Jupiler Pro League: Kerstspecial 2015

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 december 2015     0 REACTIES

Het einde van de eerste seizoenshelft komt rap dichterbij. De Jupiler Pro League teams komen dit jaar nog één keer in actie en wel op Tweede Kerstdag. Een mooie gelegenheid voor de voetballers om zichzelf te trakteren op een flinke kerstbonus, maar ook bezoekers van VoetbalGokken.be kunnen meeprofiteren van dit feestelijke extraatje.

Wedkantoren spelen voor kerstman

Het gegeven dat veel mensen vrij zijn tijdens de Kerstdagen is voor de bookmakers het sein om alle registers open te gooien. Aantrekkelijke inschrijfbonussen en extra hoge noteringen moeten de voetballiefhebber naar de gokburelen lokken. Voetbalgokken.be selecteerde voor u de beste en meest betrouwbare wedkantoren, zodat u met een gerust hart kunt spelen op de matchen tijdens de Kerst.

Om meer deelnemers te trekken worden de pre-wedstrijd quoteringen stelselmatig verhoogt tijdens de laatste weken van december. Vooral wedstrijden waarin de Belgische topploegen (AA Gent, Club Brugge, Oostende en Anderlecht) vertegenwoordigt zijn worden hoger aangeslagen dan normaal. Vrijwel altijd is een (ruime) verdubbeling van uw inzet mogelijk.

Een interessant duel is bijvoorbeeld KV Mechelen – KAA Gent. Winst voor Mechelen staat in de pre-wedstrijd quoteringen op x 4,00. Winst voor Gent komt uit op x 1,91 en een gelijkspel staat momenteel op x 3,70. Gent, de winterkampioen, heeft het altijd moeilijk Achter de Kazerne: in de laatste vijf confrontaties wisten De Buffalo’s slechts tweemaal tot de volle winst te komen. Voldoende kans dus om een hoge uitkering te scoren tijdens het Belgische kerstvoetbal.

Boxing Day

Daarnaast zijn ook wedstrijden uit de Engelse Premier League uitermate interessant om eens een gokje op te wagen. Online gokken op wedstrijden tijdens Boxing Day (Tweede Kerstdag) is bij de Britten traditie geworden. Wij Belgen kunnen online profiteren van deze hype door via voetbalgokken.be de beste bookies te vinden. Een account openen is binnen vijf minuten geregeld en u komt dan ook nog eens in aanmerking komen voor een welkomstbonus. Dat geld kunt u gelijk inzetten op een wedstrijd of op een combinatie van wedstrijden die op Boxing Day gespeeld worden.

Niet alleen de Engelse en Belgische voetbalcompetities draaien op volle toeren tijdens de feestdagen. Ook in Spanje wordt volop gevoetbald. FC Barcelona, dat net terug is van het door de Catalanen gewonnen toernooi om de Wereldbeker, speelt op 30 december thuis tegen Betis Sevilla (x 23,00 uw inleg als Betis van Barça wint) en komt op 2 januari opnieuw in actie als de ‘uitwedstrijd’ tegen de kleine buurman Espanyol wacht.

Villarreal-Valencia wordt zelfs op oudejaarsdag (16:00 uur) afgewerkt. Omdat veel mensen vrij zijn in de periode tussen Kerst en oud & nieuw ruiken de wedkantoren hun kans schoon. Ook het duel van Real Madrid tegen Real Sociedad krijgt hierdoor spectaculaire noteringen. Mocht Sociedad de punten pakken in Estadio Bernabue dan wordt er x 16,00 keer de inleg uitgekeerd aan diegene die hierop durven te spelen. Een gelijkspel doet ook wonderen voor de portemonnee. De dure decembermaand eindigt goed als deze uitslag uit de bus rolt voor diegene die gokken op een gelijkspel: x 9,25. Kijk voor de actuele quoteringen op de websites van de door ons geselecteerde wedkantoren bij: De hoogste odds.

Fijne Feestdagen

De bookmakers doen er uiteraard alles aan om de quoteringen zo interessant mogelijk te maken. Deze marketingtruc is uiteraard bedoeld om meer inkomsten te verkrijgen, maar is tegelijkertijd een unieke kans voor online gokkers om extra geld te verdienen met voetbalwedstrijden. Daarnaast verhogen veel wedkantoren de speelbonussen voor nieuwe spelers in deze periode. Die kunnen wel oplopen tot 100 euro gratis speeltegoed. Deze hoge inschrijfbonus wordt onder andere door Ladbrokes gegeven, een wedkantoor met hoge noteringen, mogelijkheid tot live wedden en een specialist op het gebied van Asian Handicap.

 Alle bookmakers die bij VoetbalGokken.be zijn aangesloten bezorgen op deze manier de bezoekers van deze website graag extra Fijne Feestdagen en natuurlijk ook een Sportief 2016!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN