WK voetbalwedden Qatar 2022: Kroatië – België

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 november 2022     0 REACTIES

Deze donderdag is het erop of eronder voor de Rode Duivels op het WK 2022 in Qatar. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez moet winnen van Kroatië wil het doorstoten naar de achtste finales van het eindtoernooi. In Groep F staat België pas derde. De Kroaten hebben zelf ook veel belang bij een zege. Het wordt dus een spannende match in het Ahmad bin Ali Stadion te Al Rayyan. Gaan ‘onze jongens’ het nog halen? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Zlatko Dalić: “Geen genoegen nemen met één punt”

Kroatië is groepsleider, maar bondscoach Zlatko Dalić juicht nog niet om groepswinst. Maar voorbije zondag werd wel met 4-1 gewonnen van Canada en dat geeft de Kroaten veel hoop voor de match tegen de Belgen. “We hebben een kleine stap gezet, maar we zijn nog lang niet bij ons uiteindelijke doel. We moeten geen genoegen nemen met slechts één punt in het duel met België. We moeten ons nu niet laten meeslepen door euforie”, zegt de bondscoach van Kroatië.

“Er zijn geen makkelijke wedstrijden”

Voor beide landenteams is een zege van groot belang en dat realiseert bondscoach Dalić zich maar al te goed. “Dit is een WK, er zijn geen makkelijke wedstrijden. Het wordt een moeilijke wedstrijd, want ook België heeft een overwinning nodig. Maar we gaan ook mikken op een overwinning deze donderdag”, aldus bondscoach Dalić.

Roberto Martinez: “Laatste groepswedstrijd winnen van Kroatië”

De Rode Duivels hebben het niet gemakkelijk op dit WK en volgens bondscoach Roberto Martinez is het duidelijk waar dat aan ligt. “We waren tegen Marokko beter dan tegen Canada. Het ontbreekt ons alleen aan spelplezier. Dat moeten we analyseren. We moeten weer onszelf worden, en die laatste groepswedstrijd zien te winnen van Kroatië. We hebben niets meer te verliezen. Winnen en we blijven in Qatar”, zegt de bondscoach van België.

“Cruciale match tegen Kroatië”

Ondanks veel kritiek van de media, ziet bondscoach Martinez verbeteringen binnen zijn team en dat geeft de keuzeheer van de Duivels vertrouwen richting de cruciale match van donderdag. “Natuurlijk spelen we niet op het niveau dat we gewend zijn én verwachten, maar dat is een proces. Tegen Canada was onze eerste helft niet goed. Tegen Marokko was die een pak beter. Voor ons is dat een stap om ons volle potentieel te bereiken voor de cruciale match tegen Kroatië”, besluit bondscoach Martinez.

Statistieken

In Groep F staat Kroatië op de eerste plaats met vier punten. Marokko is de nummer twee in de poule met ook vier punten. België is de nummer drie met drie punten. Als de Belgen zegevieren van de Kroaten is doorstoten naar de volgende ronde nog mogelijk. Marokko speelt dan tegen de nummer vier Canada; dat ontgoochelede en na twee nederlagen al haar biezen mag pakken.

Head 2 Head

België en Kroatië speelden voorbije kalenderjaar nog een match tegen elkander. De Belgen wonnen op 6 juni met 1-0 van de Kroaten. Het was een oefenmatch ter voorbereiding op het EK. Romelu Lukaku scoorde toen namens de Belgen. In 2012 en 2013 speelden de landenteams tegen elkander voor de kwalificaties van het WK 2014. In Kroatië wonnen de Belgen met 1-2 van het Kroatische elftal. In België werd het een draw: 1-1.

Huidige vorm Kroatië

De Kroaten begonnen het WK met de wedstrijd tegen Marokko. Beide teams waren niet in staat de match naar zich toe te trekken. Het werd 0-0 in Al Khor tussen de Kroaten en Marokkanen. De tweede match was voor de ploeg van bondscoach Dalić tegen Canada. De Kroaten zegevierden met ferme cijfers: 4-1.

Huidige vorm België

De Rode Duivels kwamen in de eerste speelronde uit tegen Canada. Het elftal van bondscoach Martinez pakte drie punten, maar zegevierde met één doelpunt (1-0) die door Michy Batshuayi gemaakt werd. De match tegen de Marokkanen ging verloren met 0-2 en dat kwam hard aan bij de Belgen die nu een straffe prestatie moeten neerzetten tegen de finalist van het voorbije WK om alsnog in de achtste finales te geraken.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Kroatië – België. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan bij dit duel. Wij verwachten dat de Rode Duivels gaan zegevieren en zetten bij de online bookmakers in op een 1-2 overwinning van België. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Kroatië – België

De online Belgische wedkantoren hebben de hoogste quoteringen ingeschaald bij een gelijkspel. Als de Belgen en de Kroaten de punten delen, keren de bookmakers tot maximaal 3.45 keer uw speelbedrag uit. Een zeer straffe odd!

Mochten de Rode Duivels winnen en dus ook doorstoten naar de achtste finales, dan kunt u bij de Belgische wedkantoren tot maximaal 2.63 keer het speelbedrag verdienen.

Een zege van Kroatië is in het 1X2 spelsysteem goed voor een pre-odd van maximaal 2.80 keer uw inleg. Dat is iets hoger dan bij winst van de Belgen en zal een schrale troost vormen, want in dat geval zijn de Kroaten verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Rode Duivels én gelukkig ook voor hoge bookmakersbonussen!

De WK match Kroatië – België wordt gespeeld op donderdag 1 december om 16:00 uur (Belgische tijd) in het Ahmad bin Ali Stadion te Al Rayyan. Gaan de Rode Duivels door naar de volgende ronde van het WK 2022 in Qatar? Vergelijk de pre-odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN