WK voetbal 2022 achtste finale Frankrijk – Polen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 december 2022     0 REACTIES

In het Al Thumama Stadion te Doha bekampen titelverdediger Frankrijk en uitdager Polen deze zondag de achtste finale van het WK 2022 tegen elkaar. De winnaar van deze match gaat door naar de kwartfinale van het eindtoernooi in Qatar. Welk landenteam zegeviert volgens u? Voorspel deze achtste finale bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Didier Deschamps: “Wij willen op dit WK nog meer doen”

In Groep D werd Frankrijk groepswinnaar en maakt zich op voor de achtste finale van het eindtoernooi. Bondscoach Didier Deschamps is te spreken over de prestaties van zijn team en heeft vertrouwen in de match tegen Polen. “Het eerste doel is bereikt. Dit team is sterk en solide en wil op dit WK nog meer geweldige dingen doen. We zijn er klaar voor om tegen Polen te spelen”, zegt de bondscoach van onze zuiderburen.

“Spelers werden gespaard voor match Polen”

Bondscoach Deschamps spaarde zijn sterkhouders in de laatste groepsmatch voor het treffen met het Poolse elftal. Al werd er wel verloren van Tunesië, de oefenmeester zegt er bewust voor gekozen te hebben. “Die keuze heb ik gemaakt voor het treffen met Polen in de achtste finale. Sommige spelers liepen namelijk risico op blessures en we hadden net twee wedstrijden met hoge intensiteit gespeeld. We gaan herstellen, want nu begint het tweede deel van het WK”, bevestigt de bondscoach.

Czeslaw Michniewicz: “Frankrijk is het beste team ter wereld”

De Poolse bondscoach Czeslaw Michniewicz is niet verrast dat ze Frankrijk treffen in de achtste finale. “Frankrijk is vandaag de dag het beste team ter wereld. Het is geen verrassing dat de regerend wereldkampioen hier wint. Wat dat betreft valt er niet eens veel te bespreken. Maar het wil niet zeggen dat wij niet van hen kunnen winnen”, zegt de oefenmeester van het Poolse team.

“Wij zijn in staat te winnen”

Polen tankte vertrouwen in de laatste poulematch tegen Argentinië. Lionel Messi wist een penalty niet te benutten doordat de Poolse sluitpost Wojciech Szczęsny de bal tegenhield. Bondscoach Michniewicz  verwacht dat zijn team nog meer kan laten zien op dit toernooi. “We hebben fantastisch gespeeld tegen Argentinië en wij zijn in staat dat nogmaals te doen. We willen winnen van Frankrijk en doorstoten naar de kwartfinale van het WK”, besluit bondscoach Michniewicz.

Statistieken

Frankrijk wist de eerste positie te pakken in Groep D van dit WK voetbal in Qatar. Het Poolse elftal werd tweede in Groep C. De winnaar van de achtste finale gaat door naar de kwartfinale van het WK in Qatar en die wordt op zaterdag 10 december gespeeld.

Head 2 Head

Het Frankse en Poolse team speelden op 9 juni 2006 voor de laatste keer tegen elkander. Het ging toen om een oefenwedstrijd en de Frankrijk zegevierde met 0-1. In 2004 speelden de landenteams ook een vriendschappelijk duel. Het werd toen 0-0.

Huidige vorm Frankrijk

Frankrijk pakte in de eerste match op het WK al drie punten met een zege op Australië. De ploeg van bondscoach Deschamps wist de Socceroos met 4-1 te overmeesteren. Daarna werd Denemarken verslagen met 2-1 verslagen. De laatste poulematch was tegen Tunesië en ging met 1-0 verloren voor het Franse eftal.

Huidige vorm Polen

Polen begon het WK met een match tegen Mexico. Het team van bondscoach Michniewicz deelden de punten met de Mexicanen bij een gelijkspel 0-0. Vervolgens wisten de Polen drie punten te pakken tegen Saoedi-Arabië: 2-0. Van Argentinië werd verloren met 0-2.

Prognose

En dan onze prognose voor de achtste finale Frankrijk – Polen. De Belgische wedkantoren wijzen het Frankrijk aan als favoriet van dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Fransen en zetten bij de online wedkantoren in op een 2-1 zege van Frankrijk. Wat is uw voorspelling voor de Mbapée – Lewandowski clash?

Quoteringen Frankrijk – Polen

De pre-odds bij de achtste finale van Frankrijk – Polen staan het hoogst ingedeeld bij een overwinning van Polen. Als de Poolse schutter Robert Lewandowski wint met zijn team, wordt er tot maximaal 13.00 keer uw inleg op winst van Polen uitgekeerd.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren tot maximaal 5.80 keer de inleg waard. Het duel wordt dan wel verlengd, maar voetbalgokkers die hebben gewed op deze uitslag hebben de buit al binnen.

In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij een zege van Les Bleus niet hoger op dan maximaal 1.30 keer het speelbedrag dat u stort bij de wedkantoren.

De achtste finale van het WK 2022 Frankrijk – Polen wordt gespeeld op zondag 4 december om 16:00 uur in het Al Thumama Stadium te Doha. Gaat u wedden op een zege van onze zuiderburen of gaat Polen door naar de kwartfinale? Vergelijk de bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN