WK 2022 voetbal kwartfinale: Kroatië – Brazilië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 december 2022     0 REACTIES

Deze vrijdag spelen Kroatië en Brazilië tegen elkander in de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar. De winnaar van deze match gaat door naar de halve finale. De Brazilianen zijn de grote favoriet van dit toernooi, maar kunnen de Goddelijke Kanaries die druk aan tegen de Kroaten? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en scoor straffe pre-odds!

Tite: “Alert zijn tegen Kroatië”

Brazilië is vanaf het begin van het WK 2022 al één van de favorieten voor de wereldtitel. Ook de Braziliaanse bondscoach Tite weet dat, maar waakt voor onderschatting tegen de Kroaten. “Ja, we weten dat veel mensen ons als favoriet zien. Brazilië heeft een heel sterke voetbaltraditie. Maar Kroatië stond in 2018 wel in de finale van het WK. We moeten vrijdag wel zeer alert zijn als wij tegen Kroatië spelen”, vertelt de keuzeheer van Brazilië.

“We dromen ervan om de winnaar te zijn”

Op het WK in Qatar laten de Goddelijke Kanaries een goede indruk achter, maar de ploeg van bondscoach Tite heeft in de poulefase wel verloren van Kameroen (1-0). Als het aan bondscoach Tite ligt, gaat dat niet meer gebeuren. “Als je onze situatie vergelijkt met vier jaar geleden, dan klopt het plaatje misschien nu wel meer. We dromen ervan om de winnaar te zijn. We hebben goede hoop, maar tegelijkertijd weten we dat er op dit toernooi vele andere goede teams zijn”, aldus bondscoach Tite aan het slot van zijn relaas.

Zlatko Dalić: “We zijn ook niet de grote underdog”

Dat Kroatië met Brazilië een sterke tegenstander treft, is bondscoach Zlatko Dalić wel duidelijk. “Die kans is zeker geen vijftig procent, maar we zijn ook niet de grote underdog. Er heerst bij die ploeg een geweldige sfeer. Ze hebben daarnaast fantastische spelers. En Neymar is inmiddels ook weer hersteld van een blessure. Het wordt zeker zwaar voor ons”, zegt de bondscoach van het Kroatische elftal op de persco.

“We hebben niets te vrezen”

Volgens de oefenmeester is het niet nodig om met knikkende knieën aan de match tegen Brazilië te beginnen. “Realistisch gezien is Brazilië het sterkste team op dit WK. De kwantiteit, kwaliteit en de marktwaarde van de spelers is beangstigend. Maar we hebben niets te vrezen. We moeten met veel vertrouwen de wedstrijd ingaan en met plezier gaan voetballen”, besluit de bondscoach Dalić zijn vooruitblik op de match tegen de Braziliaanse topfavoriet.

Statistieken

De primus van de kwartfinale Kroatië – Brazilië gaat door naar de halve finale van het WK 2022. In de halve finale staat dan Argentinië of Nederland te wachten. Deze twee laatst genoemden strijden vrijdagavond om een ticket naar de halve finale van het WK in Qatar.

Head 2 Head

Op 3 juni 2018 speelden Kroatië en Brazilië voor de laatste maal tegen elkander. Het betrof toen een oefenmatch net voordat het WK in Rusland begon. De Brazilianen waren in dat duel een maatje te groot voor het Kroatische elftal dat met 2-0 werd verslagen. In 2014 speelden de teams tegen elkaar in de poulefase van het WK 2014 in Brazilië. De Goddelijke Kanaries wisten toen met 3-1 te zegevieren van het Kroatische elftal.

Huidige vorm Kroatië

Kroatië is op dit toernooi nog niet verslagen. In de poulefase wonnen de Kroaten van Canada met 4-1, maar speelden tegen Marokko en België gelijk. In beide duel werd het 0-0 en dat zorgde er mede door dat de Rode Duivels het WK moesten verlaten. Kroatië ging naar de achtste finale en versloeg pas na strafschoppen Japan met 1-2.

Huidige vorm Brazilië

Het Braziliaanse elftal rekende in de groepsfase af met Servië door met 2-0 te zegevieren. Ook Zwitserland werd met 1-0 verslagen. De ploeg van bondscoach Tite kreeg van Kameroen de deksel op de neus. Het Kameroense elftal won met 1-0. In de achtste finale zegevierde Brazilië van Zuid-Korea met 4-1.

Prognose

En dan onze prognose voor de kwartfinale Kroatië – Brazilië. De Belgische wedkantoren wijzen de Brazilianen aan als favoriet van dit duel. Wij hebben een pak goesting in deze confrontatie en verwachten ook een zege van Brazilië. Wij zetten bij de online bookmakers in op een 0-3 overwinning van de Goddelijke Kanaries. Wat voorspelt u?

Quoteringen Kroatië – Brazilië

Bij de Belgische wedkantoren staan de pre-odds bij dit duel het hoogst bij een overwinning van de Kroaten. Als Kroatië doorstoten naar de halve finale, dan kunt u bij de wedkantoren tot maximaal 9.00 keer uw speelbedrag winnen.

Een gelijkspel betekent extra tijd, maar Voetbalgokkers die op een gelijkspel, na die reguliere speeltijd hebben gewed, worden dan al tot maximaal 5.00 keer het geplaatste speelbedrag rijker.

Een zege van de Goddelijke Kanaries wordt het meest verspeld en de quoteringen lopen bij de wedkantoren op tot maximaal 1.42 keer het speelbedrag. Check alle quoteringen in het 1X2 spelsysteem en vul uw voorspellingen tijdig in!

De WK kwartfinale Kroatië – Brazilië wordt gespeeld op vrijdag 9 december om 16:00 uur (Belgische tijd) in het Education City Stadion te Al Rayyan. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkaar, zet in en win straffe bookmakerdeals via vergelijkingswebsite VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN