Wedden op WK voetbal 2022: Marokko – Kroatië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 november 2022     0 REACTIES

Deze woensdag spelen de Rode Duivels ’s avonds de eerste WK match tegen Canada. Poulegenoten uit Groep F zijn Marokko en Kroatië. Zij spelen de eerste match reeds om elf uur ’s ochtends (Belgische tijd) in het Al Bayt Stadion te Al Khor te Qatar. Vergelijk de pre-odds, zet in en win bij de Belgische wedkantoren door te gokken op Marokko – Kroatië via VoetbalGokken.be!

Walid Regragui: “Elke tegenstander krijgt het moeilijk met ons”

Voorbije zomer werd Walid Regragui de bondscoach van Marokko. Voor de 47-jarige oefenmeester wordt het WK in Qatar zijn eerste grote opdracht als keuzeheer van het Marokkaanse elftal. “We hebben een team opgebouwd waar elke tegenstander het moeilijk mee zal hebben. Maar we zullen iedereen blijven respecteren. Er moet nog hard gewerkt worden om ons beste niveau op het WK te bereiken”, zegt de nieuwbakken bondscoach van Marokko.

“Relaties tussen spelers is goed”

Volgens bondscoach Regragui maakt het niet uit dat hij na zijn eerste maanden aan het roer van de ploeg al het eindtoernooi gaat spelen. “Ik kan mijn gevoelens en mijn Marokkaanse DNA meenemen. De nationale ploeg bestaat niet alleen op het veld. De relaties tussen de spelers zijn ook belangrijk en dat zit goed dus kijken we met vertrouwen het WK tegemoet”, aldus de bondscoach van de Atlas Leeuwen.

Zlatko Dalic: “Marokko staat boven alles”

Kroatië werd vier jaar geleden tweede op het WK 2018 in Rusland. Bondscoach Zlatko Dalic was toen ook al leider van het Kroatische elftal en hoopt het in Qatar weer ver te schoppen. “Het is hier heet, maar daar proberen we aan te wennen. We voelen ons goed en zijn er klaar voor. Marokko staat boven alles. We gaan elke wedstrijd in met veel motivatie en verlangen”, vertelt de bondscoach van Kroatië in zijn voorbeschouwing deze eerste WK match.

“We hebben de lat heel hoog gelegd”

De Kroaten geloven erin dat het elftal de wereldtitel dit keer wel kan pakken. “We hebben de lat heel hoog gelegd, de tweede plaats in de wereld is een geweldig resultaat. Zoals we nu zijn, zullen we niets toelaten onder de finale. We moeten echter realistisch en objectief zijn en begrijpen dat zeker tien nationale teams in de wereld dezelfde verwachtingen hebben. Ik geloof in de nationale ploeg, ik geloof in mijn werk en dat we dit jaar iets kunnen doen. We zullen ons best doen”, zo besluit Dalic.

Statistieken

In Groep F van het WK zijn de landen België, Marokko, Kroatië en Canada ingedeeld. De Rode Duivels spelen eerste tegen de Canadezen. Op 27 november spelen de Belgen tegen Marokko en op 1 december tegen Kroatië.

Head 2 Head

Marokko en Kroatië hebben elkander nog nooit eerder ontmoet in een groot toernooi. Wel speelden de landenteam al eens een oefenmatch tegen elkander. Die vond plaats op 11 december 1996. Het duel werd gehouden in Casablanca en er kwam geen winnaar van het veld. Eindstand destijds was 2-2.

Huidige vorm Marokko

Marokko speelde voorbije zomer twee kwalificatie duels voor de Afrika Cup die in 2023 gehouden wordt. Begin dit kalenderjaar schopte het Marokkaanse elftal het tot de kwartfinale in de Afrika Cup 2021. In de kwartfinale speelde Marokko tegen Egypte en verloor dat duel met 2-1 mede dankzij een treffer van Liverpool-spits Mohammed Salah. Voor Marokko komen Selim Amallah (Standard Luik) en Bilal El Khannouss (Racing Genk) uit.

Huidige vorm Kroatië

Kroatië sloot eind september de poulefase van de UEFA Nations League af met een duel tegen Oostenrijk. Het team van bondscoach Dalic was aan het feest na een 1-3 zege op het Oostenrijkse voetbalelftal. Ook Denemarken werd verslagen met 2-1.

De Kroaten werden mede hierdoor eerste in de groep waarin Frankrijk derde werd. Voorbije week speelden de Kroaten een oefenmatch tegen Saoedi-Arabië om wedstrijdritme op te bouwen. Dat duel werd gewonnen met 0-1.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Marokko – Kroatië in Groep F. De Belgische wedkantoren wijzen Kroatië aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een ook klinkende zege van de Kroaten en zetten bij de online wedkantoren in op een 1-2 zege van Kroatië. Wat is uw voorspelling voor de onderlinge match tussen de poulegenoten van de Duivels?

Quoteringen Marokko – Kroatië

De Belgische wedkatoren keren de hoogste pre-odds van dit duel uit bij een zege van Marokko. Als de Atlas Leeuwen zegevieren, keren de bookmakers tot maximaal 4.25 keer uw speelbedrag uit.

De pre-odds bij een gelijkspel lopen ook hoog op. Zo kunt u quoteringen vinden tot maximaal 3.25 keer de inleg als de poulegenoten van de Rode Duivels de punten delen.

Winnen de Kroaten van Marokko? Dan staat er in het 1X2 spelsysteem ook al een zeer straffe quotering van 2.05 keer het speelbedrag voor u gereed!

De WK match Marokko – Kroatië in Groep F wordt gespeeld op woensdag 23 november om 11:00 uur in het Al Bayt Stadium te Al Khor. Kom ook WK voetbal wedden bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel voor de hoogst mogelijke bookmaker-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN