WK kwalificaties match Groep E: Tsjechië – Wit-Rusland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 augustus 2021     0 REACTIES

Deze donderdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing bij Estland. Gelijktijdig komen in Groep E ook de overige landenteams uit Groep E in actie. Tsjechië, onze grootse concurrent, speelt donderdagavond in eigen land tegen Wit-Rusland. Plaats een weddenschap op deze match via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor bij Tsjechië – Wit-Rusland.

Bondscoach Tsjechië Jaroslav Silhavy: “Wit-Rusland niet onderschatten”

Voor de bondscoach van Tsjechië, Jaroslav Silhavy, wordt de match tegen Wit-Rusland vooral een graadmeter voor het duel tegen België die zondag wordt gespeeld. “Zonder Wit-Rusland te willen onderschatten, is het belangrijkste dat we hierop voortbouwen voor de match tegen België. Wij willen in staat zijn om competitief te zijn met deze teams en met ze te kunnen vechten voor punten”, aldus Silhavy in zijn voorbeschouwing.

“Elke wedstrijd is belangrijk”

De Tsjechische bondscoach wil eerst naar de match tegen Wit-Rusland kijken al is de voorbereiding gericht op de match in België tegen de Rode Duivels. “We mogen ons niet vergissen. Elke wedstrijd is belangrijk, want wij willen voortbouwen op de prestaties die we op het EK hebben neergezet. Daar hebben we ervaring opgedaan met sterke teams en dat kan ons helpen om tegen België goed voetbal te leveren dat hopelijk ook nog punten op kan leveren”, aldus de bondscoach van Tsjechië.

Bondscoach Wit-Rusland Mikhail Markhel: “Plan om Tsjechië aan te pakken”

Bondscoach Mikhail Markhel heeft met zijn team een zware week voor de kiezen. De Wit-Russen gaan naar Tsjechië en spelen vervolgens thuis tegen Wales en België. Bondscoach Markhel maakt zijn borst nat. “Wij zijn zeker niet de favoriet, maar beschikken wel over de nodige wapens om ons te verweren. We hebben een plan om de match tegen Tsjechië aan te pakken”, stelt de bondscoach van Wit-Rusland.

“We passen ons aan op de sterkte van de tegenstander”

De Wit-Russen hebben de nederlaag tegen België (op 30 maart jl.) nog niet verwerkt. De Rode Duivels zegevierde met acht goals (8-0) en dat kwam hard aan in Wit-Rusland. “Op tactisch vlak passen we ons aan op de sterkte van de tegenstander. Het mentale aspect wordt belangrijk, het komt erop aan goed in de wedstrijd te zitten. Dat zorgt voor een goede flow in de groep en het nodige vertrouwen voor de komende interlands”, besluit de bondscoach van Wit-Rusland.

Statistieken

In Groep E staat België bovenaan de lijst met zeven punten. De Belgen hebben niet direct iets te vrezen voor de nummer twee Tsjechië dat vier punten heeft. Beide landen hebben al drie speelronden afgewerkt. Dat geldt niet voor de nummer drie Wales, vier Wit-Rusland (beide drie punten) en Estland (nul punten). Die drie landen hebben pas twee speelronden achter de rug.

Head 2 Head

Wit-Rusland en Tsjechië speelden in 2003 voor de laatste keer tegen elkaar. Tsjechië won die match toen met 1-3. In 2002 speelden de landen weeral tegen elkaar voor de EK kwalificaties. De Tsjechen wisten zowel de thuismatch als de match op verplaatsing met 2-0 te zegevieren.

Huidige vorm Tsjechië

Tsjechië schopte het op het voorbije EK tot de kwartfinales. De Tsjechen verloren die match met 1-2 van Denemarken. In de achtste finales schakelde het team van bondscoach Silhavy onze noorderburen nog uit. Nederland werd met 0-2 verslagen op het EK door de Tsjechen. In de groepsfase werd verloren van Engeland met 0-1, Kroatië gelijkspel 1-1 en van Schotland werd gewonnen met 0-2.

Huidige vorm Wit-Rusland

Wit-Rusland speelde begin juni een oefenmatch tegen Azerbeidzjan. De ploeg van bondscoach Markhel verloor die match met 1-2. Eind maart werd Wit-Rusland compleet weggespeeld door de Rode Duivels. In België werd het 8-0 voor ‘onze jongens’. Drie dagen voor het treffen met de Belgen werd er in Wit-Rusland met 4-2 gewonnen van Estland. Dit is ook de laatste match die het team van bondscoach Markhel won.

Prognose

En dan de prognose voor Tsjechië – Wit-Rusland. Onze wedtip is 2-1 winst voor Tsjechië. Wat is uw voorspelling voor deze WK kwalificatiematch?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij dit duel.

Quoteringen Tsjechië – Wit-Rusland

De hoogste odd van deze match wordt door de online wedkantoren uitgekeerd als Wit-Rusland donderdag wint. Uw inleg op een zege van de Wit-Russen kan maximaal x 13.00 keer uw speelbedrag waard worden.

Een gelijkspel krijgt van de online wedkantoren een quotering van x 5.50 keer uw inleg mee. In het 1X2 spelsysteem van de bookies levert een zege van Tsjechië u x 1.22 keer het aantal ingelegde euro’s op.

De WK kwalificatie match Tsjechië – Wit-Rusland wordt gespeeld op donderdag 2 september om 20:45 uur in het Mestsky stadion te Ostrava. Komen de Tsjechen in de voetsporen van onze Rode Duivels door te winnen van de Wit-Russen? Wie weet is uw voorspelling wel de juiste en kunt u via VoetbalGokken.be flink scoren met een winnende voorspelling op de poulegenoten van de Rode Duivels.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN