WK kwalificatie: Italië start in Groep C tegen Noord-Ierland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 maart 2021     3 REACTIES

Italië start als één van de favorieten in Groep C deze week de kwalificatiereeks tegen Noord-Ierland. Deze donderdag is Stadion Ennio Tardini in Parma het decor van deze eerste groepsmatch. VoetbalGokken.be wil niets van deze wedstrijd missen en zocht voor u de hoogste pre-wedstrijd odds op! Speel mee en win!

Roberto Mancini: “De eerste match is altijd de moeilijkste”

Italië begint donderdag aan de eerste WK kwalificatiereeks voor deelname aan het WK2022 in Qatar. Bondscoach Roberto Mancini ontvangt in eigen land Noord-Ierland als eerste tegenstander in Groep C en dat wordt volgens de coach meteen al een lastige. “De eerste match is altijd de moeilijkste. Bovendien is het onze eerste match in vijf maanden tijd”, zegt de bondscoach van La Squadra Azzurra (Het blauwe team).

Italië wint de wedstrijd
1.15
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.70
Noord-Ierland wint de wedstrijd
16.25

“Noord-Ierland is fysiek sterke ploeg”

Italië heeft geen lange reeks met ontmoetingen achter zich tegen Noord-Ierland, maar bondscoach Mancini weet waar de Noord-Ieren toe in staat zijn. “Ze zijn fysiek sterk en hebben spelers die in de Premier League spelen. We weten dat we geen fouten mogen maken tegen dit team op weg naar het WK. We moeten ons best doen in deze wedstrijd en de twee matches die daarna volgen”, blikt de bondscoach alvast vooruit naar de andere twee matches uit dit eerste interlandblok.

Ian Baraclough: “Het wordt een uitdaging tegen Italië”

De Noord-Ierse bondscoach Ian Baraclough staat voor een lastige taak. Noord-Ierland sinds 1986 terug op het WK krijgen. Met landen als Italië en Zwitserland in de poule wordt dat niet gemakkelijk weet de bondscoach. “Maar we gaan de uitdaging graag aan. We moeten gewoon terugkomen op het WK”, stelt de bondscoach vast in zijn voorbeschouwing op de match tegen de Italianen.

“Mentaal en fysiek moeilijk”

Noord-Ierland wordt voor de leeuwen gegooid met de eerste match meteen tegen de Italianen in Parma. Baraclough: “Het zal moeilijk zijn, waarschijnlijk mentaal nog meer dan fysiek, maar we moeten er donderdag voor gaan.” Na de match tegen Italië speelt Noord-Ierland thuis tegen Bulgarije en wordt er een oefenmatch tegen de Verenigde Staten ingepland. “We willen iets uit de twee wedstrijden halen, Italië uit en Bulgarije hier. Deze groep heeft keer op keer laten zien weerbaar te zijn en er is geen reden waarom we niet mee kunnen doen in de WK-campagne”, aldus de bondscoach van Green & White Army.

Statistieken

Italië had zich niet geplaatst voor het WK2018 in Rusland. In 2014 deden de Italianen voor het laatst mee op een WK. In gastland Brazilië kwam de Italiaanse ploeg niet verder dan de groepsfase. Dat was in 2010 ook al het geval op het WK in Zuid-Afrika. In 2006 werden de Italianen wereldkampioen in gastland Duitsland. Italië is op dit moment de nummer tien op de FIFA ranglijst.

Noord-Ierland heeft zich in 1986 voor het laatst gekwalificeerd voor het WK. Dat WK – een mensenheugenis geleden – werd in Mexico gehouden, maar de Noord-Ierse formatie overleefde de groepsfase niet. Sindsdien nam de huidige nummer 45 op de FIFA ranglijst geen deel meer aan een WK eindronde.

Head 2 Head

Het is ook alweer tien jaar geleden dat Italië en Noord-Ierland tegen elkaar speelden. In de kwalificaties voor het EK 2012 speelden Italië op 11 oktober 2011 tegen de Noord-Ierse ploeg. De Italianen wonnen met 3-0, maar wisten een paar dagen daarvoor in Noord-Ierland niet te winnen: 0-0.

Huidige vorm Italië

Het Italiaanse elftal kwam op 18 november voorbije jaar voor het laatst in actie. In de laatste wedstrijd van de Nations League werd Bosnië-Herzegovina verslagen met 0-2. In Groep 1 waarin ook Nederland was ingedeeld werd Italië groepswinnaar. In Amsterdam wisten de Italianen te winnen met 0-1, maar Bergamo werd het 1-1. De laatste keer dat Italië verloor, was op 10 september 2018. In de Nations League verloren de Italianen met 1-0 van Portugal.

Huidige vorm Noord-Ierland

De laatste tijd weten de Noord-Ieren geen enkele partij meer te winnen. De laatste Nations League wedstrijd was voor Noord-Ierland het duel tegen Roemenië. In Belfast werd er 1-1 gelijkgespeeld.  Drie dagen daarvoor verloren de Noord-Ieren nog met 2-1 van Oostenrijk. Ook de wedstrijd eerder die maand tegen Slowakije ging met 1-2 verloren.

Prognose

Wij gaan in onze prognose mee de bookmakers: winst voor Italië. Onze wedtip is 2-0 voor de Italiaanse ploeg. Wilt u voor de hoogste odd gaan en voorspelt u een zege van Noord-Ierland? In interland voetbal is alles mogelijk. Bereid u dan ook goed voor en check onderstaand odds-overzicht voor de gemiddelde pre-wedstrijd quoteringen bij deze match!

Quoteringen Italië – Noord-Ierland

De pre-odds zijn voor deze match het hoogst ingedeeld bij een overwinning van Noord-Ierland. Gemiddeld kunt u x 16.25 keer uw inleg terugverwachten als de Noord-Ieren winnen.

Voorspelt u een gelijkspel in Parma? In het 1X2 spelsysteem staat met x 6.70 keer uw inleg een zeer aantrekkelijke quoteringen voor een puntendeling gereed. Een zege van Italië levert u gemiddeld x 1.15 keer het speelbedrag op.

De WK kwalificatie wedstrijd Italië – Noord-Ierland wordt gespeeld op donderdag 25 maart om 20:45 uur in het Ennio Tardini Stadion te Parma. Gaan de Italianen goed van start in Groep C door de Noord-Ieren te verslaan of staat de Italiaanse ploeg een verrassing te wachten? Voorspel de wedstrijd bij VoetbalGokken.be en scoor de hoogste odds voor de WK kwalificatiematches.


Reacties

hazarddd
25 maart 2021

De Italianen moeten de Noord-Ieren snel kunnen breken.

3 jaar geleden

jupiler...
25 maart 2021

Straffe odds voor deze match. Ik ben van de partij

3 jaar geleden

teamspeler
29 maart 2021

Makkelijke verdiend met Italië ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN