen misschien wat moeten aanpassen. Dat we het wat meer naar achter moeten plooien en op de counter moeten spelen. Maar goed, het is aan de trainer om de manier van spelen uit te dokteren. Ik heb er vertrouwen in. Ook na deze match blijf ik zeggen dat we geen schrik moeten hebben van Brazilië.”

Axel Witsel is niet met de sluitpost eens, volgens hem moet België gewoon doen wat het altijd doet: “Om nu plots de tactiek te veranderen dat we al zo lang gebruiken omdat we tegen Brazilië spelen, dat zou ik niet doen. Je moet gewoon je identiteit bewaren en zo verder spelen.”

Thiago Silva: “België is technisch en fysiek zeer sterk”

“Het is geweldig om tegen België te spelen, dat wordt een big match”, zo reageert de Braziliaanse verdediger Thiago Silva op het nieuws dat België de tegenstander zal zijn deze vrijdag. Hij analyseert direct na de winst van De Duivels op Japan wat de kansen zijn voor zijn land: “België is technisch en fysiek erg sterk. Ze verdienden het om bij de laatste acht te zijn. Zoals in elke wedstrijd zullen wij de favoriet zijn, maar we weten dat een favorietenrol niet voldoende is om te winnen. We zullen hard moeten werken en onze beste wedstrijd moeten spelen om te winnen. Komende dagen gaan we uitrusten en toewerken naar de match van vrijdag, want die gaat nog moeilijker zijn dan de voorgaande”, aldus Silva in gesprek met SportSkeeda.

Neymar: “Ik voel me al veel beter”

De Braziliaanse superster Neymar was vlak voor aanvang van dit WK nog geblesseerd en er werd lang getwijfeld of hij wel kon meespelen. Volgens de spelers van PSG komt hij langzaam weer terug op niveau en kan hij wellicht al tegen ons zijn topvorm halen: “De wedstrijden die ik de voorbije weken gespeeld heb, hebben me deugd gedaan”, zegt Neymar. “Ik voel me al veel beter. Maar ik moet ook mijn ploegmaats feliciteren vandaag. Niet alleen individueel, ook collectief zijn we sterker aan het worden”, zo zei de sterkhouder van de Goddelijke kanaries op de persconferentie na de zege op Mexico. Hij liet desgevraagd niks los over de kansen tegen België.

Tite: “Voorspellingen zijn niks voor ons”

Ook bondscoach Tite ging niet op de kwaliteiten van België in: “We zijn niet bezig met verwachtingen, we kijken naar de realiteit. Voorspellingen zijn niks voor ons. Het belangrijkste is dat wij per wedstrijd beter worden en progressie boeken”, zo liet hij weten aan de verzamelde wereldpers. “We hebben een sterk team met diverse sterkhouders met verschillende kwaliteiten. Als je alleen maar op een bepaalde basiself focust, dan werkt het niet. Ook onze invallers hebben kwaliteiten. Daar ligt juist onze kracht: we zijn sterk in de breedte.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Brazilië tegen België

De Belgische wedkantoren geloven erin dat De Rode Duivels kunnen winnen van het Braziliaanse elftal. De bookies keren met x 3.70 keer uw inleg wel de hoogste odds uit als de Belgen zich plaatsten voor de halve finale. Zijn De Duivels niet opgewassen tegen de Brazilianen met Neymar in de geleden? Zet dan in op winst van Brazilië en ontvang uw inleg x 2.15 keer terug als de Kanaries België naar huis gaan sturen. Voor een gelijkspel na negentig minuten speeltijd keren de wedkantoren x 3.50 keer het speelbedrag uit.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De kwartfinale van het WK tussen Brazilië – België wordt gespeeld op vrijdag 6 juli om 20:00 uur in de Kazan Arena te Kazan. Kunnen De Rode Duivels het Braziliaanse elftal verslaan en België opnieuw op zijn kop zetten of is het WK-avontuur na deze match voorbij voor ons land? Laat uw voorspelling achter bij uw favoriete bookmaker en zorg dat uzelf wint.

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN