Welkom op ons VoetbalGokken Forum

Welkom op ons VoetbalGokken Forum! Ons forum is de plek om populaire of actuele voetbalwedstrijden en weddenschappen te bespreken. Uiteraard kunt u hier ook terecht met onderwerpen als: online bookmakers, weddenschap strategieën of wat dan ook, als het maar enigszins te maken heeft met het onderwerp ‘gokken op voetbal’. Zoals er op (bijna) ieder forum regels zijn, zijn er ook hier op VoetbalGokken een aantal regels. Lees deze regels even door bij het onderdeel ‘Mededelingen’ voordat u daadwerkelijk begint met posten. Alvast bedankt en veel plezier op het forum!

U bevindt zich in » Forum » Online Bookmakers » Live stream op Betfirst TV


Onderwerp: Live stream op Betfirst TV
9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • #45590
  NonniNonni
  Bijdrager

  Leuke nieuwe tool bij Betfirst! Live stream van veel top wedstrijden. Veel voetbalwedstrijden. Betfirst wordt steeds interessanter als bookmaker als je het mij vraagt!

  #45607
  Sander TheodoorSander Theodoor
  Moderator

  Dit is zeker een leuke extra toevoeging voor alle spelers bij Betfirst. Ter introductie bieden wij trouwens in samenwerking met Betfirst aan bezoekers van onze website een gratis weddenschap t.w.v. 5 euro aan.

  Meer informatie lees je hier:

  http://www.voetbalgokken.be/gratis-live-stream-via-betfirst-tv/

  #45611

  Erg leuk inderdaad om sport streams te bieden voor klanten. Maar hebben ze geen wedstrijden uit de Jupiler Pro League beschikbaar op Betfirst?

  #45615

  @proleaguefreak Nee, de pro league is niet beschikbaar.. heeft denk ik te maken met rechten en licenties die alleen voor de televisie zijn.

  Voetbal via de stream is:

  La Liga,
  Bundesliga,
  Bekers (Engeland, Frankrijk & Italië),
  Champions League (Kwalificaties),
  Europa League (Kwalificaties)
  en Vriendschappelijke interlands

  #45618

  Bedankt voor de tip 😉

  #45779

  Betfirst heeft in mijn beleving veel extra dingetjes wat ’t voor mij een snelle keuze maakt bij Betfirst te blijven spelen. Mooie site, veel weddenschappen met leuke odds. En streaming, wat veel andere bookmakers niet bieden!

  #45796

  Super vet deze stream! gebruik hem nu al paar weken met veel plezier 🙂

  #45819
  NonniNonni
  Bijdrager

  Ik kijk ook nog steeds wekelijks wedstrijden via de stream hoor! De stream werkt ook lekker snel zonder vertraging wat het ideaal maakt om naar te kijken.

  #46252
  barcafan75
  Bijdrager

  Betfirst en Unibet zijn beide de grote jongens als het op live voetbalwedstrijden via streaming aankomt! Een account bij beide bookmakers 😉

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
Dicussieer mee

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!


Nog geen gratis account aangemaakt? Registreer u hier!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.