Zweden en Engeland slijpen de messen voor kwartfinale clash op WK 2018

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 juli 2018     0 REACTIES

Zowel bij Zweden als bij Engeland is het vertrouwen groot na hun zeges in de kwartfinales. Beide landen hebben nog voldoende goesting en willen nog niet naar huis. Toch kan er maar één doordringen tot de halve eindstrijd. De bookies verwachten een Engelse zege in deze kwartfinalematch. Op welke uitslag speelt u voor deze zaterdagmatch?

Gareth Southgate: “Zweden speelt altijd met een duidelijk plan”

Het wordt weer op het puntje van uw stoel wedstrijd. Althans dat is de verwachting van de Engelse bondscoach Gareth Southgate: “Zweden speelt altijd met een duidelijk, helder en eerlijk plan. Dat maakt het vreselijk moeilijk om tegen ze te spelen. We moeten ze zeker niet onderschatten”, aldus een duidelijk voorzichtige Southgate in de Engelse sportkranten. “We werken met veel respect toe naar de wedstrijd tegen Zweden, want we hebben enorme bewondering voor dat elftal. We gaan steeds slimmer spelen, maar zullen altijd sportief en met gevoel voor de eer blijven voetballen.”

Jordan Pickford: “Laat Zweden maar komen”

Sluitpost Jordan Pickford kon zijn geluk niet op na de geslaagde missie tegen Zwitserland. Met enkele cruciale reddingen op zak in de beslissende penaltyreeks gaat de doelman van de Engelsen vol vertrouwen richting de komende match tegen Zweden: “Laat ze maar komen die Zweden. We zijn klaar voor zaterdag, we zijn onderweg na een onvergetelijke avond!”, zo laat hij weten op twitter zo ontdekte de Sunderland Echo.

Topschutter Harry Kane: “Volledig focussen op Zweden”

Ook superspits en aanvoerder Harry Kane laat die bewondering blijken als het vooruitblikt naar de kwartfinalewedstrijd van zaterdag: “We moeten ons volledig richten op de volgende wedstrijd tegen Zweden. Daar ligt nu onze prioriteit. We willen nog niet naar huis”, aldus een ambitieuze Kane voor televisiezender SBS. 

Middenvelder Deli Alli raakte in de kwartfinale geblesseerd, maar lijkt op tijd fit te geraken voor de clash tegen het Zweedse nationale team.

Bondscoach Zweden: “Volle kracht vooruit richting Engeland”

Janne Andersson vertelt in gesprek met The Guardian dat het einddoel nog niet bereikt is. Ze gaan het Engelsen bijzonder moeilijk maken, zo stelt hij: “Alles draait bij ons nu om Engeland, verder telt niets meer. Het is gewoon volle kracht vooruit richting Engeland en allemachtig wat gaan we daar een fantastisch goede wedstrijd van maken. We zijn nog niet tevreden met wat we bereikt hebben. We willen ook de kwartfinales overleven!”, is hij stellig. 

Albin Ekdal: “Wij kunnen iedereen verslaan”

Die gedrevenheid en vastberadenheid komt ook terug in de reacties van de Zweedse spelers in The Indepent: “Het maakt mij niets uit tegen wie we nog spelen. Ons zelfvertrouwen is nu zo groot dat we iedereen kunnen verslaan”, vertel Albin Ekdal. Rechtsback Mikael Lustig (Celtic) in dezelfde krant: “Historisch gezien winnen we vaak van Engeland, maar dit toernooi heeft meer dan ooit aangetoond dat statistieken niet tellen. Wij hebben allemaal het gevoel dat we nog niet klaar zijn op dit WK.”

Andreas Grangvist: “Hoezo makkelijke deel van schema?”

De 33-jarige verdediger Andreas Granqvist deelt voorafgaand aan de match ook nog even een sneer uit richten de Engelsen, die stellen bewust van België te hebben verloren om in het gemakkelijke deel van het WK-schema terecht te komen: “Ik heb het gehoord, ja. Nou laat ze daar dan nog maar even van genieten, want wij zullen ze tonen dat ze ongelijk hebben.”

Voorspellingen voor WK 2018 kwartfinale-duel

Op dit moment verwacht 23 procent van de spelers die hebben ingezet bij de wedkantoren dat Zweden wint. Iets meer mensen (29 procent) gelooft in een gelijkspel en het merendeel (48 procent) zet zijn geld op Engeland.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Zweden tegen Engeland

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen weer zorgvuldig voor u ingedeeld. Zo levert winst van The Three Lions in het 1X2 spelsysteem x 1.94 keer uw speelbedrag op. Een klinkende overwinning van Zweden wordt met x 4.85 keer de inleg veel hoger beloond. Voor een gelijkspel noteren de weddies x 3.30 keer uw inleg.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De kwartfinale Zweden – Engeland wordt gespeeld op zaterdag 7 juli om 16:00 uur in de Cosmos Arena te Samara. Speelt u ook mee met deze kwartfinale? Laat de Belgische wedkantoren weten wie uw favoriet van deze match is en sla uw slag via VoetbalGokken.be!

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN