WK kwalificatie Qatar 2022: België treft Tsjechië in Brussel

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 september 2021     0 REACTIES

Deze zondag komen de Rode Duivels thuis in actie tegen Tsjechië voor de vijfde WK kwalificatie match in Groep E. Het team van bondscoach Roberto Martinez wist voorbije donderdag te zegevieren tegen Estland met 2-5. Kunnen de Belgen hier zondag in het Koning Boudewijn Stadion een vervolg aan geven tegen Tsjechië voor een ticket van het WK 2022 in Qatar? Voorspel de match van de Rode Duivels en scoor de hoogste bookmakersbeloningen via VoetbalGokken.be!

Roberto Martinez: “Ook Tsjechië moeten we winnen”

De Rode Duivels treden zondag in eigen Koning Boudewijn Stadion aan tegen Tsjechië. Een tegenstander waartegen de Belgen het tot nu toe het moeilijkst hadden. Bondscoach Roberto Martinez vindt het niet erg dat zijn team wat weerstand moet geven tegen goede tegenstanders. “Behalve wedstrijden winnen, willen we ook de ploeg ontwikkelen en onze eerst volgende match is tegen Tsjechië”, zegt de bondscoach van België.

“Een zege op Tsjechië is het belangrijkste”

Martínez bevestigt dat Jan Vertonghen en Thomas Meunier er tegen Tsjechië terug bij zullen zijn. “Vanaf zondag reken ik op hen. Ook Praet heeft door zijn late transfer naar Torino een beetje achterstand in te halen. De anderen, zeker ook de jongeren, ogen klaar om te spelen. Een zege is zondag het allerbelangrijkste, hopelijk kunnen we ze ook op een mooie manier pakken”, vertelt Martinez aan Sporza.

Thibaut Courtois: “Op verplaatsing hadden we het moeilijk tegen Tsjechië”

Voorbije donderdag moest Rode Duivel Thibaut Courtois twee doelpunten incasseren in de match tegen Estland. Dat moet volgens de doelman van Real Madrid tegen Tsjechië beter. “Dat is natuurlijk wat minder leuk en intern zullen we die doelpunten nog wel analyseren. Zondag tegen Tsjechië mag dat niet meer gebeuren. Op verplaatsing hadden we het tegen hen al moeilijk”, blikt Courtois nog even terug naar de match in Praag die in maart dit jaar werd gespeeld.

Jaroslav Silhavy: “Zondag spelen tegen een sterk België”

Tsjechië won voorbije donderdag nipt van Wit-Rusland (1-0) en die zege was volgens bondscoach Jaroslav Silhavy hard nodig nu zondag de match tegen de Belgen op het menu staat. “Als we niet hadden gewonnen van Wit-Rusland, dan waren wij slechter af geweest nu we zondag tegen een sterk België spelen. Nu leven we nog steeds”, aldus bondscoach Jaroslav Silhavy.

“Met driepunter naar België”

De bondscoach is aan het rekenen gegaan. Tsjechië heeft drie punten minder dan de Belgen en alleen de winnaar van de groep gaat direct door naar het kampioenschap. “Het ging erom dat we na de winnende wedstrijd naar België zouden gaan. Het is aangenamer om met een driepunter naar België te gaan”, bevestigt de Tsjechische keuzeheer.

Statistieken

In Groep E staat België op de eerste plek met tien punten uit vier duels. Tsjechië volgt met zeven punten uit evenveel matches. Wales is de huidige nummer drie. De Wehlmans hebben nog maar twee duels gespeeld in de groep en hebben drie punten net als Wit-Rusland. Estland staat nog met lege handen onderaan de ranglijst van de poule.

Head 2 Head

De Rode Duivels speelden voorbije maart de heenmatch tegen de Tsjechen, maar wisten ginds niet te zegevieren. In het Sinobo Stadion te Praag werd het een gelijkspel 1-1. Net na de thee maakte de Tsjech Lukas Provod het eerste doelpunt van de match. Rode Duivel Romelu Lukaku maakte tien minuten later de gelijkmaker.

In 2017 kwamen de Tsjechen voor de laatste keer naar België. In dat jaar ontmoeten de teams elkaar voor een oefenmatch. De Rode Duivels zegevierden toen met 2-1 in Brussel.

Huidige vorm België

De Rode Duivels wonnen drie van de vier matches die er werden gespeeld. De eerste match in de groepsfase werd met 3-1 gewonnen van Wales. De thuismatch tegen Wit-Rusland werd zelfs met 8-0 gewonnen. Voorbije donderdag werd Estland met 2-5 verslagen in Tallinn. Alleen de match op verplaatsing tegen Tsjechië werd een gelijkspel 1-1 in Praag.

Huidige vorm Tsjechië

Tsjechië speelde de eerste groepsmatch tegen Estland en ginds wisten de Tsjechen met 2-6 te winnen van de Essen. Drie dagen later werd het een gelijkspel tegen de Belgen, gevolgd door een verloren match tegen Wales 1-0. Voorbije donderdag werd er met 1-0 gewonnen van Wit-Rusland.

Prognose

En dan de prognose voor België – Tsjechië. Onze wedtip is 3-1 voor het Belgische keurkorps. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen België – Tsjechië

De hoogste quotering van deze match staat voor u genoteerd bij een zege van Tsjechië. Komen de Tsjechen zegevieren in Brussel, dan kunt u rekenen op een bookmakersbonus van x 6.90 keer je inleg.

De quotering voor een gelijkspel wordt met x 4.45 keer uw speelbedrag ook hoog ingeschaald. Winnen de Duivels? Dan keren de Belgische wedkantoren x 1.41 keer uw speelbedrag uit.

De WK kwalificatie match België – Tsjechië wordt gespeeld op zondag 5 september om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Winnen onze jongens nu wel van de Tsjechen? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste pre-odds bij de Belgische bookmakers!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN