Welkom op ons VoetbalGokken Forum

Welkom op ons VoetbalGokken Forum! Ons forum is de plek om populaire of actuele voetbalwedstrijden en weddenschappen te bespreken. Uiteraard kunt u hier ook terecht met onderwerpen als: online bookmakers, weddenschap strategieën of wat dan ook, als het maar enigszins te maken heeft met het onderwerp ‘gokken op voetbal’. Zoals er op (bijna) ieder forum regels zijn, zijn er ook hier op VoetbalGokken een aantal regels. Lees deze regels even door bij het onderdeel ‘Mededelingen’ voordat u daadwerkelijk begint met posten. Alvast bedankt en veel plezier op het forum!

U bevindt zich in » Forum » Wedden op voetbalwedstrijden » Actuele voetbal gokken tips!


Onderwerp: Actuele voetbal gokken tips!
10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 18)
 • #45432

  Drop hier actuele voetbal gokken wedtips! Dit zijn recente weddenschappen die gij zijt aangegaan, of bijvoorbeeld wedstrijden waar gij bij twijfelt een weddenschap te plaatsen. Uiteraard noemt u hier ook buitenkansjes bij wedstrijden met potentie en hoge odds 🙂

  Ik heb een weddenschap gezet op de CL wedstrijd van morgen, Bayern Munchen – FC Porto… Met winst voor Porto.. De inzet gaat x 10, en dus een risico waard!

  #45589

  Zometeen live-wedden op Bolivia – Peru in de Copa America! Ik ben voornemens om 79e minuut strategie te gebruiken wanneer het spel-verloop hiernaar is.

  #45629
  unibetterunibetter
  Bijdrager

  Vanavond zet ik in de Copa Amerika in op: Brazilië – Paraguay. De odds zijn x 1.65 bij winst voor Brazilië!

  #45631

  Heeft iemand die wedstrijd van gisteravond gezien in de Copa Amerika… Niet normaal meer. Argentinië uiteindelijk wel door na een ontzettend spannende penalty reeks! Vanavond wederom een spannend duel met Brazilië tegen Paraguay!

  Mijn picks voor vanavond: Brazilië – Paraguay, waarbij ik denk dat Paraguay wint!

  #45632
  unibetterunibetter
  Bijdrager

  Als ze winnen is de inzet x 6.50 waard bij unibet

  #45641
  JendeJende
  Bijdrager

  Voor morgen speel ik combi-bet in de Copa America!

  Chili – Peru, met uitkomst winst Chili = 1.46
  Argentinië – Paraguay, met uitkomst winst Argentinië = 1.45

  Totale odds zijn in combibet bij betfirst 2.16!

  #45741
  RamonRamon
  Bijdrager

  Donderdag speelt Sporting de Charleroi in de voorrondes van de EL tegen Beitar Jeruzalem.. Wat voor uitslag voorspellen wij?

  #45777

  Ik speel in de supercup a.s. zaterdag tussen Wolfsburg – Bayern op Bayern Munchen! Bij winst wordt x1.95 uitgekeerd, bijna een verdubbeling!

  #45795

  Super blij dat het voetbal in Belgie en internationaal weer op dreef is. Was toch wel even afkicken deze zomer zo zonder voetbal ghehe. Ik speel in speelronde 4 van de Pro League op Club Brugge – Kortrijk: Under 4 goals. Wens me geluk toe boys!

  #45815

  @anderlechtfan Inderdaad fijn dat het voetbal weer opgang komt. Kijk zelf heel erg uit naar CL! Good luck met de under/over weddenschap.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 18)
Dicussieer mee

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!


Nog geen gratis account aangemaakt? Registreer u hier!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.