Confederations Cup: spelen op fraaie odds tijdens zomerstop

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 juni 2017     5 REACTIES

Hoewel het voetbalseizoen er feitelijk opzit, wordt er Rusland nog op hoog niveau gestreden voor de Confederations Cup 2017. Voor het gastland een zeer belangrijk toernooi in voorbereiding op het WK 2018. Voor spelers op voetbalwedstrijden via VoetbalGokken.be een unieke kans om ook tijdens de zomerstop te scoren met topvoetbalmatches!

Australië – Duitsland

Het eerste affiche is er direct een wedstrijd die niet zou misstaan op een eindtoernooi. Voetbalgrootmacht Duitsland speelt tegen Australië. Die Mannschaft is uiteraard favoriet bij de bookies, maar Australië heeft al serieuze oefencampagne achter de rug, waarin het zonder onder andere kon meten met het Braziliaanse nationale elftal. Duitsland treft dus een ingespeelde ploeg die tot de tanden gewapend zal zijn om de Duitsers maximaal tegenstand te bieden tijdens de openingswedstrijd in Poule B van de Confederations Cup 2017.

Opmerkelijk: de laatste keer dat beide landen elkaar troffen werd het 2-2. Dit was in maart 2015, ook toen in vriendschappelijk verband. In 2005 speelde Australië en Duitsland ook voor de Confederations Cup tegen elkaar. Het duel eindigde toen in een spectaculaire 4-3 in het voordeel van Die Mannschaft. Na treffers van Kuranyi, Mertesacker en Ballack (vanaf de stip) was het Lukas Podolski die in de 88e minuut de winnende goal binnen wist te werken. Australië liet zien vooral vanuit stille ballen gevaarlijk te zijn. Aloisi scoorden tweemaal, Skoko eenmaal. Het bleek niet genoeg om de Duitsers te kloppen, maar de Aussies zullen zeker en vast veel goesting hebben het ditmaal (nog) beter te doen.

Quoteringen voor Australië – Duitsland

De wedstrijd die in België het meest gevolgd zal worden en waar het meest op gespeeld wordt is ongetwijfeld Australië tegen Duitsland. De pre-wedstrijdquoteringen kunnen bij de bookmakers vanwege een groot aantal inzetten sterk variëren. Inleggen op het juiste moment is dan een ook een absolute must.

Een zege van Australië is (en blijft) de hoogste pre-wedstrijdquotering. Wint de thuisploeg van het Duitse team dan staat er x 6.75 voor u klaar. Is er na de reguliere speeltijd geen winnaar? Dan wordt er x 4.70 keer het ingelegde bedrag uitgereikt. Direct de hoogste odds bij deze match. Winst van Die Mannschaft krijgt tot slot een odd van x 1.44 mee.

Kameroen – Chili

De andere wedstrijd in Poule B zal beduidend minder media-aandacht krijgen, maar de odds zijn minstens zo interessant. Juist omdat de krachtverhoudingen tussen Kameroen en Chili een stuk kleiner zijn dan bij de andere match uit de Poule liggen de pre-wedstrijdquoteringen hoger dan bij het duel van Duitsland.

Kameroen en Chili weten beide dat ze hierna nog moeten aantreden tegen Die Mannschaft. Winst in deze match is dan ook van levensbelang. Chili heeft als oud-wereldkampioen de beste papieren te overleggen, maar ook Kameroen heeft in het recente verleden prima resultaten neergezet tegen topploegen. Qua onderlinge ontmoetingen kunnen we alleen terugkijken naar 1998 toen beide landen op het WK tegen elkaar uitkwamen. Eindstand destijds: 1-1. Het zal dus voor beide keuzeheren lastig zijn om hun tactiek af te stemmen op de tegenstander. Wel lijkt Chili beter bestand tegen de Russische weersomstandigheden waarin gespeeld gaat worden in Sint-Petersburg, Moskou en Kazan.

Quoteringen voor Kameroen – Chili

De Belgische wedkantoren weten ook voor deze wedstrijd straffe odds te noteren. Meespelen met deze match? Dit zijn de pre-wedstrijdquoteringen. Winst van Kameroen staat genoteerd op x 4.85 keer uw inleg. Een gelijkspel krijgt een quotering van x 3.70 mee en winst van Chili heeft een quotering van x 1.73 van de wedkantoren gekregen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De FIFA Confederations Cupmatch Australië – Duitsland wordt gespeeld op maandag 19 juni om 17:00 uur. De andere wedstrijd Kameroen – Chili wordt een dag eerder (zondag 18 juni) gespeeld en begint om 20:00 uur. Wordt Duitsland na de eerste ronde al leider van Poule B of is het een van de andere drie landen die aan kop zal gaan? Uw voorspelling kan veel geld waard zijn dus speel mee en zet in op de bookmakers op VoetbalGokken.be.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

belgiumno1
17 juni 2017

Leuke toernooi! Daar ga ik zeker nog paar gokjes op wagen komende week. Zijn deze wedstrijden ook ergens live te volgen?

6 jaar geleden

weddens...
17 juni 2017

Altijd spelen op Duitsland bij dit soort toernooien

6 jaar geleden

belga
19 juni 2017

Ook ik ga spelen op Duitsland ;) Saai zeg! Is er eigenlijk wel iemand die verwacht dat de Australiërs iets te vertellen hebben vanavond?

6 jaar geleden

goktopper
19 juni 2017

Klasse gespeeld door Duitsland. Ik had het niet anders gedacht. Mijn bonus is binnen.

6 jaar geleden

leovandere
19 juni 2017

Gegokt op Chili, gewonnen bij Betfirst ;)

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN