WK 2022 voetbal Qatar Odds: Argentinië – Mexico

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 november 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag staat er met de WK match Argentinië – Mexico een Zuid-Amerikaanse clash op het programma van het WK 2022 in Qatar. De twee landenteams zijn grote rivalen van elkaar. Het Argentijnse team is volgens de Belgische wedkantoren nog altijd de favoriet bij deze match, maar verloor wat van haar pluimen door van Saudi-Arabië te verliezen. Vergelijk de WK odds op de Belgische wedkantoren met elkaar, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Lionel Scaloni: “Weer doorgaan tegen Mexico”

Argentinië kreeg de deksel op de neus in de eerste speelronde op het WK 2022. Saoedi-Arabië won met 1-2 van de Argentijnen en dat kwam hard aan bij bondscoach Lionel Scaloni en zijn team. De oefenmeester en zijn team moeten de rug snel rechten, want zaterdag staat Mexico te wachten. “We moeten onszelf oprichten en weer doorgaan tegen Mexico. We denken nog steeds hetzelfde. Voor de wedstrijd zagen ze ons als favoriet, maar op een WK kan alles gebeuren”, stelt de oefenmeester van Argentinië.

“Opstaan voor komende duels”

Argentinië was lange tijd ongeslagen. De verloren match tegen de Saoediërs moet dan ook snel vergeten worden. Bondscoach Scaloni: “Zo is voetbal nu eenmaal, op het WK gebeuren altijd andere dingen. We hebben verloren, maar we zullen opstaan en knokken in de komende twee duels”, zegt de Argentijnse keuzeheer.

Gerardo Martino: “We weten waar we voor staan tegen Argentinië”

Ook Mexico liet drie punten liggen in de eerste match van het WK in Qatar. Met Polen werden de punten gedeeld en dus is de match van zaterdag van grootbelang voor de ploeg van bondscoach Gerardo Martino. “We weten waar we zaterdag tegen Argentinië voor staan. We moeten ze blokkeren. Het zal niet makkelijk worden, maar we zijn er klaar voor”, zegt de bondscoach van Mexico.

“Komende match hetzelfde blijven spelen”

Om mee te blijven doen om de beste plekken in de poule moet Mexico zaterdag winnen. Bondscoach Martino kijkt er vertrouwen naar uit. “Mijn team is enthousiast begonnen aan het WK en zo willen wij ook doorgaan. Niet iedereen heeft ervaring op een WK, maar de meesten hebben wel internationale ervaring. We verwachten onze komende wedstrijden in de groepsfase op dezelfde manier te spelen. Dat zal ook afhangen van het spelplan van de rivaal”, besluit bondscoach Martino.

Statistieken

In Groep C van het WK 2022 gaat Saoedi-Arabië aan de leider met drie punten. Polen en Mexico hebben één punt. De Argentijnen sluiten het rijtje van vier met nul op drie.

Head 2 Head

Argentinië en Mexico troffen elkander in 2019 voor de laatste maal. Dat betrof toen een oefenmatch en Albicelestes zegevierde met 4-0 van het Mexicaanse team. In 2011 won El Tri voor de laatste keer van Argentinië. Het betrof toen de Pan American Games play-offs die door de Mexicanen met 0-1 werden gezegevierd.

Huidige vorm Argentinië

Saoedi-Arabië wist voorbije dinsdag de zeer lange ongeslagen reeks van Argentinië te doorbreken. Sinds 3 juli 2019 leden de Argentijnen geen verloren match meer. Op die dag was het buurland Brazilië die die in de Copa Amerika halve finale won van Albicelestes en won met 2-0.

Huidige vorm Mexico

De Mexicanen hebben geen lange ongeslagen reeks opgebouwd richting het WK in Qatar. Het land uit Noord-Amerika verloor de laatste match voor het WK nog met 1-2 van Zweden. De oefenmatch tegen Irak werd wel gewonnen: 1-2. De eerste WK match was tegen Polen en door een gemiste penalty van Robert Lewandowski bleef het in de groepswedstrijd bij 0-0.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Argentinië – Mexico. De Belgische wedkantoren wijzen de Argentijnen aan als favoriet van dit duel. Wij verwachten ook een overwinning van Argentinië en zetten bij de online wedkantoren in op een 1-0 zege van Albicelestes. Wat is uw voorspelling voor deze WK clash?

Quoteringen Argentinië – Mexico

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen bij deze match het hoogst ingeschaald bij een overwinning van Mexico. Als de ploeg uit Noord-Amerika wint, wordt er tot maximaal 7.00 keer uw speelbedrag uitbetaald door de bookmakers.

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem staan bij een gelijkspel op 3.95 keer uw speelbedrag ingedeeld als de landen uit Latijns-Amerika de punten delen.

Een zege van Argentinië is in de pre-fase tot maximaal 1.59 keer uw speelbedrag waard en dat is nog altijd een hoge quotering voor winst van de nummer drie op de FIFA World ranglist.

De WK 2022 wedstrijd Argentinië – Mexico in Groep C wordt gespeeld op zaterdag 26 november om 20:00 uur in het Lusail Iconic Stadion te Lusail. Vergelijk de pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be, zet in en win met een correcte voorspelling op WK matches!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN