WK kwalificatie: Belgen speelt op verplaatsing tegen Estland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 augustus 2021     0 REACTIES

Deze donderdag komen de Rode Duivels in actie voor de vierde WK kwalificatie match in Groep E. De Belgen staan eerste in de groep en gaan donderdag naar Estland dat nog met lege handen onderaan het lijstje staat. Komt het team van bondscoach Roberto Martinez met drie punten terug in België? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste quoteringen.

Thomas Haberli: “Wij zijn klaar om België te bekampen”

Voor het elftal van Estland staat deze week de matches tegen België, Noord-Ierland en Wales te wachten. De ploeg van bondscoach Thomas Haberli krijgt met de Belgische ploeg de sterkste tegenstander uit de poule op bezoek. Bondscoach Haberli wil dat zijn team geconcentreerd aan de match tegen de Rode Duivels begint. Hij heeft er goesting in: “Het zijn alle drie sterke tegenstanders, maar we willen goed spel laten zien. We zijn klaar voor sterke teams als België”, vertelt de Zwitserse bondscoach.

“Beste vorm nodig”

Volgens de bondscoach wordt het wel een loodzware weer voor zijn team. “Drie wedstrijden in zes dagen is moeilijk. We moeten nadenken over de vorm waarin de mannen zich bevinden en kijken of ze drie keer in zes dagen kunnen spelen. Donderdag heb ik mijn spelers in hun beste vorm nodig. Misschien moeten we al voor de tweede wedstrijd wijzigingen aanbrengen”, aldus de bondscoach van Estland.

Roberto Martinez: “Goed spelen tegen Estland is niet voldoende”

Het is bondscoach Roberto Martinez al opgevallen dat zijn Zwitserse collega het Estisch team terug op de kaart weet te krijgen. “Organisatorisch staat Estland sterk en ze spelen altijd met de intentie om te winnen”, zegt bondscoach Martinez over de tegenstander van donderdag waar hij honderd procent inzet van zijn Duivels verwacht. “Goed spelen is niet voldoende, je moet ook winnen. We moeten een winnaarsmentaliteit kweken.”

“We zullen donderdag geen gemakkelijke avond hebben”

Na drie kwalificatiematches staat België bovenaan in Groep E, maar bondscoach Martinez wil de touwtjes niet laten vieren. Immers Goed spelen is niet voldoende, je moet ook winnen. We moeten een winnaarsmentaliteit kweken, gaat het eerste landenteam in de groep direct door naar de groepsfase van het EK 2022 in Qatar.  We kunnen nog niet tevreden zijn. Als we denken dat we een makkelijke avond gaan hebben, brengen we onszelf in de problemen en wordt het lastig. We moeten zelf erg competitief zijn”, besluit de coach van België.

Statistieken

In Groep E staat België op de eerste plek met zeven punten. De ploeg van bondscoach Martinez heeft er drie kwalificatiematches gespeeld, maar dat geldt niet voor alle landenteams. Tsjechië staat na drie speelronden op de tweede plek met vier punten.

Nummer drie Wales heeft drie punten uit twee matches en dat geldt ook voor Wit-Rusland dat vierde staat. Estland heeft nul uit twee en staat met lege handen onderin de poule. De nummer één in de poule kwalificeert zich direct voor het WK 2022 in Qatar. De nummer twee krijgt nog een kans om te promoveren.

Head 2 Head

De Rode Duivels maakten de reis naar Estland voor het laatst in 2017. België speelde toen ook een WK kwalificatie match tegen de Essen. De Duivels zegevierde in Talinn dankzij treffers van Dries Mertens en Nacer Chadli: 0-2. De heenmatch in Brussel werd met 8-1 gewonnen door ‘onze jongens’. In 2009 speelden de Belgen ook in Talinn voor de strijd om WK kwalificatie. De Rode Duivels verloren toen met 2-0 van de Estische ploeg.

Huidige vorm Estland

Estland speelden voorbije zomer de Baltische Beker tegen Letland. De ploeg van bondscoach Haberli won met 2-1 van de Letlanders. Begin juni werd er nog een oefenmatch tegen Finland gespeeld. Ook dit keer waren de Essen met 0-1 de sterkste van de twee. Op de eerste dag van juni werd ook Litouwen verslagen in het Baltische bekertoernooi: 0-1.

Huidige vorm België

België speelde voorbije zomer het EK en bereikten de kwartfinales van het Europese kampioenschapstoernooi. In de kwartfinale verloren de Rode Duivels met 1-2 van Italië dat later ook Europees kampioen werd. In de achtste finales zegevierde de Belgen met 1-0 van Portugal. Ook Finland: 0-2, Denemarken 1-2 en Rusland 3-0 werden in de groepsfase verslagen door het team van bondscoach Martinez.

Na de match in Estland spelen de Rode Duivels thuis tegen Tsjechië en tot slot op verplaatsing bij Wit-Rusland. Estland speelt na het duel tegen België thuis tegen Noord-Ierland en op verplaatsing bij Wales.

Prognose

En dan de prognose voor Estland – België. Onze wedtip is 0-3 voor de Rode Duivels. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Estland – België

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen voor de match van de Rode Duivels tegen de Essen als volgt in. U speelt voor de hoogste odd van deze match als u voorspelt dat Estland wint. Maximaal keren de bookies x45.00 keer uw wedbedrag uit.

Nog meer hoge odds in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers staan voor u klaar bij een gelijkspel. Er wordt gemiddeld x11.25 keer uw speelbedrag uitgekeerd als de punten worden gedeeld in Tallinn. Een zege van België is goed voor een bonus van x1.03 keer uw wedbedrag.

De WK kwalificatie match Estland – België wordt gespeeld op donderdag 2 september om 20:45 uur in de A. Le Coq Arena te Tallinn. Winnen de Rode Duivels van de Essen en scoort u daarmee bij de Belgische wedkantoren? Of gaat u voor de hoogste quotering van deze match scoren door te spelen op een zege voor Estland? Speel mee via VoetbalGokken.be en ga voor de winst!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN